Etableret i Belgien, INCA'CAO er specialiseret i skabelsen af personliggjort chokolade, chokoladeprodukter og producerer under private labels. Vores produktudvalg omfatter chokoladebarer, smørepastaer og nøddecremer. INCA'CAO har skabt en linje af håndlavet chokolade til gourmet, der integrerer en bredt tilgængelig fødevareteknologi og respekterer metabolismen hos mange forbrugere. Vi bruger en sp...
Vores virksomhed producerer fødevareudstyr til fødevareproduktionsvirksomheder i forskellige sektorer - fra store industrielle anlæg til virksomheder i HoReCa-sektoren. Vore produktionsfaciliteter ligger i Slovakiet, i Malacky. Alt udstyr fremstilles her, i Slovakiet.
Vores virksomhed har over 30 års erfaring med udvikling og fremstilling af fødevareudstyr.
Vi tilbyder både små serieudstyr, såso...
...Bliv inspireret af den lyse smag af en sund chokolade! Den bløde, cremede tekstur af kokosmælk og cashew-nøddesmør, den naturlige sødme fra kokossukker, den rige smag af elite kakaosmør og den lyse, syrlige nuance fra hindbær vil give dig glæde ved hver bid.
Nettovægt: 50 gr.
Bruttovægt: 85 gr.
Holdbarhed: 12 måneder
Opbevaringsforhold: Opbevares ved en temperatur på 18 ± 3 °C og en relativ...