Polen, Warszawa, Poland
...Gouda er en hollandsk gul ost lavet af komælk. Det er en modnet (semi) hård type ost. Produktet fås som en blok eller terning indpakket i folie med gul eller rød farve. Gouda er kendetegnet ved en mild smag, der bliver stærkere med længden af modningsprocessen. Smagen er mild, blid og aromatisk med en delikat eftersmag af pasteurisering, der kan være let sur eller krydret. Den har en fast, glat...
...Håndlavet i Portugal med mælk fra vores køer, ligesom alle vores oste, er vores D'Origem-ost modnet i en måned. Dens konsistens er semi-hård, og dens smag er intens. Vægt: 0,8 kg Vægt: 1,2 kg...
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Italien, Noci
...Cacioricotta er en lagret, semi-hård ost i cylindrisk form, typisk for den pugliesiske osteproduktion. I det pugliesiske køkken bruges dette produkt generelt revet til at krydre pasta i den typiske pugliesiske pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flager eller til at krydre salater eller pizzaer.
...Hård ost lavet af råmælk med mindst 45% fedt i tørstof; traditionelt håndlavet; modnet i mindst 3 måneder Smag: let krydret til aromatisk, let nøddeagtig Fedtindhold: 50% Smag: let krydret til aromatisk, let nøddeagtig...
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP er en hård, kogt og langsomt modnet ost. Den produceres i Po-sletten, med letmælk fra friske kvæg, der kommer fra besætninger, der er fri for endemiske sygdomme. Det er en italiensk ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (DOP). Det betyder, at alle tre grundlæggende faser i produktionskæden: opdræt, forarbejdning af mælk til ost og modning, skal finde sted i oprindelsesområdet...
Portugal, Vale De Cambra
...Modnet ost, med hård pasta og hvid farve, med hård og hvid eller rødlig skorpe, dækket med farvepulver. Har en udtalt og klar smag og aroma. Salgsformater: Fra 75g til 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cylindrisk format (type Tallerken)...
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
... længere modningsperioden varer. Dejen er kompakt, elastisk, semi-hård og har en elfenbenshvid farve, som mere og mere tendens til at blive halm-gul med alderen. Hullerne er af medium-fine størrelse, regelmæssigt fordelt hvis frisk, mens der i den modnede ost er færre og mindre. Dette produkt har PDO (DOP) certificering.