Frankrig, Montelimar
...En perfekt harmoni mellem delikatessen af nougat og intensiteten af chokolade. Denne håndlavede nutella tilbyder en udsøgt smagsoplevelse, perfekt til at forfine dine brød, ledsage dine desserter eller blot til en lækker pause. Reference:502253 Vægt (i kg):0.22 Pakkeindhold:12 Moms:5.5%...
Portugal, Gaia
...Emballager til chokolade i metal til mærket KINDER. Denne helt tilpassede metalemballage har de ideelle egenskaber til en fremragende opbevaring af chokolade, både ved beskyttelse mod lys og beskyttelse mod ilt. Tilpasset emballage i Offset med fremragende resultater, både visuelt og ved berøring, der overholder de europæiske standarder for direkte kontakt mellem fødevarer og emballage...
Frankrig, Arengosse
...Dyk ned i en verden af sødme med vores lækre sukker aromatiseret med hvid chokolade. En perfekt kombination mellem sødmen fra fransk, uafraffineret rørsukker og den cremede rigdom af hvid chokolade. Dette eksklusive sukker vil tilføje et lækkert touch til alle dine kulinariske kreationer. Karakteristika: Oprindelse af sukker: Fransk, uafraffineret rørsukker. Aroma: Hvid chokolade, for en rig og...
Tyskland, Nürnberg
... chokolade skaber en perfekt balance mellem smag og teksturer. Snickers nydes ofte som en snack eller dessert og bruges også almindeligvis som en ingrediens i forskellige opskrifter, såsom småkager, brownies og isdesserter. Dens ikoniske røde emballage og fængende slogan "Snickers tilfredsstiller" har gjort den til et genkendeligt brand i konfektureindustrien.
...Høj Protein (16 g / Bar) til muskelvækst eller som en snack i mellem måltiderne og alternativ til den klassiske chokoladebar med lavt sukkerindhold, vitamin C, E, B6, B1 og B2 for en bevidst kost og fuld nydelse med cremet proteinmasse af mælkeprotein dækket af blød mørk chokolade. Ideel som messe- eller mødesnack, til en hurtig snack på kontoret eller på farten. I handelsmæssig udførelse med...
Bulgarien, Dobrich
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...der kombinerer chokolade og saltet smørkaramel. - MANGO LIMONE: et frugtagtigt møde mellem den eksotiske smag af mango og lime. * Farverne på disse chokolader kan variere, da vi kun bruger naturlige ingredienser til dekorationen af vores chokolade. Opbevares ved stuetemperatur (18° til 20°C). For optimal smag, spis hurtigt. Dimensioner (LxBxH i cm): 17,9 x 3,8 x 2,2...
Belgien, Wingene
...Vegan MCT Pulver er et cremet og lækkert pulver, som kan blandes med næsten alt. Forskellen mellem olie og pulver er, at din lever (galdeblære) skal nedbryde olie til mindre dråber, mens pulveret allerede er nedbrudt til mindre dråber. Dråberne i MCT pulveret er indkapslet i akaciefiber, derfor kan din lever effektivt udnytte disse dråber til at oxidere til ketonlegemer. En nem og hurtig måde at...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
... injektionshastighed indstilles på skærmen, hvilket muliggør en mere præcis justering. -Mellem injektionsbåndet og gelatinebåndet, som består af snore, er der et transferbånd, så croissanterne falder korrekt i position og uden at vende, og stables til gelatinebruseren. FORDELE -Automatiseret produktion til højvolumenproduktion. -Tre processer afsluttes på et reduceret areal.
Frankrig, Brignais
...Rig på fibre, vegansk, -30% sukker sammenlignet med gennemsnittet af chokolade småkager på markedet. Mørk chokolade (kakao: 57% min.) At nyde til morgenmad: de friske poser indeni æsken gør det muligt at tage småkagerne med, hvor du ønsker. At spise bælgfrugter giver gode bidrag af plantebaserede proteiner og fibre og forhindrer trang mellem måltiderne. Ingredienser Hvedemel*, kikærteflager* 15...
