Frankrig, Objat
87km
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, Feugarolles
230km
...L'EARL Au fil des saisons ligger i Lot et Garonne, et historisk område for grøntsagsproduktion. Hele bedriften er certificeret i økologisk landbrug af Qualisud, og vi har også tilføjet certificeringen Biocohérence. Vi er specialiseret i produktion af grøntsager (salat, courgetter, peberfrugter, auberginer, fennikel, kålroer og sorte radiser, forårsløg...) til friske forbrugere eller til...
Frankrig, Flagnac
142km
... snacking: Kan nydes som burger eller som tilbehør. •Picoussel: Vegetarisk proteinpandekage lavet af bladbede, mælk, brød, æg, løg, persille og mel, kan nydes som en proteinret, i burger eller i salat. •Crique au Cantal: Rårevet kartoffel og Cantal, kan nydes som tilbehør, i burger eller i salat. •Aligot Express tilbyder også L’Aligotière: En enhed til genopvarmning af Aligot, der gør det muligt at få en portion klar til at spise på et minut. Denne enhed er blevet udviklet og fremstillet i Decazeville-området.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play