Selvbetjeningskiosk - Foodb Selvbetjeningskiosk: Forbedr Din Gæsteoplevelse
Oplev fremtiden for dining med Foodb's selvbetjeningskiosk. Vores innovative løsning redefinerer bestillingsprocessen, hvilket giver dine kunder mere ...
Design af Digitale Menuer
Vi designer interaktive, attraktive og let navigerbare digitale menuer. Ideelle til digitale skærme og tablets, bruger vores designs klare layouts, le...
Kølebord - med Glasdøre
AUSSENMASSE (B × T × H): 2000 × 700 × 900 mm TEMPERATURBEREICH: +2°…+6°С NUTZINHALT GESAMT: 420 L FLÄCHE DER AUSLAGE: 3,78 m² Energieeffiziente køleb...
Sort Kølebord med Glasdøre
Udstyr: 2 - 4 glasdøre • Temperaturinterval: +1°C / +8°C...
Gastronomiudstyr, Gastronomi Køkken Teknologi, Storkøkkenudstyr, Drikkevarekøling - Klar til at Tilslutte
Materialkvalitet: Krom-nikkelstål 1.4301 (rustfrit stål) Materialetykkelse: 0,8 mm til 1,5 mm...
Teknologier
Vores engagement i kvalitet og præcision sikrer, at hver container, vi skaber, er bygget til at opfylde strenge standarder. Vores avancerede Daihen F...
Hjemmeside skabelon til en restaurant 'Blue'
Komplet responsivt restauranttemplate 'Blue' i HTML, CSS, JavaScript og PHP. Hjemmeside skabelon til en restaurant til download.
Projekt og tilsyn med udførelsen af cateringfaciliteter - Her er konditoriet eclair Am'or.
Projekt og tilsyn med opførelsen og udstyret af cateringfaciliteter. Teknologisk projekt, design og mening fra sundhedsinspektionen.
Robotløsninger
Blandt de vigtigste innovationer, som industrien 4.0 tilbyder, er applikationer baseret på robotiske systemer.
Automatiseringsteknologi
Transportbånd til deletransport. Montagelinjer som enkeltarbejdspladser med transferstræk. Delbare dækninger til transportbånd. Transferoptagelser ...
Cloud-tjenester
Cloudtjenester...
Vakuumkoncentration C 38
Koncetrationsanlæg med varmepumpe, der arbejder under vakuum ved lav fordampningstemperatur (ca. 20° C). Nominel kapacitet modeller 100 l/h og 200 l/h...
SARO Saladette Model BALDUR S 900 - 2-Dørs Saladette med Låg
Materiale: (Kabinet og indre) Rustfrit stål • Teleskopisk skydelåg • Polyethylen skærebræt • 1 højdejusterbar rist og 1 sæt støtteprofiler pr. dør • I...
Vent - Enzymatisk fedtudsugning til gastronomi, hotelvirksomhed, køkken, storkøkken, restaurant, i henhold til VDI 2052
Vent - er løsningen, også til utilgængelige fedtafbudskanaler. Væsken opløser forureninger som olier, fedt, og fjerner lugte, i henhold til VDi 2052 f...
Udkastteknologi til Restauratører
Vi er din kompetente partner fra planlægning af et tappesystem til installation og regelmæssig service.
Udstyr til Udkast
Smuk, effektiv, pålidelig - sådan bygger vi disk- og bar-systemer.
Festkøler
Reklamekøleskab til drikkevarer - fuld af energi...
Design af digitale menuer
Vi designer interaktive, engagerende og let navigerbare digitale menuer. Ideelle til digitale skærme og tablets, vores designs bruger klare layouts, l...
Vægmonteret Køleudstilling - PARIS 1250 med Integreret Enhed
AUSSENMASSE (B × T × H): 1250 × 900 × 1600 mm TEMPERATURBEREICH: +1°…+10°С NUTZINHALT GESAMT: 850 L FLÄCHE DER AUSLAGE: 2,9 m² Energieeffektive og bæ...
Redigering af forklaringsvideoer
Vi tager det rå indhold fra videoen og forfiner det for klart at forklare et produkt, en service eller et koncept på en enkel og tiltalende måde. Vore...
Køleskab med Ekstern Enhed - MOSKVA 1250 | 1875 | 2500 | 3750
UDENMÅL (B × D × H): 1250 | 1875 | 2500 | 3750 × 1190 × 1250 mm TEMPERATUROMRÅDE: 0°…+8°С NYSSEINDHOLD I ALT: 240 L | 361 L | 481 L | 725 L. OVERFLADE...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play