Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido fremstillet med en blanding af hakket kød fra iberisk svin, tilsat salt og krydderier, æltet og fyldt i tarm. Med en delikat smag og karakteristisk aroma. Fremstillingsproces: Udvalg, hakning, æltning, fyldning og modning. Ingredienser: Kød fra iberisk bellota-svin, salt, paprika, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturlig oksetarm. 100 % naturlige...
Spanien, El Puntal (murcia)
...Aroma af Iberisk Skinke BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensartede og skinnende farve med striber af hvid-perlemorsfedt er den visuelle forløber for en udtalt smag af bellota, en sød, markant og intens aroma, der sammen med en mærkbar eftersmag vækker minder om landskabet i vores dehesas.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º celsius, og med en relativ luftfugtighed mellem 75% og 85%. Race: 50% Iberisk Fodring: Cebo de Campo Etiket: Grøn Energiværdi: 318Kcal / 1323KJ Fedt: 22.1 g Mættet fedt: 6.94 g Kulhydrater: < 0,9 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.22 g...
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret af en certificeret mesterkarver og vakuumpakket for at bevare al sin aroma og smag. Ca. vægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo
...Alta Gastronomía Ege-Feedet 75% Iberisk Skinke Sødme, intens smag, dragende aroma, frisk og langvarig, disse er alle nuancer og nuancer, som Alta Gastronomía Ege-Feedet Skinke tilbyder ganen. Dens fedtindtrængninger får hver eneste skive til at smelte i munden, hvilket gør, at dens minde varer ved og bringer os minder om de mere end fyrre måneder, den har gennemgået i naturlig kælder modning...
Spanien, Cuarte De Huerva
...Skinken "5 Jotas" har en uovertruffen og vedholdende smag og aroma. Ved skæring afslører den en ensartet farve og en konsistens prydet med forskellige og glinsende fedtmarmoreringer. Modning: 32 - 40 måneder...
Spanien, Cordoba
... produceres i Spanien, gennem internettet i hele Europa. Ekspert charcuterister rådgiver Gourmet Ibérico i udvælgelsen af de produktioner, der, ved at overholde de strengeste sundhedskontrolstandarder, har de bedste egenskaber i smag, aroma, tekstur, udseende og duft. Fra det øjeblik en kunde ankommer til vores portal, til de modtager skinken hjemme, stræber vi efter at gøre købsprocessen så nem, hurtig og bekvem som muligt.
Spanien, Barcelona
Værdien af erfaring. 40 år dedikeret til kunsten at fremstille iberisk skinke. Siden begyndelsen har Anibal Branco søgt den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Når luksus ligger i detaljerne, komplementerer Branco-flager enhver ret for at tilføje værdi repræsenteret i form af farve og aroma. Når verden bevæger sig med høj hastighed, bringer Branco-flager romantikken fra et traditionelt...
Populære lande for dette søgeord