ufs.country_names.RU, Saratov
...Majs blev introduceret i kulturen for 712.000 år siden på området for det moderne Mexico. De kulinariske muligheder og variationen af majs er store. Friskhøstede majskolber er spiselige, men bliver normalt alligevel indtaget i kogt form. Til langtidsopbevaring kan de fryses. Konserves af majskorn bruges til salater, første og anden retter. Groft majsmel bruges til at lave morgenmad, mens fint mel...
Frankrig, Cosnes Et Romain
... SGA- og SGSA-kasserne samt de magnetiske beholdere er udstyret med magnetiske stænger i rustfrit stål, hvor de permanente neodym-magneter har en grad fra N40 til N55, hvilket svarer til 15000 Gauss for den mest effektive grad. Men det er især i placeringen af magneterne, at effektiviteten ligger for bedst at rense dit produkt.
Frankrig, Olivet
... courgetterne, skræl dem helt eller i strimler, fjern ikke skindet, hvis de er unge. Skær courgetterne i skiver. Hæld vandet, kalv fonden eller 1/2 bouillonterning i. Hæld courgetterne i panden. Bring det i kog. Rør rundt. Tilsæt gurkemeje, salt, og plukket timian. Kog i 10/15 minutter, tjek om courgetterne er møre, hold dem varme. Snit purløget. Forvarm ovnen ved at indstille termostaten mellem 6/7 (200°C) i 45 minutter, men tjek altid...
Ungarn, Budapest
... arabisk gastronomi og i Mellemøsten, men i dag er det stadig mere populært i mange dele af verden, herunder i vores land, takket være dets sunde natur og enkle anvendelse. Det mest betydningsfulde mineral i couscous er selen, som medierer en bred vifte af biologiske effekter.
...:2015, ISO 22000:2005 og Halal-certifikater. Vi har også for nylig opnået det Økologiske Certifikat-CERES GmbH. Vores produkter inkluderer: • Priservindende Premium Olivenolie • Koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie • Pomace Olivenolie • Mel Olivenolie – Chili/Basilikum/Citron/Rosmarin/Trøffel osv. • Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie • Spray Olivenolie – 125 ml/250 ml • Appelsin- eller Citronfyldte Grønne Oliven • Grønne / Sorte Skiver Oliven • Udstenede Grønne / Sorte Oliven • Håndlavede Olivenoliesæber...
Spanien, Valencia
...der ligner mælk, og som er meget populær i Spanien. I dag opstår der dog andre anvendelser, ikke kun i køkkenet, men også i industrien; nogle eksempler er fremstilling af mel, snacks med skrællede chufas, øl, dyrefoder, kosmetik og meget mere.
Holland, Amsterdam
... Tre spiseskefulde mel Selvom 30 sekunder er en smule en overdrivelse, er sandheden, at du kan forberede denne chokoladekage meget hurtigt. De få ingredienser, du har brug for, er chokolade, æg, sukker og mel.
ufs.country_names.RU, Moscow
... af traditionelt mel for dig. Vi anbefaler at blande kokos- og for eksempel mandelmel for at erstatte hvede. En stor mængde fibre er på den ene side godt for helbredet, men på den anden side betyder det høj hygroskopicitet, så melet absorberer fugt meget godt. Dette skal tages i betragtning, når proportionerne beregnes, og tilsættes mindre end traditionelt mel (omkring halvanden gang i forhold til almindelig hvede). Det vil ikke være overflødigt at tilsætte et æg mere til dejen end i den sædvanlige opskrift eller bruge bananer. Kokosmelet har...
Frankrig, Malataverne
...Moelleux au chocolat er en særlig opskrift på chokolade kage. Den må ikke forveksles med fondant au chocolat, som indeholder flere æg og mindre mel. På grund af sin sammensætning kan en moelleux au chocolat være lidt tør, hvis den er for meget bagt. Alle kender moelleux au chocolat, denne kage med en smeltende kerne, der glæder chokoladeelskernes smagsløg. Men kender du dens oprindelse? Forestil...
Holland, Mijdrecht
... køkkenudstyr pænt i lang tid. Produktionsevne: Pizzadej max. 10,00 kg dej (5,00 kg mel) Brøddej max. 8,00 kg dej (4,00 kg fuldkornsmel) Egenskaber: 3 hastigheder: 105 - 180 - 408 RPM Karrlift med håndtag og sikkerhedskontakt Rustfri stålbeskyttelsesgitter over skålen Sikkerhedskontakt i beskyttelsesgitter Nettovægt: 76 kg Mål: H790 x B440 x D520 mm 230V/50Hz/1Phase 750 Watt...
