VSOP - Armagnac Castarède
Vores Bas Armagnac VSOP på 40° er en blanding af flere årgange, der har været lagret på egetræsfade i minimum 8 år. Med en topas amber farve med bronz...
Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 måneder
7,50 €
Parma skinke La Corte "Ca' Veccia" lagret i 14 måneder er et gastronomisk produkt af høj kvalitet, ideelt for dem, der søger autentiske italienske pøl...
Propan
5 kg & 11 kg flasker i rød eller grå...
Asparges
Asparges i forskellige snit Asparges (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante, hvis hvide eller grønne skud (stænger) anvendes som grønt...
Kampagne
Traditionel landterrine i 90g Jean Brunet...
Artiskok
Grøn dronning eller calico Spanien...
Landpølse
Landpølsen fra Skønhedens Ø er lavet af svinekød, der modnes i minimum 1 måned. Hver enhed vejer cirka 300g og har en længde på 27cm. Emballage: kart...
Capriccio di Mare
10,50 €
Fra en eksklusiv opskrift skaber Delfino Battista en ægte synd. De fineste ansjosfileter vælges, vikles omkring en kapers og pakkes en ad gangen, kun ...
Next
Creole pølse
Creole-pølse er en unik portugisisk pølse, som Monte Safira har perfektioneret med sin dedikation til kvalitet og tradition. Den er lavet af de finest...
Ravioloni Sardi
De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en f...
Paccheri
0,90 - 3,00 €
Bronzetrukket og langsomt tørket Paccheri, 100% italiensk hvete og uten tilsatte konserveringsmidler...
Minimumsordre:
576 enheder
BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 måneder 500 g
21,90 €
Produceret af det berømte mejeri BERTINELLI, er Parmigiano Reggiano dop lagret i hele 49 måneder en oste af høj kvalitet. Med hver 500 g stykke kan du...
Bayonne-skinke
IGP 6 kg (uden ben) Frilandsopdrættet svinekød "label rouge" modnet i 14 måneder En stor Bayonne-skinke. Der er en virkelig, stor forskel på de Bayonn...
Château Lapelletrie
{"Kommentar":"Pierre Jean, 7. generation af en vinfamilie, købte Château Lapelletrie i 1930 for at bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne B...
Lugana Malavasi
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druerne kommer fra det første bælte af kalkholdig lerjord ved Gardasøen i den mytiske Sirmione, ...
Pincho Moruno
INGREDIENSER: Svinekød, kantareller (17%), vand, salt, majsstivelse, krydderier, dextrose, konserveringsmiddel (natriumsulfid), antioxidanter (E301, E...
Persille
Polske importører og distributører af friske grøntsager Vi tilbyder hvert af produkterne i en økologisk og konventionel version...
Montagny
Lys gylden med grøn-sølv refleksioner. Blomsteragtige noter (akacie, liljekonval) og frugtagtige noter (pære, hvid fersken, friske druer). Frisk og ri...
L'Albereta Riserva – Colombaio Di Santachiara
Stråfarvet med gyldne nuancer. En fængslende parfume med noter af abrikos, som blander sig med de balsamiske noter fra modningen i træfade. På ganen e...
Amarena - Aromaer
Amarena - Smagsvarianter...
Next
Sardinella
Den mauritanske fisk fanget i Mauretanien leveres frisk eller frosset. Fiskeri her i Mauretanien er tilgængeligt som frosset om bord og frisk. https...
Chateau Francs Magnus 2017 75cl - AOC Bordeaux Supérieur
Historie: Genoptaget i 2011 af Arnaud Roux-Oulié, nyder Château Francs Magnus et prestigefyldt vinarv. Denne Bordeaux Supérieur, der er smukt beliggen...
Ananas Rivejern
La Perla Ananas Raspel, i eget saft, 3.100 ml Leverandøren giver ikke en detaljeret produktbeskrivelse. STØRRELSE: 3.100 ml MÆRKE: La Perla OPSKRIFT:...
Modnet Guanciale
Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie f...
Next
Saltet Pancetta med Sort Peber
Saltet og tørret pancetta i en periode på 2 måneder fra 50% Duroc-race svinekød, dækket med sort peber.
Håndlavede Tarallini
TARALLI MED CHILI, OST OG PEBER, OLIE OG VIN, MED FENNIKEL OG SORTE OLIVEN.
Adriater - Amaretto
34,90 €
Le spiritueux : Adriatico repræsenterer en ny generation af Amaretto. Den er produceret af 100 % naturlige italienske ingredienser, herunder mandler f...
Makaroner/Pasta
Jagada samarbejder med producenterne af hollandsk og tyrkisk spaghetti og pasta. Vores produkter er lavet med 100% durumhvedesemul under kvalitetscert...
Vindrueblad
Frisk vindrueblad uden kerner...
Armagnac Castarède - 1952
L'Armagnac Castarède - 1952 er en prestigefyldt årgang, der indkapsler elegance og tradition inden for fransk destillation. Lagret på egetræsfade udvi...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play