No results

Der er ingen resultater for
"gær og fermenter til levned..."

Produkter til "gær og fermenter til"
TY24 - Hurtig fermenterende turbo gær
TY24 er en aktiv tørret alkoholgær kombineret med et komplet næringsstofkompleks, designet til at fermentere op til 14% ABV på 24 timer. Dette er en ...
Frisk Gær - Patisserie
Frisk Gær - Patisserie...
MÆLKFERMENT TIL HÅRDE OST - Et bredt udvalg af kulturer og løsninger til produktion af hårde oste
Sacco System, en virksomhed specialiseret i produktion af mælkesyrebakterier til mejeriindustrien, producerer en række frysetørrede og frosne mælkesyr...
AALIMAYEH Tørgær - 500 g Vakuumpose
Tørgær AALIMAYEH til lavsukkerdej. 20 x 500g i en kasse, i alt 10 kg. Minimumsbestilling er én palle. Gratis levering i hele Europa. Vi sender gerne e...
Sukker til Fermentering og Dyrefodring - Bio-Industri & Foder
Substrater til fermenteringsaktivitet, dyrefodring og appetitfaktorer Fermenteringsbaser til gær og alle mikroorganismer inden for bioteknologi, sukk...
Enzym - BAGENZYM, MEJERIZENYM
{"BACKENZYME":{"Amylaser":"EC 3.2.1.1","Protease":"EC 3.4.21.112","Cellulaser":"EC 3.2.1.4","Glukose Oxidase":"","Transglutaminase":"","Lipaser":"EC 3...
Hvedemel T65
T65-mel er et hvedemel, der er lidt mere fuldkornet end T45- og T55-mel. Det opnås ved en mindre finmaling, hvilket gør det muligt at bevare en større...
Ostfremstilling - Udstyr og Forsyninger til Ostproduktion
Hos Tomega finder du alt det udstyr og de forsyninger, der er nødvendige for fremstilling og forædling af ost. I vores sortiment af udstyr: pasteuris...
Traditionelle Korrektorer - Melkorrektorer
Ønsker du at justere dine meltyper for at lave brød og baguetter, der overholder reglerne for Traditionelt Fransk Brød?
Aldring af Æteriske Olier
Peroxidation og intramolekylære reaktioner Olivenolier bliver harske over tid. Harskning er en kemisk ændring af de molekylære strukturer i vegetabils...
Varmeoverførsel - Direkte og Indirekte
Varmeoverførsel, direkte og indirekte Ved direkte varmeoverførsel trykkes billedet spejlvendt på bærermaterialet og forsynes derefter med en klæber.
Freeze Dry - Freeze Dry
Freeze Dry er en metode til at tørre fødevarer og letfordærvelige materialer ved hjælp af sublimation. I denne metode fryses fødevarerne direkte, og d...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play