Frankrig, Josselin
...Neutrale i smag og farve, vores løsninger Mixeo og Stabeo anvendes i mange applikationer: saucer, færdigretter, BVP, is og sorbet, veganske produkter... Vores løsninger bruges i mange typer færdigvarer, når der er udfordringer med vandretention og tekstur. Uden at tilføre eftersmag eller uønsket farve og understøtter de klassiske processer, tilpasser de sig alle dine behov.
Tyskland, Dissen
...Vi leverer mange typer af pastaer og saucer til fødevareindustrien, hvad enten de er krydrede, urteagtige eller frugtagtige, og vi er mere end villige til at udvikle skræddersyede saucer eller pastaer specielt til dine produkter. Aromaer og ekstrakter, med og uden bærere, er også inkluderet i vores sortiment.
Østrig, Wien
... frisk estragon, og smagen er krydret, men ikke for stærk. Som en allrounder blandt alle sennepssorter passer Ramsa Estragon Sennep til kraftige retter og til alle typer kød, hvad enten det er stegt, grillet eller røget. Beef Tatar får også en helt speciel pikant note. Vores Estragon Sennep er også særligt velegnet til at forfine mange saucer eller mayonnaise. Salatmarinader får med vores estragon en særlig, fint krydret smag. Udmærkelse: Vegansk...
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Bulgarien, Otets Paisievo
... af sødme og let krydrethed. Den bruges vidt og bredt i madlavning, fordi den giver smag og aroma til forskellige retter. Derudover kendetegnes basilikum ved sine helbredende egenskaber og anvendes ofte i traditionel medicin. Afhængigt af sorten kan basilikum have forskellige typer blade - grønne, lilla eller rubinrøde, men normalt bruges den dominerende grønne sort i madlavning. Den tilsættes til salater, pasta, saucer, pizza og mange andre retter, der tilberedes i forskellige køkkener rundt om i verden. Samling: Budjak Kat. Nummer: OB-001...
... hundrede forskellige typer tranebær, som vokser ukontrolleret i flere naturlandskaber. Traditionelt bærer de fleste af dem navnet på landmanden, der udvælger og høster dem. Vækstområder kan findes i de nordlige stater i USA og Canada. I fuld blomst omkring slutningen af juni og begyndelsen af juli starter høsttiden for tranebær i midten af september og varer indtil november.
Bulgarien, Sofia
... af insekter. : Tørret basilikum bruges til at give smag til forskellige typer kød, fisk, salater og saucer. Tørret basilikumte anvendes ofte som en stimulerende urtete. Hæld 2 teskeer tørret basilikum pr. kop (250 ml) med kogende vand og dæk i 4 til 8 minutter alt efter din smag. Det bruges som base til pesto og tilføjer en karakteristisk smag til salater, pasta, pizza og andre retter. Emballage: 250g, 500g og løs vægt...
Polen, Tomaszow Lubelski
... fintkornet og løs. En af de vigtigste fordele ved semolina er, at den er letfordøjelig, hvilket gør den anvendelig i forskellige typer diæter. Den har også en række anvendelser. Vi kan bruge den som et supplement til supper, saucer, kager og desserter.
Polen, Brzozów
...>Næringsværdier pr. 100g</strong>Energi 1505kJ/354kcal - 18% RI*Talg 0,1g &lt;1% heraf mættede fedtsyrer 0g - 0%Kulhydrater 88g - 34% heraf sukker 0g - 0%Protein 0,3g &lt;1%Salt 0,025g &lt;1%*RI - Referenceindtag&nbsp;<strong>Anvendelse</strong>Stivelsen kan anvendes som erstatning for mel, til at jævne supper og saucer, til hjemmebagte brød, budding og kager. Maizena kan også bruges til at rengøre overflader fra forskellige typer pletter (olie, mad, blod).
Holland, Utrecht
... udbredt produkt i mange forskellige industrier. For eksempel bruger de fleste af vores kunder i fødevareindustrien damp i produktionsprocessen, hvor det kommer i direkte kontakt med deres fødevarer. For eksempel opvarmes supper og saucer ved direkte indsprøjtning af damp. I dette tilfælde bliver kvaliteten af dampen vigtig. Der findes forskellige typer...
...Tomatkoncentrat, også kendt som tomatextrakt, stammer fra opvarmet tomatjuice, hvorfra en vis mængde vand derefter fjernes. Mængden af vandudtrækning bestemmer tre forskellige typer koncentrat: enkelt koncentrat, dobbelt koncentrat og triplet koncentrat. Tomatkoncentrat har mange anvendelser i madlavning, især i langtidstilberedning af kød eller saucer. Koncentratet kan tilsættes direkte til...
