Astech PW Sav til ensartet og automatisk skæring af frosset og/eller kød og fisk med knogler
Automatisk båndsav model "Astech PW" til scanning og vægtpræcist skæring af friske og dybfrosne produkter med og uden knogler. Fuldautomatisk sav med...
Lammekød
Lam - slagterkød...
Next
Skinkeled - Skivet skinkeled uden nitrit
2,60 €
Den fint skiver skinke nød i et 100% genanvendeligt glas. Takket være sit innovative koncept kan Popine skinke nød opbevares ved stuetemperatur i 3 må...
kyllingelår
9 cm kyllingefødder og 15 cm kyllingefødder frosne...
Spydskærer / professionel arrosticini skærer 54 spyd 25x25 CB
285,00 €
Tagliaspiedini / professionel skærer til arrosticini 54 spiedini 25x25 CB er et uundgåeligt værktøj for dem, der arbejder inden for restaurationsbranc...
Lammekoteletter
COURTIN HERVOUET: din specialist i fjerkræ og vildt beliggende i Rungis. Selskabet COURTIN HERVOUET tilbyder et omfattende udvalg af fjerkræ, foie gra...
Alle typer af pålæg
Ekstra, Iberisk og Bellota...
Next
X-Class 100 - PC-baseret vægt
PC-baseret kompakt bordvægt til assisteret salg, selvbetjening og prisskiltning Den åbne PC-platform tilbyder tilstrækkelig kapacitet til at håndtere ...
Skræddersyet Slagteriskæringsværksted - Rungis
Dette værksted står til din rådighed for skræddersyede løsninger. Fra oksekød til vagtelfiletter tilbyder vi en skæreservice efter behov året rundt.
Next
ASW 560
Den specielle model ASW 560 til industrielle applikationer tilbyder den nyeste teknologi og premium kvalitet: Kombiner skæring eller fladning i forbin...
Kød- og Fødevare Skæresav - kødbehandling
Kølet / Frosset kød, knogler og fødevareudskæring er ideelt og praktisk. 1,5 KW Motorkraft Vores kød- og knoglesave er specielt designet til slagtere,...
ET
Eksport af vakuumpakket oksekød, lam og benfrit fårekød...
Next
VEJENDE MOBIL KØDPROCESSERINGSTABEL
Chassis: Designet med fokus på styrke, holdbarhed og æstetik. Chassis Materiale: Hele chassiset er lavet af 304 CrNi materiale. Højdejustering for rot...
SKÆREMASKINE SLICEFIL-300 AUTOMATISK - Er charcuteri din forretning? Denne løsning er til dig.
Slicefil-300 Automatisk Skærer er et udstyr, der skiller sig ud for sin brugervenlighed, kompakte dimensioner, høje ydeevne og variation af snit. Denn...
Jarret Avant - Avant - Klar til at Skære
0,00 €
Jarret Avant - Avant - Klar til at Skære...
Kød- og Knogleudskæring
kød- og knogle skæremaskine...
AFBENINGSMASKINER TIL FROSNE KØD BLOCKS LASKA - LASKA: GFS-620 SKÆRDISK AFBENINGSMASKINE
LASKA: SKÆRMASKINE MED SKÆREPLADER GFS-620 Maskine designet til nedbrydning af frosne kødblokke ned til -28°C, op til størrelsen 600 x 380 mm – produ...
Fødevarerbehandlingsblade
Klinger og knive til fjerkræ, kød, fisk, grøntsager, frugter.
Skærer Model V
Cortadora Model V fra Herfraga er en præcisionsmaskine designet til konservesindustrien for grøntsager. Fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, gar...
Next
Kødhakkemaskiner Type Mycom, Stork, Freund - KNIVE BRUGT TIL PRODUKTKAPNING
Vi fremstiller knive til at skære kød som kylling og knive til at skære kadaver.
KØDHAKKERE - TC 32 X Dobbelt Snit - MADPRODUKTION Udstyr
2.350,00 €
Producent: MADUDSTYR PRODUKTION Model: TC 32 X Tilgængelighed: Tilgængelig om 7 - 10 dage...
Skivet Culatello di Zibello DOP i bakke
For ham kræver det at "sacrificere" den mest værdifulde del af svinet. Faktisk laves Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prins blandt alle pølser...
Next
KØD BLOCK - Skæreblokke og -brædder
628,62 €
Udførelse i rustfrit stål EN 1. 4509 441, 40x40 tykkelser 1mm. Underhylde uden skarpe kanter, fuldstændig fremstillet med dobbelt fold og forstærket m...
Next
Kop
15,20 €
Kødpølse lavet af svinekød, typisk for Emilia. Kødet kommer fra svinets nakke, håndfyldt i naturlige tarme og modnet i mindst 90 dage, har en sød og b...
Westmark - Kødhammer 'Robusto-Special'
• ekstra stor og tung version • to forskellige slagflader - en med en fin struktur til blot at flade kødet uden at skære ind i fibrene; en anden slagf...
Next
Højtydende kødskæresavklinger
<Produktbeskrivelse> Vores båndsavklinger anvendes bredt til at skære oksekød, fjerkræ, svinekød, frosset kød og fisk, især til kød med knogler. Bånds...
Oksehale
Oksehale er kendt for sit rige, geléagtige kød, perfekt til braisering og langsom madlavning. Det tilfører en dyb, velsmagende smag til retter som oks...
Kogt Skinke
Prosciutto cotto lavet med de bedste udvalgte friske lår, forsigtigt krydret med en kogning af blomsterkrydderier. Denne traditionelle praksis giver ...
Next
Mørbrad
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Opbevaringstemperaturer: Kold -1º/+2º...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play