Frankrig, Malataverne
77km
... for at fremstå som en ægte kok på kun 16 minutters tilberedning. Tilberedningsmetoden ligner den for pilafris, hvor risene først let sauteres i fedtstof (tostatura, ristet) før de tilberedes med væske (ofte en grøntsags-, svampe-, kød- eller fiskebouillon). Dog adskiller risotto sig fra pilafris ved, at væsken derefter absorberes i små mængder ad gangen (ca. 7 gange) indtil den er helt tilberedt.
Frankrig, Aiguilhe
49km
... (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morels morcheln pfifferlingen porcini setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Håndlavede luksus dåser og konserver. Originalt udvalg af franske svampe i eddike som pickles, eddike-kondimenter, løgchutneys. Udvalg af typiske og traditionelle retter baseret på fransk kød, lam...
Frankrig, BEDARRIDES
107km
...Vores regionale aktivitet er helt håndværksmæssig, hvilket gør det muligt for os at opnå en overlegen kvalitet af vores produkter: gnocchi, blæksprutteblæk-specialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kød-cannelloni, tilberedt tomatsauce, tomatsauce med basilikum, tomatsauce med oliven.
Frankrig, Reillanne
169km
Virksomheden Dufour er specialiseret i produktion af kød, hvad enten det er lam i slagtekrop eller udskåret, kalv, svinekød eller oksekød, kan virksomheden levere det klar til at blive tilberedt eller klar til at spise. Gruppen DUFOUR kan levere et bredt udvalg af kvalitetsprodukter med flere typer kød, fra slagtekrop til emballering i bakker.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play