Selskabet Salaisons Joseph Pantaloni, producent af håndværkscharcuteri nær Ajaccio, sikrer salg i store mængder til professionelle samt direkte salg til private. Som producent af korsiske produkter fremhæver Salaisons Joseph Pantaloni de håndværksmæssige produkter fra regionen.
Salaisons Joseph Pantaloni producerer kvalitetscharcuteri og korsiske pølser, udelukkende baseret på fransk kød og i ove...
... at give dig et 100% nitrit- og konserveringsmiddel-frit aperitif-bræt. Alle vores nitritfrie charcuterier er fremstillet af omhyggeligt udvalgte svin fra Aveyron.
Oprindelse: Laissac, Aveyron
Vægt: Ca. 200g
Ingredienser: Svinekød, Guérande-salt og Kampot IGP-peber, naturlig tarm...
LA CORREZIENNE er en online butik og en butik i Brive-la-Gaillarde, der tilbyder forskellige håndlavede produkter for at lade dig opdage terroiret i Corrèze, Frankrig, og dele det bedste fra denne region med dig. Fra gastronomi til dekorationsartikler, knive, stearinlys, smykker eller kosmetik, finder du alt på vores online butik. Vi udvælger de bedste håndlavede produkter made in Corrèze:
- gast...
...• Omformet produkt i plader med en tykkelse på 2,5 til 5 mm
• Lardécor: omformet svinefedt, termostabilt
• Volailledécor: omformet fjerkræfedt, termostabilt
ANVENDELSER
• På alle typer kød: svin, fjerkræ, oksekød, lam…
• Til forskellige anvendelser: spyd, tournedos, stege, paupiettes, pâtéer…
FORDELE
• Stabil pris
• Bakteriologisk sikkerhed
• Lang holdbarhed
• Stort udvalg af mulige formater
• Ensartethed i farve og tekstur
FORPAKNING
• Karton på 15 til 20 kg
• Plastkasse på 15 til 20 kg
OPBEVARING
• I køleskab: 13 til 16 dage ved 0 +4°C
• I fryser: 12 måneder ved -18°C...
... meget eftertragtede af gourmetter. Den sorte trøffel eller trøffel fra Périgord, på latin Tuber melanosporum, findes kun i kalkholdige jorde i en dybde af 1 til 15 cm ved foden af såkaldte trøffeltræer (eg, hassel, lind, hornbeam...). Den udvikler sig om foråret og vokser fra miaoût for at nå modenhed flere måneder senere. Den bliver derefter indsamlet (man siger "cavée") ved hjælp af, generelt, en trøffelhund, et svin eller fluer.
...Vi vælger de bedste stykker til at lave vores pølser. Udført af skulderen, brystet eller skinken fra svin, primært fra Auvergne eller Rhône-Alpes, indgår hvert udvalgt kød i en kyndig blanding. Vi sikrer dermed en kombination af mørt kød og aromatisk styrke i hver af vores opskrifter.
Fyldningen i naturligt tarmskind udføres manuelt.
...Alle vores svin er certificeret i Økologisk Landbrug. De er fodret med AB-certificerede korn fra vores gård.
Vores svinefriton er pakket i glasbeholdere på 180g eller 350g.
Garanti for at være laktosefri og uden nitritsalte.
Mindste holdbarhed: minimum 1 år.
...IGP (uden knogler) 18 måneders modning, MANEX SVINERACE 8 kg
En exceptionel skinke. Rolls-Royce af Bayonne. Et sjældent produkt. Af en kvalitet der nærmer sig det sorte svin fra BIGORRE til en væsentligt lavere pris.
MANEX-svinet er et traditionelt tungt svin fra Baskerlandet. Det opdrættes og fodres i mindst 9 måneder udelukkende med korn produceret af opdrætterens gård. Det er gårdopdræt, der respekterer miljøstandarder og dyrevelfærd takket være begrænsede besætninger.
PLV-plakat i plast og prisskilt medfølger produktet.
...Vores terrine af sort Bigorre-svin, dejligt kombineret med kastanjer for at glæde din søde tand med søde og trøstende smagsoplevelser.
Kastanjen er efterårets frugt par excellence, og den er trøstende takket være sin let søde smag og bløde tekstur. Den er meget energigivende, indeholder få fedtstoffer, men mange kulhydrater.
... telemetriløsning DECRO tilpasser sig små pattedyr fra 200g til 3 kg samt større dyr, såsom hunde og svin, der anvendes i medicinsk forskning.
En plug & play-løsning, der er enkel at bruge i laboratoriet, da den har et lille pladsbehov.
DECRO giver, takket være sine proprietære signalbehandlingsalgoritmer, adgang til kardiopulmonale parametre af høj kvalitet - lav støj, selvom de er registreret hos...
... lovgivning.
