Ingen resultater fundet inden for en radius på 75km.
Resultater i en radius af 250km vises.
Frankrig, Malataverne
186km
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
Frankrig, Talant
143km
...Moule aimanté duo pingouins er en del af vores nye serie af forme, to design pingviner til at underholde både små og store. Sammensætning: Denne professionelle chokoladeform er lavet af sprøjtestøbt plastik. Den giver glans til chokoladen og letter afstøbningen af chokoladeemnerne. Gennemsigtigheden af din chokoladeform gør det nemt at dekorere dine stykker. Brugsanvisning: Det er bedst at...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play