...Alliance af ananas "Cayenne Lisse" fra Togo med premium vanilje fra Madagascar
Sammensætning: Økologisk fransk hvid rom lagret i gamle Cognac-fade, økologisk fairtrade ananas fra Togo, økologisk premium vanilje fra Madagascar og økologisk fairtrade rørsukker
Vægt: 1,2 kg
Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm
Alkoholprocent: 34,5°
Maceration: 2 til 3 måneder i genbrugsglasbeholdere
Visuel: Intens gul farve...
TOM PRESS tilbyder professionelle alt udstyr til konservering, fødevareforarbejdning og madlavning: N°1 for entusiaster af hjemmelavede produkter.
TOM PRESS designer og distribuerer mere end 5.000 referencer af udstyr og produkter til konservering, madlavning og fødevareforarbejdning. Med dette udstyr kan du producere og forarbejde frugter og grøntsager, kød og fisk, mejeriprodukter, korn og selv...
...Jorden består af grus fra Garonne. Vinen modnes i 12 måneder på fade, hvoraf 25 % er nye.
Dens klare og strålende rubinrøde farve lover en yderst behagelig smagsoplevelse. Næsen er kompleks, og duftene af sort kirsebær, blomster og blommer blander sig med noter af ristet brød og ristede nødder. Denne vin tilbyder en smuk smidighed i munden med en meget fin balance, kombineret med subtile dufte...
... opmærksomhed fra ejeren: grønne høst, respekt for naturen (uden ukrudtsbekæmpelse), rationel dyrkning, manuel høst, optisk sortering, lagring på fade.
Lagring: 10 måneder på fade.
Smagning: Farven er violet glansfuld, dyb purpur med en livlig intensitet; Næsen er kraftfuld med noter af modne sorte frugter kombineret med markante men velafbalancerede træaromaer, hvilket lover fremtidig kompleksitet; Den er fyldig og rig, den afslører en moden og elegant struktur, en tæthed baseret på faste og livlige tanniner.
... de Laforest
Vinifikation: Præ-fermentativ maceration ved 8 -10 °C
Alkoholisk fermentation
Maceration i 3 til 5 uger
Malolaktisk fermentation i fad
Integreret vinifikation baseret på parceller, manuel pigeage
Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fade
Sammensætning: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Grundlagt i 1955 er Tonnellerie Condachou en af de sidste familieejede og uafhængige tømrerværksteder i Frankrig. Dominique Condachou efterfulgte sin far Marcel i 1995. Efter studier i vinavl-vinologi og en uddannelse som tømrermester besluttede hans søn Clément at slutte sig til familievirksomheden i 2010. De arbejder hånd i hånd for at udvikle den og bevare et håndværk, der er ved at gå tabt.
S...
La Tonnellerie Tedem er specialiseret i desinfektion og regenerering af tønder. Vi har udviklet et unikt verdenspatent til bedst muligt at regenerere tønder. Proces baseret på ozon, UDEN AFSKRIVNING. Vi bevarer tykkelsen af tønderne.
To serier tilbydes:
-Minéral: Regenerering uden opvarmning for en let træagtig smag og en dybdegående desinfektion (det resterende svovl fjernes grundigt for spirit...
...Côtes-de-Bourg
Assemblage :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Potentiel de garde :
Omkring 15 år
Vinifikationer :
Høsten er afstilket, ikke knust. Fermentering i betonkar.
Mellem to og tre uger med maceration med kontrolleret ekstraktion for at
opnå en fin og elegant tanninstruktur. Lagring på fad ved slutningen af
malolaktisk fermentering. Modning på fade i 12 måneder.
...Styrken og karakteren af en Stout kombineret med kompleksiteten og tanninerne, der kommer fra modning i Armagnac-fade. Nyd denne forbløffende alliance.
Farve: Brun
Stil: Stout
Alkoholindhold: 10%...
... sammensætning af ekstremt sjældne eaux-de-vie fra vinmarker i Grande Champagne og Borderies. Cognac fra de særlige reserver, der stammer fra begyndelsen af 1900-tallet, tilføjer dybde og harmoni. De yngre eaux-de-vie vidner om de seneste teknologiske fremskridt inden for destillation og fremstilling af vores fade.
L’Essence de Courvoisier er en innovativ og moderne sammensætning for kendere og...
... over 50 % hældning, der er helt sydvendt. Alle vinmarkens arbejder udføres udelukkende med ryggen og i hånden.
Plantetæthed : 8.500 planter/hektar.
Beskæring : Guyot.
Alder : 45 år.
Høsten : Manuel.
Udbytte : Mellem 40 og 45 hektoliter pr. hektar afhængigt af årene.
Druer overmodnet med vilje.
Vinifikation : Meget lang vinifikation, kold på fine gærrester. (mellem 15 °C og 20 °C)
Lagring : 100 % lagring på egetræsfade fra 1 til 3 gange brugt. Lagringen på fade varer fra 9 til 12 måneder.