Italien, Capo D'orlando
... clementiner til snacks, juice, chokolade kage med clementin og cognac, clementin kage. Clementiner egner sig til forskellige søde opskrifter, men de har også deres berettigelse i kombination med skaldyr og andre salte retter. NUTRITIONEL INFORMATION Clementine Nova er en kaloriefattig frugt. En enkelt clementine dækker cirka 80% af det daglige behov for vitamin C. Derudover er den en god kilde til kalium, magnesium, calcium og folater.
Frankrig, Saint-Omer
...Specialitet fra Angers, Quernon d'Ardoise hylder vores skiferminer ved at efterligne formen og farven på de skiferplader, der dækker husene i byen. Sprød og smeltende, Quernon d'Ardoise tager dig med til toppen af lækkerier. Opbevares mellem 14 og 22°C, beskyttet mod lys. Dimensioner 5 cm (b) x 6,5 cm (l) x 15,2 cm (h) Nettovægt 100g Ingrediensliste sukker, hvid chokolade (sukker, kakaosmør, helmælkspulver, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma), mandler, hasselnødder, brunt sukker, dextrose, koncentrat af: spirulina, æble, radise og solbær. Nettovægt: 100g...
Frankrig, Clichy
...Kakao er et stof, der fås fra de tørrede og fuldstændigt fermenterede frø fra kakaotræet, et tropisk træ, der stammer fra Mellem- og Sydamerika, videnskabeligt kendt som Theobroma cacao. Kakao er den primære råvare til produktion af chokolade, kakaopulver og kakaosmør.
...Højkvalitetskaffe med en glat og afbalanceret smag, dyrket mellem 800 og 1300 meter over havets overflade, med en markant og delikat aroma. Noter af vanilje, tørrede og tørre frugter, der skiller sig ud på en velafbalanceret og udsøgt krop. En kaffe, der skiller sig ud for sin rigdom og fine syre, med tydelige noter af chokolade beriget med hints af karamel og en eftersmag af ristet brød.
...Kaffen Rugali er en specialkaffe fra Rwanda, nærmere bestemt fra regionen Nyamasheke. Denne region er kendt for at producere kaffe af høj kvalitet, værdsat for sine komplekse aromaer og sin karakteristiske sødme. Kaffen Rugali dyrkes i mellem til høje højder, hvilket bidrager til at udvikle dens unikke smagskarakteristika. Den beskrives ofte som at have noter af røde frugter, karamel, chokolade...
Polen, Brzozów
...hasselnødder, kakao og erythritol som sødemiddel. Sheasmør (også kendt som shea butter eller karitésmør) forbindes ofte med kropspleje, men udvundet fra nødderne fra det afrikanske sheatræ, er sheaolie længe blevet værdsat af mennesker over hele verden, der bruger sheasmør til at producere sund chokolade. Sheaolie giver cremer en lignende cremet, silkeagtig konsistens som palmeolie, men er bedre i forhold til beskyttelse af det naturlige miljø og truede arter. Sheasmør bruges som et alternativ til smør af veganere, og i modsætning til smør lavet af komælk...
Frankrig, Aix-En-Provence
...Dyk ned i den ultimative chokoladeoplevelse med vores Brewkies. Hver bid er en udsøgt balance mellem den rige mørke chokolade og de ristede nøddeknas, der giver dig en eksplosion af luksuriøse smagsnuancer. Disse småkager er inkarnationen af ren forkælelse.
Tyskland, Hamburg
... mellem smagsnuancer og teksturer. Snickers nydes ofte som en snack eller dessert og bruges også ofte som ingrediens i forskellige opskrifter som småkager, brownies og isdesserter. Den ikoniske røde emballage og den fængende slogan "Snickers satisfies" har gjort det til et genkendeligt mærke i slikindustrien.
Matchende produkter
Snickers
Snickers
Andre produkter
Svampe
Svampe
...rop Linje Chokolade dråbe størrelse kan justeres mellem 0,05 til 0,9 gr Hver dråbe har sin egen stempel Depositor har høj præcision, da doseringen udføres af servomotorer. Depositor tragt er dobbeltjakkeret og temperaturstyret Depositor har omrører Nem rengøring PLC styret Kapacitet: 33-600 Kg/time...
... designet til produktudvikling eller laboratoriebrug. På grund af friktionen mellem kuglerne genereres der varme, og for at balancere denne varme er der tilføjet en solenoidventil til møllen, så i tilfælde af overophedning tillader solenoidventilen koldt vand at komme ind, og når maskinen når den normale driftstemperatur, lukker den overgangen. Kilde til koldt vand kan være brønde, vand fra haner eller tårnvand.