Belgien, Velaine
...Rengøring og afrensning Afdækning (termisk eller kemisk alt efter situationen): Før du påfører maling på dine trærammer, er det absolut nødvendigt at afskalle dem for at fjerne rester af maling eller lak. Slibning og spartling samt udskiftning af tætningslister hvis nødvendigt I tilfælde af trærammer malet med lasurer er afskallning ikke nødvendig, og slibning vil være tilstrækkeligt for at påføre en ny lasur. Lasuren er ikke "filmformende" (dækket af en meget tynd film), men "mel" (fragmenteret af træflis og savsmuld).
Østrig, Fürnitz
... almindelige anvendelser af dicalciumphosphat er som kosttilskud.\nDet indeholder høje niveauer af calcium og fosfor, som er nødvendige for menneskers og dyrs kroppe.\nBegge metaller hjælper med dannelsen af sundt væv og knogler. Af den grund bruges det som tilsætningsstof i morgenmadsprodukter, beriget mel og nogle grødformuleringer.\n\nCAS Number: 7758-23-8\nHS Code: 283526"}...
... tendens til at tørre ud straks efter bagning. Vores referencer starter alle fra en base bestående af: mælk, æg, mel, salt, peber samt svinefedt for at forbedre lagdelingen. Fra vores baser af Crefole sfogliate forbereder vi forskellige referencer: Crefole sfogliate fuldkorn, Crepole med polentadej, Crefole sfogliate fuldkorn, Crefole sfogliate med spelt. Fra disse opstår også vores lækre snacks: Crefolini og Crepolini.
...Det Universelle Laboratoriemølle (FNG00) er den mindste knuser i FNG-serien. Hovedkroppen er lavet af bearbejdet 316L rustfrit stål i ét stykke, og den er beregnet til små installationsopgaver til maling i laboratoriet. FNG0000 er designet til at kunne placeres på et bord. Motoren og transmissionen af knuseren er helt indkapslet. Den er mindre og mere kompakt, men har alligevel de samme egenskaber som en knuser Forplex Nouvelle Génération med variabel hastighed, nem pladeudskiftning osv.
Bulgarien, Plovdiv
...Unica Bul brød surdej - Unik og uden sammenligning brød surdej fra Bulgarien. De nye produktionskrav fører til nødvendigheden af større ændringer i de teknologiske processer og en større intensivering af hele produktionsprocessen. På den ene side har det uden tvivl resulteret i fordele, men på den anden side betyder det en afvisning af, hvad folk kalder "smagen af de gode gamle dage". Det brød...
Schweiz, Carouge
... at give jorden mulighed for naturligt at genvinde sine essentielle mineraler. I overensstemmelse med traditionelle metoder, efter høsten, tørres macaen i solen i 2 til 3 måneder, hvorefter den omdannes til mel. Reference:59273...
Frankrig, Fouquereuil
...Pistacienødder har en sød smag, der ligner mandler, og de bruges primært til konfekture og bagværk, men også i madlavning og i is. Pistacienødder er især populære som snacks mellem måltiderne, da de er både bløde og sprøde, når de er rå, og de har en dejlig krydret smag, når de er ristede.
Østrig, Atzenbrugg
...Melet er ideelt til dumplings, til kvarkdej eller til en sandmasse. Ligesom det glatte mel tilbyder det grynede mel, dvs. mel med en lidt grovere struktur, forbrugeren den bedste kvalitet til daglig brug i madlavning og bagning. Hvedemelet er som en neutral, men enormt alsidig grundingrediens en af de vigtigste fødevarer, vi spiser dagligt. Alle meltyper er fedtfattige og består af mindst 70 procent mættende kulhydrater. Afhængigt af udmalingsgraden indeholder alle meltyper en mere eller mindre stor mængde kostfibre.
Matchende produkter
Hvedemel Type 'W480'
Hvedemel Type 'W480'
Andre produkter
Rug fuldkornsmel
Rug fuldkornsmel
Italien, Carbognano
...For at opnå hasselnøddemel følger vi den samme proces som for hasselnødden, men i dette tilfælde bliver produktet yderligere hakket for større finesse. Det betragtes som mel, når hasselnødderne er fint hakket til en størrelse på mindre end 1 mm. Hasselnøddemel har mange anvendelser, og som ingrediens giver det en rig, sød, nøddeagtig smag og en tæt tekstur til fødevarer, som mange mennesker nyder.
Tyskland, Hamburg
... bevares i din mad. Da vores guarkernmel består af næsten 80 procent kostfibre, har det en stærk opsvulmningsvirkning – det er ikke kun fantastisk for dine hjemmebagte boller, der bliver dejligt luftige, men også for din figur, da retter med guarkernmel gør dig hurtigere og længere mæt. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E412 Fremstilling: Melet stammer fra guarp planten. Frugterne af planten bliver forarbejdet til mel.