...Vores likører er lavet af naturlige frugtsmage og Cognac, der er lagret i fade i minimum 2 år, hvilket muliggør et harmonisk ægteskab mellem frugt og alkohol. Vi har udviklet seks raffinerede smagsvarianter: Abrikos, Pære, Appelsin, Hindbær, Mandel og Kaffe.
DOMAINE LE BOUT DU LIEU består af 17 hektar vinmarker beliggende langs bugterne af Lot-floden. Den legendariske druesort fra vinmarken, Malbec, tilpasser sig perfekt til de jordtyper, der udgør ejendommen, nemlig gamle alluviale aflejringer, grus og røde ler. Dermed tilbyder ejendommen et bredt udvalg af rosévine, rødvine og ratafia.
...Denne Dailuaine, destilleret i 2007, har modnet på bourbon hogshead-fade og har en frisk og floral profil. Rig, aromatisk og olieagtig, har denne whisky formået at bevare sin karakter, hvilket giver en meget autentisk smagsoplevelse.
Tilstand: Ny produkt
Land: Skotland
Produktionsregion: Speyside
Betegnelse: Whisky
Årgang: 2007
Alkohol: 46°
Indhold: 70cl
Producent: Dailuaine
Druetype: Malt
Madparring: Aperitif og digestif...
... har været brugt til et eller to vine, for at sikre en god smidighed.
Farve: Rød
AOC: Bordeaux Supérieur
Vinstokke: Ler- og sandholdig jord
Vinifikation: Lagring i ståltanke og i fade
Priser og medaljer: Sølv/Bronze i Los Angeles...
C.F.C sælger alle typer spiritus, både rå og forarbejdet, likører og andre på de franske, europæiske eller eksportmarkeder i beholdere af enhver størrelse. C.F.C er i dag etableret på tre steder. Stedet TILLOUX er organiseret til lagring af brandy ved opbevaring i træ, i små fade. Lagringskælderen, der primært er til Cognac og brandy, består udelukkende af beholdere i egetræ. Stedet SAINT-CIERS...
... konserveringsmidler, i en gennemtænkt tilgang. Vi sikrer, at hver eneste aspekt af vores produktion overholder vores etik og værdier.
Vores mixologer er i stand til at arbejde med alle typer spiritus. Fra cognac til gin, inklusive armagnac og alle de andre. Vi tilbyder også løsninger med hvid etikette. Med andre ord kan vi designe unikke opskrifter, tilpassede flasker og skræddersyede fade til...
BRIVE TONNELIER stiller til rådighed, med fokus på værdier som brugervenlighed, luksus og prestige knyttet til vin, et netværk af Master Tonneliers, der vil lytte til dig og forstå dine behov for bedst muligt at imødekomme både dine forventninger og dine produkter. Fade i fransk, ungarsk og amerikansk eg. Traditionel buetning, med varmt vand eller damp...
FOUDRERIE FRANCOIS er en virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af tanke og fade i den nyere form af en virksomhed og et dedikeret mærke, hvilket sikrer en fuldstændig koncentration om de specifikationer, der kendetegner dette meget krævende håndværk. FOUDRERIE FRANCOIS deltager således i vinificeringen eller opbevaringen af absolut alle store referencevine, også takket være...
57 års erfaring som producent af fade og udstyr i rustfrit stål til alle professionelle inden for fødevarebranchen: bagere, konditorer, slagtere, cateringfirmaer, hotel- og restaurationsbranchen, professionelle inden for eventbranchen.. Vores kernekompetence: innovation og skabelse af produkter tilpasset professionelle inden for restauration og event. Et bredt udvalg af komplementære og modulære...
Domaine de Salisquet er en familieejet virksomhed og strækker sig over 9,73 ha vinmarker klassificeret som AOC Buzet: merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Domaine de Salisquet har valgt økologisk landbrug og får støtte i deres indsats fra ViniVitisBio. Domaine de Salisquet har termoregulerede ståltanke og omkring halvtreds fade i et semi-nedgravet vineri, som er under opførelse, hvor den...
MAS DEL PERIE ligger på de højeste skråninger i Cahors, hvor Malbec er hoveddruen. På MAS DEL PERIE er landbruget biodynamisk og respekterer miljøet. Vinifikationen fra drue til kælder foregår naturligt, uden vinfremstillingsmidler, og vinens udvikling til modenhed sker i betonbeholdere, fade og store tønder alt efter dens personlighed.
Grundlagt i 1947 har Radoux formået at etablere sig som et stort navn inden for tømreri og erobret de største producenter af vin og brændevin i Frankrig og verden over. Deres produktion af tønder, fade og store beholdere, tanke og foudres har i over 70 år videreført den franske ekspertise inden for tømreri.