Italien, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Hvedemel af Type '0'. ROUTE36 er det ideelle mel til Pizza a Ruota di Carro og alle forarbejdningsmetoder, der kræver meget strækbare dej. Hvedemel af Type '0' opnået fra omhyggeligt udvalgte kornsorter, der har et fremragende indhold af opløselige proteiner og gluteniner. En kyndig maling kan desuden regulere mængden og forholdet af opløselige og uopløselige fibre for at opnå...
Italien, Foligno
Europizza srl er en virksomhed, der indgår i panoramaet af kvalitetsfødevareproduktion. Vi er producenter af forbagte pizzabunde i alle de mest efterspurgte formater inden for catering, focaccia og færdigpasta. Vi har også specifikke referencer til selvbetjening i køleskabet til dagligvarehandlen (GDO, DO). Emballeringen af produkterne er meget alsidig, både friske og i ATP med holdbarhed fra 10...
Italien, Salerno
... præger alt, hvad vi bager. I fremstillingen af vores produkter stræber vi efter at forblive så tro mod traditionerne som muligt, ved at respektere ingredienser og hævetider for at sikre kvaliteten og ægtheden af hele vores produktion. Vi tilbyder catering og buffet, med afhentning i butikken, til receptioner, indvielser, fødselsdage og særlige begivenheder. Vi leverer panettoni, colombe og andre produkter med mellemlang holdbarhed, som kan bestilles telefonisk eller via den relevante formular på hjemmesiden.
Italien, Calenzano
... nævnt i AIC-håndbogen. Vi henvender os til alle aktører inden for den økologiske fødevaresektor: - håndværks- og industrifødevarer - kantiner - hoteller, restauranter og catering - butikker med salg af løs vægt produkter - G.A.S. (Solidarisk Indkøbsgruppe)...
Populære lande for dette søgeord