...Sachet med hård nougat fra Montélimar, i en pakke på 500g, værdsat for sin smag og sin meget sprøde konsistens. Den hårde nougat fra Montélimar fra huset Diane de Poytiers er lavet ud fra en opskrift, som ifølge traditionen hovedsageligt består af honning, mandler, pistacienødder, sukker, æggehvider og vanilje.
Reference: 103452
VÆGT (i KG): 0.500
Pakkeindhold: 8
Moms: 20.0%...
...Sørg for, at disse ingredienser danner en dejlig luftig masse sammen.
Pres derefter citronen og varm den let op. Tilsæt denne saft til æggeblandingen og rør forsigtigt.
I en anden skål, pisk æggehviderne sammen med flormelis for at danne en skum af hele æggehvider. Tilsæt derefter limoncelloen til ægge- og citronsammensætningen. Og så fold flødeskum og æggehvidesummen sammen, indtil det hele er godt blandet.
...jern, zink, magnesium og kalium. De indeholder også umættede fedtsyrer. Kikærter er kaloriefattige og har et lavt glykæmisk indeks, og den fiber, de indeholder, gør dem til den perfekte, fremragende snack. Meget interessant er aquafaba, vandet efter kogning af kikærter (dåsekikærter har de samme egenskaber), som naturligt er fyldt med protein og saponin og kan piskes ligesom æggehvider. På denne måde tilberedes det til mange retter, herunder mousse eller vegansk uden. Aquafaba er lav-kalorie og glutenfri.
I over 20 år har jeg fulgt markedet for æggeprodukter tæt. Opvokset mellem procesoptimeringer, marketingstrategier og den konstante priskamp, har jeg i dag solid erfaring inden for æggeprodukter. Én ting er klar:
Man kan ikke længere diskutere kvalitet. Det er et must! Derfor er kundespecifik rådgivning min højeste prioritet. Sammen med mine leverandører arbejder jeg kontinuerligt på, hvordan je...
...Ækvivalent til 33 æggehvider pr. kg. Patisserieæggehviden bruges i fremstillingen af marcipan, macarons, mousser, bagværk... Et produkt fra æg lagt i Frankrig.
Flaske på 1 kg eller 5 kg.
...Zuccaru Pruneaux Cacao Tuiler
Opskrift til 8 personer
● 60 g mandler, flageret
● 120 g sukker U Zuccaru Sucre Gourmand med korsikanske svesker og kakaonibs O Mà!
● 40 g mel
● 4 æggehvider
● 60 g smør
● 1 nip salt
Forvarm ovnen til 180°C. Bland Sucre Gourmand med korsikanske svesker og kakaonibs O Mà! med melet, de flagerede mandler og saltet i en skål.
Tilsæt æggehviderne og derefter det...
...Sukkerkager dekoreret med skumfiduser på æggehvider, pektin og æblepuré. Overfladen af kagerne er dekoreret, bunden er glasur med konfekturglasur. Pakket i individuel emballage med en vægt på 225 g, der er 8 stk. i correx.
Kan sælges både efter vægt i kassen med forskellig vægt og i correx.
...Ifølge legenden skulle opskriften på visitandinen være skabt af søsteren til Sankt Jeanne de Chantal, som også var medlem af Visitationsordenen. Det siges, at søstrene brugte æggeblommer som malepigment. Det siges også, at de skulle have været vegetarer. Med de resterende æggehvider og mandler skulle hun have opfundet visitandinen, forfaderen til financier.
En lille kage, der er blød og lækker!
Navnet "visitandine" stammer fra navnet på Visitationsordenen, hvis medlemmer også blev kaldt "visitandiner".
Nettovægt: 140g...
...Dette produkt af højeste kvalitet fremstilles i overensstemmelse med alle fødevarekvalitets- og sikkerhedsstandarder. Der anvendes kun udvalgte æggehvider, som ikke indeholder konserveringsmidler eller yderligere tilsætningsstoffer.
Produktfordele:
- Lang holdbarhed
- Ingen skaller eller yderligere urenheder
- Effektivt
- Klar til brug
- Praktisk opbevaring/lager
- Uden konserveringsmidler...
AGRODOUBS er datterselskabet af COQUY, æggebrydningsfabrikken (æggehvider, æggeblommer, pasteuriserede æggeprodukter). Det blev grundlagt i 1990 for at værdisætte overskuddet. Med tyve års erfaring inden for frostforberedelser til desserter er det specialiseret i kulinariske forberedelser til hoteller, restauranter, chokoladeproducenter og fødevareindustrien. AGRODOUBS arbejder med pasteurisering...
Firmaet OMAB SRL har været til stede med professionel kontinuitet siden 1957. Det producerer fødevaremaskiner til bagerier, pizzeriaer, restauranter og bagerier, især dejrullere, dyppeblandere, gaffelblandere, planetblandere og spiralblandere, raffinører, cremekogere, æggehvider og sukker- og brødknusere. Det er beliggende i Verona, i området Lugagnano di Sona.
Vi anser det for vores pligt at levere æggeprodukter, der lever op til dine forventninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af flydende æggeprodukter under mærket Cocovite. Vores produkter kan opdeles i basis æggeprodukter (hele æg, æggeblommer og æggehvider) til færdiglavede produkter (rørægsmix og pandekagemix) til æggeprodukter, der er klar til servering (kogte og pillede æg, forkogt røræg og...
Eierhandel Holemans er en familievirksomhed, der i 35 år har været drevet med hjerte og sjæl.
Friske æg.
Også tilgængelige: hele æg, æggehvider, æggeblommer, kogte æg, farvede æg, skrabeæg, smør, mælk.
Ugentlige leverancer til bagerier, slagtere, restauranter osv.
Fordi vi er en familievirksomhed, kan du regne med en god service hos os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, også i weekenden. Du må også gerne ringe for fleksible efterleverancer.