Frankrig, Poitiers
...Den Sorte Balsam fra Riga – Chokolade og Mynte tilbyder en smuk balance mellem bitterheden af den originale og sødmen af chokoladen. Mynte tilføjer en dejlig fornemmelse af friskhed.
Frankrig, Malataverne
...mælkechokolade (min. 32% kakao). Ingredienser: sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, kokosflager 2%, emulgator sojalecithin, naturlig vaniljearoma. Kan indeholde spor af nødder. Mælkechokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk typisk i form af mælkepulver samt sukker. Mælkechokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz.
Frankrig, Tonneins
...Vores chokolade-kokos nøddecreme med revet kokos. Født i 2016 af samarbejdet mellem 2 brødre (Michal og Mikolaj) og en af deres venner (Robert), der ønskede at tilbyde 100% naturlige og lækre smørepålæg baseret på nødder. Ideelle produkter til at smøre på eller som tilføjelse til desserter. DDM: 12 måneder Nettovægt: 250g Emballage: x6...
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Assortiment af fine chokolade. Gennemsnitlig vægt af en chokoladepraline 13G Type chokolade Ren kakaosmør Opbevaring I et tørt sted mellem 14 og 17°c Smagning Skal nydes ved 20°c inden for 8 uger efter dit køb.
Frankrig, Talant
...Chokoladeoverførselsark Små Kirsebærblomster giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg til dine chokoladebonbons og dekorationer. Brugt af både private og professionelle, gør chokoladeoverførselsark det muligt at dekorere chokoladebonbons, men også chokoladefigurer til dekoration af kager eller desserter. For at skelne mellem smagene af dine bonbons kan du bruge chokoladeoverførsler...
Frankrig, Plérin
...Er du fan af de berømte chokoladebarer med en cremet kerne fra k? Så er denne småkage lavet til dig! Oplev den perfekte blanding mellem den sprøde og chokoladefyldte yderside af småkagen og dens bløde kerne med bueno-fløde (hazelnøddefyld). En stor lækker småkage, der vil glæde både små og store. (Endnu bedre opvarmet i 15 sekunder i mikrobølgeovnen) Energi: 2191 kj / 525 kcal Fedt: 31 g Heraf mættede fedtsyrer: 13 g Kulhydrater: 56 g Heraf sukker: 35 g Protein: 7 g Salt: 0,69 g...
Frankrig, Tilloy Lez Cambrai
... Sammensætning : Mælkechokolade (sukker, helmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: soja-lecithin, naturlig vanilje-aroma). Karameliserede NØDDER 10%. Kan indeholde spor af mælk, soja, æg og nødder. Nettovægt: 100 gr. Opbevaringsråd : Opbevares tørt og køligt. Ideel temperatur mellem 17 og 18°C.
Frankrig, Saint-Laurent-Des-Arbres
... tætsluttende og genanvendelig pose. Kvalitetsgarantier: - Kategori „A1 ikke sprækket“ - Systematisk analyse af vanillinindhold (mellem 1,6 til 2,2%) - Systematisk analyse af vandindhold (mellem 30 og 38%); - Hele, sunde, fleksible og fyldige stænger; - Sporbarhed og kvalitetsanalyse af hver produceret batch; - Forarbejdet af os i regionen Occitanie.
Spanien, Madrid
...Beskrivelse: Papkasse i form af en kube med bånd. Indhold: Vælg mellem: marcipan, pektiner, makroner, chokolade, småkager, chokoladeamander, mini chokolade 2 papilloter, chokolade 2 papilloter og schweizisk chokolade. Dimensioner: 60x60x60 mm Personalisering: Kasse kan tilpasses i 1 til 4 farver. Du kan vælge farven på båndet. Andre: Minimumsbestilling på 100 enheder.
Tyskland, Berlin
...Individualiser din chokoladeplade med en chokolade-mini og dit logo. Tilgængelig fra en minimumsbestilling på 100 stk. Vælg mellem et udvalg af chokoladeplader lavet af mælkechokolade, hvid eller mørk chokolade, så du kan finde en plade, der passer til din smag. Vægt: 100 g...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play