...Fransk Betegnelse Cabernet franc N Anvendelse Druetype til vinproduktion Fænologi Tidspunkt for knopspring: 5 dage efter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2,5 til 3 uger efter Chasselas. Teknologiske potentialer Klaserne er mellemstore, og bærrene er små. Denne druesort muliggør fremstilling af aromatiske vine af høj kvalitet med en gennemsnitlig lagringskapacitet. Omvendt er...
Frankrig, Saint Cannat
167km
... - Le Moulin de Gassac, som er oprindelsen til rygtet om Aniane terroiret i Languedoc. DRUESORTER Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % SMAGSNOTER En fin og delikat næse, modne røde frugtaromaer, med især kirsebær som skiller sig ud. På ganen er der udtalte noter af kakao med en kompleks finish på tobaksaromaer. Munden præges af sin rigdom, sine fine og silkeagtige tanniner; en meget flot balance og især sin vedholdenhed i munden.
Frankrig, Cabanes
224km
Beliggende i det sydvestlige Frankrig, nærmere bestemt i departementet Tarn, producerer domaine LES VIGNES DE GARBASSES vine under mærket Vin de Pays des Côtes du Tarn. Vinmarkerne på domaine er 85% dedikeret til produktion af rødvin og 15% til produktion af hvidvin. De røde druesorter er Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc og Sauvignon samt 2 Gaillacois druesorter Duras og Braucol. De hvide druesorter er Sauvignon, Listan og 3 Gaillacois druesorter Mauzac, Lenc del El og Muscadelle. Dermed producerer LES VIGNES DE GARBASSES hvide, rosé og røde vine, druesaft og eddike baseret på rødvin.
Les VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR repræsenterer et Bordeaux kooperativ. Samlet set strækker vinmarkerne fra vinproducenterne i Monségur over næsten 1300 hektar rødvin og 100 hektar hvidvin. Her findes følgende druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon for de røde druer samt Sauvignon, Sémillon og Muscadelle for de hvide druer. Det kooperative vineri forpligter sig til at etablere sporbarhed af produkterne, og vineriet er ISO 9001 og IFS – BRC certificeret, og vineriet er i gang med at opnå Terra Vitis akkreditering (bæredygtig bekæmpelse).
Frankrig, Fronton
212km
CHÂTEAU CRANSAC dækker et areal på cirka 150 hektar, heraf 50 hektar vinmarker. Ejendommen ligger på de gamle terrasser ved Tarn, og vinmarkerne er plantet i Boulbènes-jord, som er sandet og siltet. 49 hektar producerer rødvin, og 1 hektar producerer hvidvin, og vinmarkerne er i gennemsnit 30 år gamle. Druerne på ejendommen består af 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah og 6% andre druesorter til produktion af rødvin, samt 100% Sauvignon til produktion af hvidvin. CHÂTEAU CRANSAC positionerer sig som en Uafhængig Vingård.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play