Frankrig, Cadeilhan
...Spar tid på dine forberedelser med sort hvidløg. Vores sort hvidløg i fed indgår i mange retter og vil tilføre en unik smag til dine retter. I saucer, marinader, puréer eller i fine skiver i dine pastaretter, passer sort hvidløg godt sammen med alle typer kød, charcuteri, foie gras, fine fisk (rødspætte, havkat, havbars) og skaldyr. Det er også perfekt til at ledsage chokolade og citrusfrugter...
Sydkorea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... MIMI FOOD har vi besøgt rene og friske steder og udført omfattende forskning for at genoprette den sande smag af tradition siden 1983. På grund af vores ihærdige indsats producerer vi nu i alt 250 slags mad, herunder Deopbap (ris toppet med en række ingredienser, 30 typer), Jjigae (stuvning), Tang (suppe), saucer, pastaer, Yangnyeomjang (en blanding af soja, hakket hvidløg og chiliflager, 30 typer...
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
Tyskland, Frankfurt Am Main
... kødboller, kålrouletter, indmad, fisk, agurker, frugt med væsken, sauce, marinade eller olie altid fylder op til samme højde (uanset anvendelsesstørrelse). Der findes tre typer beholdere til aftapningsmaskinen: 1. Beholder til aftapning af væsker som saltlage eller eddike til konservering 2. Beholder til saucer 3. Beholder til aftapning af olie Tekniske data: Højde: 1900 mm Bredde: 760 mm Længde inden for transportøren: 700 mm Kapacitet: op til 4200 pakninger pr. time Energiforbrug: 0,18 kW Anvendelige glas: fra 0,2 til 0,9 I...
...ARMONICO er den ekstra jomfruolie fra Colletorto, der produceres ved at male oliven, når de er helt modne. Den passer til alle typer retter. Den er fremragende til tilberedning af saucer og supper eller til at opnå lækre fritureretter, da den har en bemærkelsesværdig modstand mod høje temperaturer. FORPAKNINGER flasker på 0,50 og 0,75 liter dåser på 1-2-3 og 5 liter...
Belgien, Plombières
...Opnå en cremet konsistens i hvide saucer, saucer og dips ved hjælp af vores mælkeprodukter, der sikrer en rig smag i hver servering. Castle 1/18 er et fremragende alternativ til skummetmælkspulver, især i produktionen af saucer. Dette produkt giver en pålidelig løsning til at opnå den ønskede tekstur, smag og ernæringsmæssige egenskaber i forskellige typer saucer. Castle 2/26 er en mælke-baseret blanding og er udviklet til at erstatte brugen af skummetmælkspulver i alle typer produkter, IDEEL TIL PRODUKTION AF SAUCER. *tilpasning af blandinger med forskellige % af fedt og protein tilgængelig...
Spanien, Cornella De Llobregat
...NaREDUKTEAN®-serien består af to typer lavnatrium-salte: > Et Clean Label lavnatrium-salt (NaCl og KCl, der naturligt krystalliserer sammen). > En 0% natrium salt erstatning med en meget effektiv bitterhedsmaskering. Fremragende resultater i smag og tekstur. I kategorier: Kød, Bagværk, Færdigretter, Saucer, Mejeri, Snacks, Fiskederivater, Supper. Konkurrencedygtige priser. MOQ: 300KG...
Frankrig, Poursac
... adaptés en fonction des besoins de nos clients.":"Vi producerer især blandinger baseret på raps- eller solsikkeolie, tilsætningsstoffer som emulgatorer, i doseringer tilpasset vores kunders behov.","SAUCES & ASSAISONNEMENT":"SAUCER & KRYDDERIER","N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des besoins de ce type et nous pourrons vous fournir des cotations.":"Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har...
Frankrig, Villefranche Sur Saône
... Pouch, opdag: De automatiske og semi-automatiske maskiner: B'BOOSTER® WEB-SINGLE® De semi-manuelle maskiner: BIB'UP® SYMPATHY® Den manuelle maskine: FIRSTY® Egenskaber + flere detaljer Pouch Materialer/Sammensætning Polyethylen, polyamid, aluminium, polyester Kapacitet (liter) 1-1.5-2-2.25-3-4.5-5L Forskellige propper og haner afhængigt af de pakkede væsker Brudsikker, mobil, økologisk og brugervenlig, Pouch innoverer og tilpasser sig alle typer fødevare- eller ikke-fødevarevæsker. For mere information, kontakt vores partner: http://www.baginnov.com/...
