Spanien, Guijuelo-Salamanca
...v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt Vægt: 1,400 kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Håndtering i varmt, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Vægt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt...
Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, surdej (naturlig gær fra type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, mozzarella, kogt skinke, champignon svampe...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
... havets luft, der, før den når dalen, har stjålet balsamerne fra skovene i Appenninerne. Afhængigt af sæsonen åbnes vinduerne, og i ni måneder fortsætter det sådan. Derefter går vi ned i kælderen: konsortiet vil sætte den ducal krone på for at beskytte kvaliteten efter 12 måneder. For os er det ikke nok: vores skinke vil vente endnu længere, indtil den er 18-20 måneder gammel, når du vil opleve dens intense, dybe, nuancerede sødme, aldrig sukkerholdig.
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.