Next
Røget oksekød
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur...
TK Roastbeef Urug. 3,5kg + SB
Skåret fra ryggen, til saftige, møre bøffer, særligt aromatiske i smagen, blandt andet på grund af den så karakteristiske fedtkant. Ideel også som ko...
Roastbeefstykke - Bag - Klar til at Skære - Stykker
0,00 €
Roastbeef Stykke - Bag - Klar til at Skære - Eksploderet...
Okse steg
Horemeat er en import-eksport virksomhed af certificerede kødprodukter baseret i Belgien på det Internationale Marked Mouscronnois. HOREMEAT tilbyder...
Hele oksekrop
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
BOLAR BLADE ROAST - OKSEKØD
Okse bolar blade steg kommer fra skulderbladet på oksen. Det er et meget smagfuldt stykke kød, der er alsidigt nok til at blive tilberedt hele som en ...
Stående Rib Roast
Det stående ribbenssteg er scotch filé med ribben knoglerne vedhæftet. Fordi det tages fra muskler, der ikke er meget belastede, er kødet meget mørt o...
Kalvekød
Kalv - slagterkød...
Next
Oksefilet
Filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette filet er omhygg...
Tørret pølse
7,00 €
Saucisson sec de porc 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat...
Kogt Skinke
Prosciutto cotto lavet med de bedste udvalgte friske lår, forsigtigt krydret med en kogning af blomsterkrydderier. Denne traditionelle praksis giver ...
Next
Svinekotelet
Monte Safira's svinekotelet er en premium svinekotelet, der eksemplificerer brandets dedikation til kvalitet og tradition. Den er hentet fra de finest...
Kogt Sløjfe
18,00 €
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Svinekød
Berkshire Svinekød Mave Berkshire Svinekød Mave Tænk på svinets mave som fedt med kød stadig på. Kokkene elsker at bruge dens baconagtige smag til at ...
Krave
Krave...
Next
Mørbrad
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Opbevaringstemperaturer: Kold -1º/+2º...
Skulderbøf
Skulderbøf...
Scotch Fillet Steg
Scotch filé eller cube roll sidder mellem chuck og striploin (sirloin) musklerne over dyrets ryg og er et meget mørt, saftigt og smagfuldt stykke okse...
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
Eselfilet
Esel filet...
Beskæring
Beskæring...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play