...Jordbær med det latinske navn Fragaria Ananassa er frugten af jordbærplanten, en urt, der tilhører familien Rosaceae. FRDP skaffer sig økologiske jordbær dyrket i marken primært fra udvalgte producenter i Italien og Polen. Når de modtages på fabrikken, bliver de friske økologiske jordbær godkendt, vasket, fjernet for stilke, haler og blade, sorteret og derefter IQF-frosset.
Økologisk jordbær: 100%
Total energi: 34 Kcal 145 kJ
Kostfibre: 1,1 g
Proteiner: 0,7 g
Salt: Spor...
...Roger fremstiller sine Grissini Piccolo, små gressini fraItalien, efter den autentiske opskrift, som indbyggerne i Torino har udviklet siden det XVII århundrede af bagermesterne fra Huset Savoy i Torino. Mestrene i livets kunst nyder dagligt Grissini: som brød til simpel snacking eller med aperitif.
Hvedemel, gluten, vegetabilske fedtstoffer (ikke-hydrogenerede olier og fedtstoffer (palme- og rapsolie), vand), bagergær, malt, salt, emulgator: lecithin fra soja (GMO-fri).
...Oprindeligt fra Centralasiens bjerge voksede abrikostræet vildt for 5.000 år siden og blev introduceret i Europa af Alexander den Store. Romerne kaldte det praecoquum, som betyder "tidlig". Importeret fraItalien i midten af det 15. århundrede, havde det først ikke stor succes i Frankrig, men 300 år senere vil dyrkningen af abrikostræet blomstre. Abrikostræet findes på alle 5 kontinenter, men...