3 nøglepunkter:
- Håndværksopskrifter
Vi har omhyggeligt genfundet de oprindelige opskrifter og har som mål at genoplive dem og videreføre dem.
- Primært lokale kødtyper
Alt vores certificerede økologiske kød stammer fra vores region Auvergne-Rhône-Alpes eller de nærliggende departementer.
- Naturlige ingredienser
Alle vores produkter er certificeret økologiske og fremstillet uden nitritter, konserveringsmidler eller farvestoffer, og pakket i naturlige tarme af svin eller okse.
...MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser.
Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske...
... (sort race fra Velay), kalv fra Velay og Forez, fin fedt fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehoved, svinefødder, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryde, blanquette de veau. Udvalg af traditionelle franske saucer, sauce gribiche, sauce meurette, sauce ravigote, sauce verte, sauce madère, sauce à la diable, aioli. Udvalg af pestoer med urter, pesto med bjørneklo, pesto med brændenælder. Sosse, gravy sauce, produkt fra Frankrig, traditionel fransk madlavning tilberedt af en kok. Arbejde på bestilling.
Oprettet for 60 år siden, er GROUPE ALTITUDE beliggende i Aurillac en landbrugskooperativ virksomhed. Gruppen samler producenter af mælk og kød (kvæg, får, svin). Den udvikler også tre andre fagområder: agro-distribution, genetik og landbrugsudvikling.
Målet med GROUPE ALTITUDE er at give sine medlemmer mulighed for at producere, forarbejde og markedsføre produkterne fra deres bedrifter. GROUPE...
Viandes de Corrèze har i mange år etableret et krævende og holdbart partnerskab med landmændene i regionen omkring Brive og kooperativet CAPEL, ved at opbygge kvalitetskanaler. Vores krav til kvalitet på de 4 arter (kalv, okse, lam og svin) bygger på synergien mellem landmænd, opdrættere og vores ekspertise som slagter. Udover de officielle garantier, mærker og certificerede brands, er styrken...
...Selskabet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en af de største "producenter af naturlige tarme" i Frankrig. CHARLES FRERES producerer og distribuerer naturlige tarme (får, svin, okse og hest) samt kunstige tarme (kolagen, cellulose, forstærket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrig af mærkerne DEVRO (Tjekkiet) for tarme og kolagenfilm, KALLE (Tyskland) for cellulose tarme, Faser, plast og transferhylstre. Alle disse produkter præsenteres og pakkes til håndværkere og industrien inden for charcuterie.
Familiefirmaet NUTRI SERVICE er specialiseret i fremstilling, forarbejdning og skræddersyet emballering inden for dyrefodernæring.
Virksomheden producerer og emballerer kosttilskud, diætfoder, mineraler, premixer og bolus samt et bredt udvalg af emballager til husdyr som svin, får, kvæg, fjerkræ, vildt og heste.
Som underleverandør fremstiller vi dine produkter med lave minimumsordrer og en...
Ceva Santé Animale er et globalt veterinærlaboratorium, der specialiserer sig i forskning, udvikling, produktion og markedsføring af lægemidler og vacciner til kæledyr, drøvtyggere, svin og fjerkræ. Vi skylder vores eksistens til opdrættere, kæledyrsejere og dyrlæger, der støtter os, og derfor har vi en stærk forpligtelse til at tilbyde dem de bedste produkter og den bedste service muligt.
CEVA SANTE ANIMALE er den niende største veterinære medicinalgruppe i verden. CEVA SANTE ANIMALE har to ekspertiseområder, nemlig farmaci og biologi, og vi har specialiserede teams, der arbejder på at imødekomme de specifikke behov inden for ruminanter, fjerkræ, svin og kæledyr. CEVA SANTE ANIMALE stræber altid efter at finde bedre behandlinger for eksisterende og nye sygdomme. CEVA SANTE ANIMALE er også involveret i bekæmpelsen af spredningen af infektionssygdomme, der kan overføres til mennesker fra vilde eller tamme dyr og fugle.
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er specialiseret i design, fremstilling og installation af rustfrit ståludstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder tilpassede serier af maskiner, udstyr og tjenester til forarbejdning af kødprodukter, fisk og hele fødevarekæden (konserves, bagværk...). Vi fremstiller således maskiner til slagtning, der er tilpasset kvæg, får og svin, maskiner til transport, sortering og...
...Allerede i 1926 begyndte en "Milhau" opdræt af svin og forarbejdning af pølser i højlandet i hjertet af Monts de Lacaune: en ny pølsefabrik fra Lacaune var født.
Senere, i 1967, viderefører Yves Milhau sin bedstefars håndværk ved at etablere sine værksteder i hjertet af pølsernes hovedstad i Occitanie: Lacaune, smagen af terroir.
I dag fortsætter den 4. generation med at videreføre traditionen...
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.