Frankrig, Laissac
... kød tilbyder skinke nød, der er fremstillet i vores værksted, en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved langsomt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne skinke nød vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes, hvilket sikrer en opbevaring på 3 måneder ved stuetemperatur. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 70g DLC: 90 dage...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
... havets luft, der, før den når dalen, har stjålet balsamerne fra skovene i Appenninerne. Afhængigt af sæsonen åbnes vinduerne, og i ni måneder fortsætter det sådan. Derefter går vi ned i kælderen: konsortiet vil sætte den ducal krone på for at beskytte kvaliteten efter 12 måneder. For os er det ikke nok: vores skinke vil vente endnu længere, indtil den er 18-20 måneder gammel, når du vil opleve dens intense, dybe, nuancerede sødme, aldrig sukkerholdig.
Spanien, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uden Ben fra Sierra Lindón - Prosciuttoen fra Teruel D.O.P. har en rød farve, infiltreret fedt og ved skæring afslører den et meget glansfuldt udseende. Den kendetegnes ved en let saltet og samtidig delikat smag. Dens fedt har en behagelig smag, og dens fede konsistens frigiver en unik aroma. Præsentation: Benfrit prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Frankrig, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Vore skinker er ofte medaljevindere i Paris. Derfor vil du kunne mærke en ægte smagsforskel i forhold til de traditionelt tilgængelige IGP Bayonne-skinker på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er traditionelt saltet med salt fra Salies de Béarn for at opnå IGP. Dette salt er et jordsalt fra...
Spanien, Fresno De La Vega (león)
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
Frankrig, Landeleau
... boghvedepandekager en sand delikatesse. De kan fyldes med skinke, ost, æg for at nyde en komplet pandekage, og for de mere kræsne med en porrefondue, kammuslinger med små grøntsager...\n\nRullet med en hvidløg- og krydderost og skinke eller laks, afkølet og derefter skåret i små skiver, vil de ledsage dine forretter.\n\nDesignet til at have en diameter på en pande (ca. 27 cm)\n\nI posen holdes den under beskyttende atmosfære ved hjælp af en iltabsorber: dette forsinker den naturlige oxidation af pandekagen, så længe posen er lukket."}...
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Belgien, Alken
... udvalg af kødvarer, der nydes af stadig flere gourmeter - selv i udlandet. Også til skræddersyede løsninger, efter vores kunders behov, har vi et lyttende øre og en passende løsning. Schepers NV tilbyder komplette sortimenter af røget kød, bacon, kyllingekød og kogt skinke.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Frankrig, Nogent Sur Oise
...Skiver af chorizo D55, Coppa tørret saltet efter gammel opskrift, Coppa tørret saltet, Skiver af coppa tørret saltet, Terning coppa tørret saltet, Stempel af coppa tørret saltet, Pancetta tørret saltet efter gammel opskrift, Pancetta tørret saltet, Skiver af pancetta tørret saltet, Merguez, Hel portion merguez, Merguez stykker 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 stang, Skiver af pepperoni pizza.
Populære lande for dette søgeord