Frankrig, Furiani
...Ingredienser: hasselnødder (romersk oprindelse, Italien), salt. Vægt: 180G Reference: NOISEL Vægt: 180G...
Frankrig, Avignon
...Jordbær med det latinske navn Fragaria Ananassa er frugten af jordbærplanten, en urt, der tilhører familien Rosaceae. FRDP skaffer sig økologiske jordbær dyrket i marken primært fra udvalgte producenter i Italien og Polen. Når de modtages på fabrikken, bliver de friske økologiske jordbær godkendt, vasket, fjernet for stilke, haler og blade, sorteret og derefter IQF-frosset. Økologisk jordbær: 100% Total energi: 34 Kcal 145 kJ Kostfibre: 1,1 g Proteiner: 0,7 g Salt: Spor...
Frankrig, Aix En Provence
...Roger fremstiller sine Grissini Piccolo, små gressini fra Italien, efter den autentiske opskrift, som indbyggerne i Torino har udviklet siden det XVII århundrede af bagermesterne fra Huset Savoy i Torino. Mestrene i livets kunst nyder dagligt Grissini: som brød til simpel snacking eller med aperitif. Hvedemel, gluten, vegetabilske fedtstoffer (ikke-hydrogenerede olier og fedtstoffer (palme- og rapsolie), vand), bagergær, malt, salt, emulgator: lecithin fra soja (GMO-fri).
Frankrig, Marseille
...%) (Bella Di Cerignola, Leccino), solsikkeolie (35%), auberginefileter (7%), skiver af rød peberfrugt (7%), eddike, salt, sukker, hvidløg, persille, antioxidant E300, syre-regulator E270. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: selleri, lupiner, fiskeprodukter, mejeriprodukter, nødder. Energi: 692 kJ / 166 kcal Fedt: 16 g Heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g Kulhydrater: 3,4 g Heraf sukker: 0 g Proteiner: 1,3 g Salt: 3,2 g...
Frankrig, Paris
...Oprindeligt fra Centralasiens bjerge voksede abrikostræet vildt for 5.000 år siden og blev introduceret i Europa af Alexander den Store. Romerne kaldte det praecoquum, som betyder "tidlig". Importeret fra Italien i midten af det 15. århundrede, havde det først ikke stor succes i Frankrig, men 300 år senere vil dyrkningen af abrikostræet blomstre. Abrikostræet findes på alle 5 kontinenter, men...
Populære lande for dette søgeord