No results

Der er ingen resultater for
"friske færdige kødretter"

Produkter til "friske færdige"
Varm Fondant
Kødmælk og pasteuriseret fløde (oprindelse Frankrig), Salt, Mikrobiel koagulator, Mælkesyrebakterier og modningskulturer, Fastgørende middel: calciumc...
Skræddersyet
At være en menneskelig og veludstyret erfaringsstruktur har mange fordele, herunder evnen til at tilpasse sig. Vores fleksibilitet gør det muligt for ...
Presset Pasta
Vores tankers kapacitet spænder i gennemsnit fra 3.000 til 12.000 liter og kan øges efter behov. Vi har udviklet en automatisk dræningsbeholder med en...
Kogt Sløjfe
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Is
Firmaet Palatini har i flere år produceret 'Grøn Te Is' til den japanske gastronomi.
Hele kalkun
Hele kalkun...
Steakskæring
Steak Cut pose 2,5 kg...
Dækning
Førsteklasses dækning i egetræ...
Produkter til "friske kødretter"
Kontinuerlig Kogning af Kød/Færdigretter - Kød, Færdigretter, Ris, Pasta
Kontinuerlig kogning 500kg/t kød Innovativt kogesystem: vandbad, sprøjtehoveder for ensartet tilberedning. Sekventiel fødevarerprotokol i kogeren for...
Lasagne med Ragù
Lasagne i ovnen er en klassisk kultret og en af de retter, der gør det italienske køkken berømt over hele verden. Denne version, den mest berømte af a...
Salatskåle
Salatskåle...
Tørret pølse
Saucisson sec de porc 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat...
Steakskæring
Steak Cut pose 2,5 kg...
Tørrede Pølser
Håndlavet i hjemmet, fra Pyrenæerne, på gammeldags manér. Uden kemiske konserveringsmidler (E …), og uden allergener (uden laktose, uden gluten). Natu...
Lasagne med Ragù
Lasagne med ragù er en klassisk kultret og en af de retter, der gør det italienske køkken berømt over hele verden. Denne version, den mest berømte af ...
Lasagne med Ragù
Lasagne i ovnen er en klassisk kultret og en af de retter, der gør det italienske køkken berømt over hele verden. Denne version, den mest berømte af a...
Aubergine Parmigiana
Aubergine parmigiana er en klassisk ret fra det sydlige Italien lavet med lag af stegte og bagte auberginer, tomatsauce og mozzarellaost. Den er aller...
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play