Italien, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEJER, SEMIFABRIKATER OG FORBEDRINGSMIDLER TIL ET MARKED I KONTINUERLIG UDVIKLING Molino Magri, grundlagt i 1929 og beliggende i Marmirolo, Mantova, har i fem generationer videregivet passionen for Kunstnerisk Maling fra far til søn. Molino Magri er en møllevirksomhed, der fra forarbejdning af udvalgt hvede producerer et bredt udvalg af professionelle meltyper til bagning, pizzeria...
Slovenien, Krmelj
Druzina Vidmar har været aktiv inden for restaurationsbranchen i over 45 år. På grund af vores fælles passion for en sund livsstil har vi udviklet lokale, økologiske og veganske pastaer lavet af forskellige meltyper, som ikke forårsager træthed og "oppustethed i maven". Vores mission er at øge bevidstheden om en sund livsstil gennem sund kost, sunde opskrifter, økologi og samtidig opfylde vores k...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.