...Tomatkoncentrat, også kendt som tomatextrakt, stammer fra opvarmet tomatjuice, hvorfra en vis mængde vand derefter fjernes. Mængden af vandudtrækning bestemmer tre forskellige typer koncentrat: enkelt koncentrat, dobbelt koncentrat og triplet koncentrat. Tomatkoncentrat har mange anvendelser i madlavning, især i langtidstilberedning af kød eller saucer. Koncentratet kan tilsættes direkte til...
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
...ARMONICO er den ekstra jomfruolie fra Colletorto, der produceres ved at male oliven, når de er helt modne. Den passer til alle typer retter. Den er fremragende til tilberedning af saucer og supper eller til at opnå lækre fritureretter, da den har en bemærkelsesværdig modstand mod høje temperaturer. FORPAKNINGER flasker på 0,50 og 0,75 liter dåser på 1-2-3 og 5 liter...
Italien, Lauro
...salater, saucer, budding eller bruge dem til at give sprødhed og smag til forretter, fiskeretter og kødretter. Desuden er de virkelig værdifulde i bagværk og isproduktion, da de udgør en grundlæggende ingrediens i mange kreationer, såsom cremer, is og kager. De skrællede og ristede hasselnødder er ikke kun lækre og uimodståelige, men de er også gavnlige for vores krop: de er rige på vitamin E, en antioxidant, der er nyttig til forebyggelse af visse typer kræft, og de er en fremragende kilde til fosfor, kalium, calcium og proteiner.
Italien, Campello Sul Clitunno
...er elsket ved bordet af de fleste smagsløg, også af børn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvidt kød, bælgfrugtsupper, grøntsager. På stegt kød, skaldyrssalater, saucer og emulsioner. Ved tilberedning bruges den til at lave saucer, dips og friture.
Italien, Sant Antonio Abate
... virksomheden med de bedste italienske produkter, med en omhyggelig udvælgelse af kvalitet og konkurrencedygtige priser: Bælgfrugter og grøntsager på dåse, olivenolie og frøolie, industri pasta (spaghetti, penne, pennette... bronzetrukket pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte og bufala, ristet kaffe, i bønner eller malet, Lavazza og Nespresso kompatible kapsler eller pods og mange typer saucer / tilbehør / forretter. Alt sammen i forskellige formater til detailhandel og catering.
Italien, Racale
Ved at tage os af det omkringliggende område producerer vi fødevarer, der respekterer vores tradition med typiske ingredienser fra Puglia. Vi spænder fra bagværk til produktion af olie og vin, samt håndlavet pasta i vores værksteder. Vi arbejder med flere typer mel: hvede, brændt hvede, semolina, fuldkornsemolina og byg for at tilbyde et produkt af høj kvalitet og maksimal fordøjelighed...
Italien, Ripalta Guerina
La Nuova Golden Pack er specialiseret i samling og emballering af fødevarer for tredjepart. Virksomheden har to lokationer i Cremonese, hver på cirka 2000 m², men eksporterer internationalt og leverer til mange europæiske kunder, herunder tyske, engelske, hollandske, skandinaviske og russiske. De primære fødevarer, som emballeringsaktiviteterne omfatter, er: tørret revet ost, krydderiposer, shaker-dåser, metalbeholdere og pastasæt med forskellige typer saucer.
Populære lande for dette søgeord