Polen, Brześć Kujawski
... anvendes til emballering af mange typer produkter: • fødevarer (frø, nødder, kaffe, korn, te, salt, tørrede svampe, urter, kosttilskud, ketchup, saucer, krydderier, sportsnæring) • kemikalier (granulater, pulvere, husholdningskemikalier, havsalt, shampoo) • konfekture (slik, slikstokke osv.) • samt mange andre.
Frankrig, Livry Gargan
...For kreative og originale præsentationer i vinduet, sats på denne BPA-fri ABS-plade af fødevarekvalitet, der bruges i slagterier, bagerier, restauranter, hoteller og catering... Denne præsentationsplade til vinduet er velegnet til alle typer fødevarer som kød, fisk, pølser, pasta, salat, saucer, marinader eller chokolade. Spar tid og opbevar dine forberedelser i denne præsentationsplade, der er...
Tyrkiet, Izmir
...Stivelse er et grundlæggende produkt, der opstår under fotosynteseprocessen i planter. Hvad stivelse angår, så fås det fra hvedekornets kim. Det kan bruges i produktionen af forskellige typer fødevarer såsom brød, bagværk, kager, småkager, pulverprodukter, supper, dressinger osv. Samtidig kan det også forbruges i detailhandlen til slutbrugerforbrug via emballering af produktet. Saucer...
Belgien, Herentals
...- flere doseringssystemer - automatisk genopfyldning af magasinet i afstableren - servomotor-drev - afgasning - CIP-rengøring, laminær airflow ... Ideel til: smør, desserter, salater, saucer, mejeriprodukter, paté, ...
Italien, Lauro
...salater, saucer, budding eller bruge dem til at give sprødhed og smag til forretter, fiskeretter og kødretter. Desuden er de virkelig værdifulde i bagværk og isproduktion, da de udgør en grundlæggende ingrediens i mange kreationer, såsom cremer, is og kager. De skrællede og ristede hasselnødder er ikke kun lækre og uimodståelige, men de er også gavnlige for vores krop: de er rige på vitamin E, en antioxidant, der er nyttig til forebyggelse af visse typer kræft, og de er en fremragende kilde til fosfor, kalium, calcium og proteiner.
Italien, Campello Sul Clitunno
...er elsket ved bordet af de fleste smagsløg, også af børn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvidt kød, bælgfrugtsupper, grøntsager. På stegt kød, skaldyrssalater, saucer og emulsioner. Ved tilberedning bruges den til at lave saucer, dips og friture.
Tyrkiet, Sakarya
... moderne fødevareemballageindustri kræver. Hovedanvendelser: Flødeost, fløde pålæg, geleer, juice, vand, mejeriprodukter, chokolade, honning, marmelade, smør, margarine, mayonnaise, saucer, budding, ketchup, kaffecreme og alle typer yoghurt.
... tyk konsistens. Som et selvstændigt fødevareprodukt anvendes smør næsten aldrig. Ofte bruges det i kombination med andre komponenter. I fødevareindustrien anvendes produktet til at lave konfekture og nogle typer saucer. En af de karakteristiske egenskaber ved smør er dets høje kalorieindhold. Samtidig optages produktet godt af kroppen. Det indeholder vitaminerne A og D. Impulse Commodity Trading...
ufs.country_names.RU, Moscow
... fortjenesten af sort peber, og det andet niveau, mere delikat - hvid. Og endelig er den sidste komponent i 4-peber krydderiet grøn peber. Den nuance, som han deler med blandingen, passer perfekt til marinader og saucer. Brug til Brug til tilberedning af salater, forretter, supper, hovedretter. Smag Intens, krydret, let brændende Ingredienser Sorte ærter, grønne ærter, hvide ærter, pink ærter. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 8,5 Fedt (g / 100g)… 2,5 Kulhydrater (g / 100g)… 34,0 Energiværdi (kcal / 100g)… 190...
Frankrig, Broons
... til eutrofiering, dvs. de grønne alger) og uden zeolit (som forårsager slam i renseanlæg). Uden fosfonater (afledt af fosfater), uden polycarboxylater, uden EDTA, uden NTA, uden optiske blegemidler. Det er et komplet vaskemiddel beriget med enzymatiske midler til vask af tøj, der er beskidt af proteinpletter (blod, æg...) og fødevareforureninger (saucer, chokolade...). Det respekterer fibrene og farverne og bevarer hvidheden af tøjet.
Populære lande for dette søgeord