Frankrig, Malataverne
246km
Frankrig, Capdenac Gare
63km
...ost, fermenterede grøntsager som kål eller endda surdejsbrød indeholder dem. Fermenteret mælk er også meget rig på dem. Lactobaciller og Bifidobakterier i live: 24 milliarder Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 milliarder Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 milliarder Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 milliarder Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 milliarder Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 milliarder Vitamin B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Frankrig, Objat
134km
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, Laguiole
121km
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play