Svinehjerte
Svinehjerte er et smagfuldt og magert stykke kød, der fungerer godt i en række opskrifter. Dets tætte tekstur gør det velegnet til langsom tilberednin...
Drejede Dele
CNC-drejede dele i stål...
Next
Cement
CEM II/B-L 32.5 R (NF) (25-35KG POSER OG BULK) CEM II/B-L 32.5 R (CE) (25-35KG POSER OG BULK) MC 12.5 X (35KG POSER) CEM IV/A (P) 42.5 N – SR (25KG...
Transport
Siden virksomhedens grundlæggelse i 2012 har KUNDENFREDSKAB altid været i højsædet hos os. Her satser vi ikke på mængde, men på kvalitet! I dag er Ju...
Next
Vifter
Typer af industrielle ventilatorer Vedligeholdelsespartnere tilbyder tjenester på forskellige typer ventilatorer, for eksempel: Centrifugal Aksial Ven...
Nyrer - Svinekød
Svine nyre er et topkvalitets pulpy biprodukt. Friske nyrer kan have en lys brun eller chokoladefarve. De er rige på proteiner, mineraler Fe, Mg, Zn, ...
Svinekødlever
Svinelever er rig på smag og næringsstoffer, og tilbyder en karakteristisk smag, der forbedrer mange retter. Ofte brugt i opskrifter som leverpostej e...
Svine lunger
Svine lunger bruges i traditionelle opskrifter og specialretter, hvilket giver en unik tekstur og smag. De tilberedes ofte gennem langsom madlavning e...
Oksetrachea
Okse luftrør er et alsidigt biprodukt, der ofte bruges i hundefoder eller som en sprød godbid. Det værdsættes for sit naturlige kollagen og chewy teks...
Svinekidney
Svine nyrer tilbyder en rig, kraftig smag og bruges ofte i klassiske retter som nyrestuvning. Deres faste tekstur holder godt under tilberedning, hvil...
Svine tunge
Svinekødstunge er kendt for sin møre tekstur og milde smag, hvilket gør den til en alsidig ingrediens i forskellige retter. Ideel til langsom tilbered...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play