Mave
Mave...
Råhud Kylling
Sammensætning: kylling 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Next
Hele kyllinger
Hele høns er et perfekt valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse høns er omhyggeligt u...
MEN: LÅR
Variation: Lår Modningstid: 4. uge i juli...
Kyllingebidder
Panko-paneret kyllingebidder fyldt med flødeost. Perfekte til at parre med en honning-sennep sauce.
Kyllingebryst
Kyllingebryst...
Fed Banan
<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Sprudlende Citron...
skaldyr
Alle vores østers er forfinet i 'claire', disse bassiner gravet i ler, der forsynes med havvand under høje tidevandskoefficienter.
Kyllingefilet
kyllingefilet med eller uden skind, frisk eller frossen.
Spiselig Ske til Is
spiselig ske i forskellige smagsvarianter Kakao...
Kogte krabbe-kløer
Kogte krabkløer...
Kyllinge Nuggets
Kyllinge-Nuggets BEIGNET SACHET 800g...
Next
Volleyball
flydende hele æg, pasteuriseret, homogeniseret alle opdrætsformer, løst i tankvogn, foldbar beholder med liner, 10 kg pose i kasse...
Kammuslinger
Bredde 6,5 cm Højde 19,5 cm 130 g Sæt af 4 Sort 2504N Hvid 2504B Mælk 2504L...
Panerede Torskebidder
Forberedelsen af klipfisk kræver en omhyggelig udvælgelse af de bedste dele for at sikre den højeste kvalitet. Med denne opskrift har vi taget os af a...
Laks
Den mauritanske fisk fanget i Mauretanien leveres frisk eller frosset. Fiskeri her i Mauretanien er tilgængeligt som frosset om bord og frisk. https...
Rosa Reje
Rosa rejer...
Pommes frites 10mm
Standard pomfritter af konstant kvalitet opfylder forventningerne fra dine mest krævende kunder. Størrelse: 5 X 2.500g...
Vagtel Kød
Fransk virksomhed specialiseret i opdræt af vagtler i Vosges. I næsten 50 år har denne familievirksomhed fokuseret på dyrevelfærd og kvalitet. Vagtler...
Fårekyllinger
Levende fårekyllinger...
flodkrebs
sølvandlobster...
Chokolade Dragéer
Chokolade Dragéer - Chokolade Dragéer Chokolade Dragéer...
Råhud And
Sammensætning: And 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fedt...
Next
Bagparti
"La Viande arrière" er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette kød er omhyg...
Next
Oksefilet
Filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette filet er omhygg...
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
Hele kogte hummer
IQF (Individuelt Hurtigfrosset) er en frysemetode, der gør det muligt at fryse fødevarer individuelt, hvilket sikrer, at de bevarer deres kvalitet og ...
Bryllupskage
<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Aktiverende Frugtig...
Kogt halv hummer
Kogt halv hummer...
Rogn fra kammuslinger
Rogn fra kammuslinger...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play