Frankrig, Saint-Vérand
123km
... Plantetæthed: 9.000 vinstokke/ha for at kontrollere druesortens vækst. Beskæring: goblet, meget kort, hvilket gør det muligt at kontrollere udbyttet. Vinificering: Høsten: manuel. Metode: traditionel Beaujolais, semi-kulsyreholdig, i hele klaser. Maceration: 6 til 10 dage. Modning: i tank. Smagning: Rød bigarreau med smukke violette reflekser, denne cuvée frigiver komplekse dufte af røde frugter og solbær, ledsaget af nuancer af mandel. Efter en klar angreb fylder vinen hele munden.
Frankrig, Auxerre
223km
...Aftale metvin apéritif, svinekød, fjerkræ, magert fisk (ceviche af dorade) og vegetarisk ret (avocado og mango) Vinifikation Håndplukning. Vinifikation let presning, gæring og lagring på gærrester i tønder. Lagring 12 måneder med bâtonnage, fornyelse i nyt træ på 30% Øje: krystalklar med gyldne reflekser Næse: tiltalende af frugter og saftige citrusfrugter Smag: fyldig og livlig, meget lang...
Frankrig, Les Riceys Bas
190km
...Til ære for de store røde fra vores terroir. Visuel: En fantastisk dyb rosé med rubinens glans, klar, med strålende reflekser og delikate bobler. Olfaktiv: Smuk aromatisk finesse med noter af røde frugter. Gustativ: Flot frugtighed med noter af jordbær, hindbær og kirsebær, med en god volumen.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play