Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...En gang imellem, når du er ude at spise på en restaurant, kan du opleve succesen ved moderne køkken, mere specifikt molekylær gastronomi. Molekylær gastronomi er formelt en videnskabelig disciplin, der blander fysiske og kemiske madlavningsprocesser. Vi foretrækker at kalde det 'Kunsten at opnå magiske resultater med grundlæggende ingredienser i det traditionelle køkken.' Ja, bare lidt mere...
Tyskland, Winnenden
I 1924 blev vores virksomhed grundlagt af Wilhelm Fessmann. Siden da har vi udviklet os til den førende producent af røgeanlæg, røgproducenter, bageanlæg og mere. Vores high-tech anlæg til rygning, kogning, stegning, bagning og køling er i brug over hele verden hos håndværks- og industrivirksomheder. Vores mål er at tilbyde de mest gennemprøvede løsninger, så dine kunder får den bedste smag. Hid...
Belgien, Anderlecht
...Professionel elektrisk pastakoger Til tilberedning af friske, tørrede og frosne pastaer Ideel til at adskille tilberedningen af pasta fra andre madlavningsprocesser. Perfekt til restauranter og overalt, hvor portionering er nødvendig. Muliggør tilberedning, dræning og afkøling i portioner Skyllesystemet muliggør hurtig afkøling af produktet under tilberedning, ideelt til blanchering Krop i...
Tyskland, Waltenhofen
... fødevare- eller non-food-sektoren anvendes den også som tray topfilm med antifogging-egenskaber. Den bruges også som modningspakker til oste modning samt til madlavningsprocesser og mikrobølgeopvarmning. Egenskaber ved AVB: Høj kvalitet Medium og høj barriere mod ilt og vanddamp Højt gennemsigtig Fremragende tætningsegenskaber Hot Tack Øget punkteringsmodstand AVB-FAMILIE STRUKTUR STANDARD TYKKELSER AVB 9 – 18 Lag PA/PE Blæst film 50 - 180my AVBE 9 - 18 Lag PA/PE Blæst film med EVOH Høj barriere 50 - 220my AVBEF 9 Lag PA/PE Blæst film...
... tilgængelige på verdensmarkedet. De er funktionelt optimeret på højeste niveau, og de har en online fejlkontrol, som i høj grad forenkler international service. "Energibesparelse på højeste niveau" og "Tidsbesparelser i madlavningsprocesser" er de vigtigste funktioner ved vores maskiner. Vores maskiner, der oprindeligt blev udviklet til at producere ris og suppe, er blevet opgraderet fra tidskrævende og...