Frankrig, CHICHEE
155km
...Lys gul farve med gyldne nuancer. Frisk, men ret diskret næse, primært floral. Et strejf af mineralitet ved iltning og en subtil note af grøn æble. Vinen er let og delikat, domineret i midten af munden af citrusens livlighed. En afslutning med stor finesse og en smuk tekstur, velafbalanceret og frugtig. God vedholdenhed for en komplet og luftig helhed. Holdbarhed og opbevaring: Kan opbevares i 5 år. Gastronomi: Serveres ved en temperatur på 14°C. Passer godt til fisk, skaldyr og fjerkræ.
Frankrig, Maxeville
115km
... og udtrækker en del af dem, der findes i fødevaren. Denne metode reducerer kraftigt tabet af vand og safter i fødevaren, er øjeblikkelig og hurtig, genererer hverken lugt eller fedtrøg, og overfører en aroma, der tidligere er introduceret i alkoholen, til fødevaren. Eksempler på udførelse af en "show-cooking": tilberedning af æg i skål ved bordet, varm soufflé ved bordet, karamelisering som show, flambering ved bordet, men også andre "overraskelses" tilberedninger af kød, fisk, skaldyr, muslinger, frugter...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play