Frankrig, Laissac
... kød tilbyder skinke nød, der er fremstillet i vores værksted, en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved langsomt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne skinke nød vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes, hvilket sikrer en opbevaring på 3 måneder ved stuetemperatur. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 70g DLC: 90 dage...
Frankrig, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Vore skinker er ofte medaljevindere i Paris. Derfor vil du kunne mærke en ægte smagsforskel i forhold til de traditionelt tilgængelige IGP Bayonne-skinker på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er traditionelt saltet med salt fra Salies de Béarn for at opnå IGP. Dette salt er et jordsalt fra...
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
Frankrig, Landeleau
... boghvedepandekager en sand delikatesse. De kan fyldes med skinke, ost, æg for at nyde en komplet pandekage, og for de mere kræsne med en porrefondue, kammuslinger med små grøntsager...\n\nRullet med en hvidløg- og krydderost og skinke eller laks, afkølet og derefter skåret i små skiver, vil de ledsage dine forretter.\n\nDesignet til at have en diameter på en pande (ca. 27 cm)\n\nI posen holdes den under beskyttende atmosfære ved hjælp af en iltabsorber: dette forsinker den naturlige oxidation af pandekagen, så længe posen er lukket."}...
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Frankrig, Nogent Sur Oise
...Skiver af chorizo D55, Coppa tørret saltet efter gammel opskrift, Coppa tørret saltet, Skiver af coppa tørret saltet, Terning coppa tørret saltet, Stempel af coppa tørret saltet, Pancetta tørret saltet efter gammel opskrift, Pancetta tørret saltet, Skiver af pancetta tørret saltet, Merguez, Hel portion merguez, Merguez stykker 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 stang, Skiver af pepperoni pizza.
Populære lande for dette søgeord