Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ganen afslører ristede og vaniljeagtige smagsnuancer, blandet med små sorte frugter. MAD- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stegt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stegte æbler. Den vil også komplementere oste som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vingård: granitjord – kontinentalt klima...
Frankrig, Auxerre
...Moulin A Vent L'Interdit D'Amour - Domaine François 1er - BEAUJOLAIS Aftale mad-vin: skaldyr Rådgivning fra vinmageren: serveres mellem 10 og 12°C Opbevaringstid: 2 til 3 år Domaine: Domaine François 1er Appellation: Beaujolais Årgang: 2018 Druetype: Gamay Kultur: Fornuftig Etiket: Appellation d'Origine Contrôlée...
Frankrig, Saint-Vérand
... druesortens vækst. Beskæring: meget kort goblet-beskæring for at kontrollere udbyttet. Vinifikation: Høst: for hånd. Metode: Traditionel Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dage. Lagret: i tanke. Smagenoter: Finesse og dybde. En smuk farve med hindbær, en overraskende elegant bouquet med noter af vilde frugter. På ganen er vinen fyldig og velkonstrueret. Eftersmagen er lang og duftende.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... med venner, både som aperitif og ved bordet! Domaine: Som vinproducent i 7 generationer råder familien Bodillard i dag over 14 hektar fordelt på 7 kommuner mellem Beaujolais og Mâconnais. Nogle cuvéer er allerede certificeret i Økologisk Landbrug, og alle vil blive det i de kommende år. Mangfoldigheden af parceller gør det muligt for domænet at dække en stor variation af jorde (granitsand, skifer osv.) og dermed producere vine med forskellige karakterer. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Petit AOC: Beaujolais Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Saint-jean-d'ardieres
... rødvine lavet af en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse crus, der er lette at nyde, passer perfekt til forskellige typer retter. Fra rå eller simrede retter til bistroretter eller fusion-køkken, samt rødt eller hvidt kød, bær, oste og krydrede retter. Enhver gastronomisk trang er god, det er en mulighed for at smage en af deres vine MODE, CLASSIC eller CHIC alt efter din inspiration i øjeblikket.
Frankrig, Beaune Cedex
... Foulot, Beaune Grèves Le Clos Blanc, Beaune Grèves, Beaune Pertuisots, Beaune Premier Cru, Beaune Premier Cru, Beaune Theurons Domaine Gagey, Beaune Theurons, Beaune Thuvillains, Beaune Toussaints, Bienvenues-Bâtard-Montrachet, Blagny Sous le Dos d'Ane, Bonnes Mares, Bourgogne Aligoté, Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Chardonnay Couvent des Jacobins, Bourgogne Chardonnay Petites Pierres, Bourgogne Château des Jacques Clos de Loyse, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Gamay, Bourgogne Le Chapitre, Bourgogne Passe-Tout-Grains…...
Populære lande for dette søgeord