...Sachet med hård nougat fra Montélimar, i en pakke på 500g, værdsat for sin smag og sin meget sprøde konsistens. Den hårde nougat fra Montélimar fra huset Diane de Poytiers er lavet ud fra en opskrift, som ifølge traditionen hovedsageligt består af honning, mandler, pistacienødder, sukker, æggehvider og vanilje.
Reference: 103452
VÆGT (i KG): 0.500
Pakkeindhold: 8
Moms: 20.0%...
...Ækvivalent til 33 æggehvider pr. kg. Patisserieæggehviden bruges i fremstillingen af marcipan, macarons, mousser, bagværk... Et produkt fra æg lagt i Frankrig.
Flaske på 1 kg eller 5 kg.
...Zuccaru Pruneaux Cacao Tuiler
Opskrift til 8 personer
● 60 g mandler, flageret
● 120 g sukker U Zuccaru Sucre Gourmand med korsikanske svesker og kakaonibs O Mà!
● 40 g mel
● 4 æggehvider
● 60 g smør
● 1 nip salt
Forvarm ovnen til 180°C. Bland Sucre Gourmand med korsikanske svesker og kakaonibs O Mà! med melet, de flagerede mandler og saltet i en skål.
Tilsæt æggehviderne og derefter det...
...Ifølge legenden skulle opskriften på visitandinen være skabt af søsteren til Sankt Jeanne de Chantal, som også var medlem af Visitationsordenen. Det siges, at søstrene brugte æggeblommer som malepigment. Det siges også, at de skulle have været vegetarer. Med de resterende æggehvider og mandler skulle hun have opfundet visitandinen, forfaderen til financier.
En lille kage, der er blød og lækker!
Navnet "visitandine" stammer fra navnet på Visitationsordenen, hvis medlemmer også blev kaldt "visitandiner".
Nettovægt: 140g...
AGRODOUBS er datterselskabet af COQUY, æggebrydningsfabrikken (æggehvider, æggeblommer, pasteuriserede æggeprodukter). Det blev grundlagt i 1990 for at værdisætte overskuddet. Med tyve års erfaring inden for frostforberedelser til desserter er det specialiseret i kulinariske forberedelser til hoteller, restauranter, chokoladeproducenter og fødevareindustrien. AGRODOUBS arbejder med pasteurisering...