... det produceret af en kombination af melasse eller honning og mel. Senere blev det produceret ved hjælp af raffineret sukker og stivelse. Kategori: Tyrkisk Delight Produktkode: G.141 Stregkode: 8692134777792 Dødvægt: 454 gr Bruttovægt: 510 gr Ydre pakke: Shrink Film Kartonmål: 41 x 25 x 12 cm Kartonvægt: 6.120 gr Produkter i karton: 12 Karton i palle: 96 pakker Holdbarhed: 12 måneder Opbevaringsforhold: Hold væk fra sollys og opbevar i kølige og tørre steder.
Tyskland, Reinbek
...FYLDES ELLER TØMMES STORE POSER? Husk venligst, at mange støvpartikler i forbindelse med luft har en høj risiko for eksplosion. Mel, sukker eller aluminiumsstøv er velkendte som eksplosionstrusler. Men selv støv fra produkter som gødning, gummi, tobaksvarer, krydderier og mange andre stoffer kan forårsage eksplosioner. Derfor skal der anvendes ledende big bags, når man behandler sådanne...
...Vi er en virksomhed, der opererer inden for produktion af druekerner og medicinske aromatiske planteolier i Denizli Çal-regionen. Under Lermonos-mærket producerer vi druekerneolie og mel fra lokale druer. Vores produkter er 100 % naturlige (pure natüre) og fremstilles ved hjælp af koldpresmetoden. Efter fremstillingen af vin, sirup og eddike bliver drueskaller og kerner til affald, men derudfra...
Matchende produkter
Druerfrøolie - Koldpresset
Druerfrøolie - Koldpresset
Storbritannien, Southend On Sea
... makeup-applikation, men kan også bruges før. Spray en fluffy makeupbørste med Hydra Setting Spray - Matte og buff derefter let på T-zonen eller områder, hvor der er overskud af olie. Når det er tørt, påfør foundation ovenpå. Denne dobbeltlagede applikation vil hjælpe med at give en ekstra dosis olie kontrol for et langvarigt, skinnende frit look.
ufs.country_names.PH, Manila
...Råmaterialet til koncentratet er ikke kage eller mel, men kernen af skrællede frø uden skaller eller affald. Fraværet af anti-næringsstoffer og GMO'er i koncentratet er en betydelig fordel sammenlignet med sojamel. Solsikke-koncentrat er kendetegnet ved et højt indhold af tilgængeligt protein, hvor alle aminosyrer bevares i deres naturlige form; proteinets fordøjelighed i kyllinger er 86,04% og i...
Tyskland, Niederkrüchten
... indhold af proteiner og kostfibre, men også med sit lave indhold af kulhydrater og kolesterol. Det er ideelt til lav-kulhydrat køkken og anvendes ofte til bagning af kager og søde retter. Uanset om det er i müsli, yoghurt, frugtsalat eller til bagning, så giver kokosmel altid en helt særlig smagsoplevelse. Typisk næringsindhold g / 100 g: Energi 330 Protein: 20 Kulhydrater: 15 deraf sukker 15 Fedt: 13 deraf mættede fedtsyrer: 11 Kostfibre: 42...
Frankrig, Le Muy
Groupe quasi centenaire, BARDON GROUP er specialiseret i produktionen af mel, vegetabilske fyldstoffer og slibemidler lavet af frugtkerneskaller. Vores lagre gør det muligt at garantere lave leveringstider med en konstant produktionskvalitet. Vi markedsfører et udvalg af standardprodukter, men vi kan også undersøge og fremstille efter specifik anmodning. Vi er optaget af at følge en positiv...
Danmark, Kastrup
... forstand på - også hjemmelavet is er en af vores kernekompetencer. John blev som en af de første i Danmark, uddannet som ismester. Det betyder, at du over hele sommeren har mulighed for at købe hjemmelavet is i både bæger og vaffel. Oplagt til en varm sommerdag!Eftersom det at bage og at være konditor ikke blot er et arbejde for os, men derimod en passion, deltager vi ofte i bagekonkurrencer - både...
Frankrig, La Courneuve
...Kopimaskiner, Husholdningsapparater...) Fødevarer (Mælkepulver, Sardiner, Olier, Ris, Pasta, Mel, Kaffe...) Medicinsk (Hygiejnisk udstyr, Sundhedsprodukter, Medicinsk udstyr) Byggematerialer (Solpaneler, Elektrisk udstyr, Belysning, Værktøj, Fliser, PPE..) Konsulenttjenester & Services (Ekspertise, Indkøbs- og salgsstyring)...
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tyve år tilbudt sine produkter til en loyal kundebase, der er vokset støt over tid. Gennem årene har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversificeret sine produkter og tilbyder nu ikke kun brød, men også frese, tozzetti, hvide og røde pizzaer, panettoni, brød og rasp. Men hvad er hemmeligheden bag duften af dette brød? Simpelt: naturlige ingredienser som mel, vand, salt og surdej, bearbejdet med passion og håndværk, i henhold til de lærdomme, der stammer fra de gamle bagermestrer.
Populære lande for dette søgeord