... bønner. De får en brun farve og udvikler deres typiske aroma efter at være blevet fermenteret, derefter renset og tørret.
Ref: CACAAB1
Produktfamilie: KAKAO
Type ekstrakt: Absolut
INCI-kode: EKSTRAKT 100% AF THEOBROMA CACAO
Fremstillingsland: FRANKRIG
Plantedel: Bønne
Brugerkategori for private: Aroma
Botanisk navn: Theobroma cacao L.
Sammensætning: 100% Ren og naturlig.
...Gourmet! Det er en underdrivelse. Oplev vores Chokolade Nougat med Appelsinskal. Al smagen af kakao og appelsin, blødgjort med honning og mandler.
Reference: 227201
VÆGT (i KG): 2.5
Pakning: 1
Moms: 20.0%...
...L’absolue tilbyder den mest ultimative koncentration af den naturlige ressource. Den typiske duft af mørk chokolade-noten giver sine karakteristiske og meget kraftfulde effekter. Perfekt til fin parfumeri, fungerer den med alle akkorder for at give et meget legende og lækkert præg. Den vil også være meget interessant i rekonstruktionen af castoreum-baser. Aromaer L’absolue af kakao er et "gourmand" produkt, der understøtter og afrunder noter af kakao, vanilje, kaffe eller praline.
Ref:F9203...
...Hele aromaet og styrken af kakao er koncentreret i dette fine pulver.
Det er ideelt til at forberede varm chokolade til vitaminrige morgenmad.
Dette kakaopulver kan også bruges til bagning.
Allergener Fremstillet i et værksted, der bruger nødder, æg, mælk, soja og sesam.
Ingredienser: 100% kakaobønner...
... arbejdet fra Roland Belloc og derefter Philippe Rochet samt mange investeringer gjort det muligt at tilvejebringe moderne udstyr, der fremmer en effektiv organisation og sikrer kvalitetsopfølgning.\n\nSmagning\nDyb granatrød farve med murstensreflekser. Udtryksfuld næse med aromaer af kompotfrugter, sorte og røde frugter, vanilje, kakao og ristet kaffe. Komplekse, generøse og fyldige smagsnuancer...
...
Lang gæring i 3 uger
Malolaktisk gæring i tanke
Lagret i franske egetræsfade i 12 måneder
DRUESORTER
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
BESKRIVELSE
Med en klar granatrød farve afslører Château Lalande rødvin en dejlig bouquet af røde frugter og kakao i næsen, med noter af ristet træ. Smagen åbner med et blødt og rundt angreb, der udvikler sig til frugtagtige noter med delikat blødgjorte tanniner. En stor vin fra Saint-Julien.
... og vegetabilske olier, herunder shea, kakao, avocado osv... - 8 gr
1 sæbe "Fremragende Safran", med morgenfrue og honning for mere blødhed og glans - 100 gr
Æsken er dækket med iriserende papir, fremstillet uden træ, og kan bruges som opbevaring.
Vi kan sende gaveæsken for dig. Skriv din tekst i "kommentarer" til ordren, og vi vedlægger et kort fra dig.
Kode: COF-012...
Nature et Sens: Din B2B-partner inden for franske naturlige skønhedsprodukter
Hos Nature et Sens tilbyder vi dig meget mere end skønhedsprodukter - vi tilbyder en autentisk og naturlig oplevelse, der vil fange din kundes interesse. Vores produkter, skabt med omhu og passion, afspejler den rene skønhed i den franske natur og traditionelt håndværk. Vores engagement for kvalitet betyder, at hver art...
...Mørk chokolade med hindbær. En smag, der er let syrlig takket være de mange hindbær fra vores Limousin-plateauer. Mørk chokolade 63 % (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecithin, bourbonvanilje i bælg), dehydrateret hindbær 17 %. 100 g, holdbarhed 1 år.
Ayiure er en fransk distributør/grossist siden 2015, der distribuerer og udvikler innovative, autentiske og naturlige fødevaremærker i Frankrig inden for snacks og dagligvarer: slik, chips, popcorn, naturlige aperitifdrikke...
Vi opererer inden for forskellige sektorer: konventionelle og ØKO GMS, nærbutikker, C.H.R…
Vores mål: at tilbyde sundere produkter, "bedre forbrug", med enkle og kvalitetsi...
... eller vores MCT Coco-kollektion, sikrer brugen af denne innovation dig olier med fuldspektrum for en bedre optagelse af phytocannabinoider og mere markante effekter.
CIDS France® tilbyder med sin STILLA®-serie højkvalitets CBD-olier, der er perfekt tilpasset til sublingual indtagelse.
Smagsvarianter: Fokus/Daglig
Noter: Korsikansk rosmarin, kakao & vi fortæller ikke alt
Reference: HLSFD-20%...
... sporstof hjælper med funktionen af de muskulære og nervøse systemer og hjælper med at opretholde et normalt blodtryk.
Kulhydratindhold i form af økologisk rørsukker: dette raffinerede sukker indeholder mineralsalte.
Flere smagsvarianter til drikkevarer (kakao, kaffe [soja], røde frugter [soja], chokolade [100% ærteprotein], vaniljedessert [soja], kakaohasselnøddedessert [soja og hasselnødder] og...
...WHISKY Blended - C2 - Malt Brut de fut
5 års alder - 2016 - FAIVREJMAGINE®
Vores destilleri har ry for at producere whiskyer med høj alkoholprocent og en balance af exceptionelle smagsnuancer.
I denne flaske kan du opdage alle smagsnuancerne
og kraften i vores whisky Cask brut de fut 2016.
En brise af lykke, der fremhæver en rundhed
på ganen...
Noter af ristet kakao, blomsteragtig, træagtig, en...
...70cl40% vol.
Courvoisier XO Le Voyage de Napoléon er en raffineret sammensætning af meget gamle cognacer. Vores mestre i kælderen har skabt en perfekt aromatisk harmoni, en unik kombination af styrke og elegance.
Eksotiske aromaer som vanilje, kakao. Krydrede aromaer som amber, kanel, og nogle florale noter af viol. Alle disse dufte forenes for at stimulere sanserne.
HVORDAN MAN DEGUSTERER
Ren...
...Naturlig sæbe Le Bordelais, til alle hudtyper.
Håndlavet
Sendt af en lille virksomhed baseret her: Frankrig
Læs hele listen over materialer
Materialer: Kakao, solsikkeolie, kokosolie, rød ler, æterisk olie af kanel, æterisk olie af appelsin.
Til Bordeaux-elskere og deres specialiteter har jeg lavet en lille cannelé. Beriget med kakao, ler, solsikke...
Kan du mærke den søde duft af appelsin og...
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
...Hvad er Crousticks Mørk Chokolade?
En småkage lavet med rismel, majs og 5% sukker, det er alt.
En god mørk chokolade med minimum 48% kakao uden lecithin indeni, som vil glæde chokoladeelskere!
Ikke mere!
Ingredienser: MØRK CHOKOLADE 50 % Hvid rismel, majsmel, fuldkornsrismel, rørsukker
Spor: Soja, Mælk, Nødder, Jordnødder...
...Høsten udføres manuelt, og fermentationen foregår traditionelt under temperaturkontrol, med pigeage morgen og aften i hele fermenteringsperioden. Herefter lagres vinen på franske egetræsfade i 12 måneder.
Næse Komplekst. Friske frugter i første næse, hvorefter noter af hindbær og kakao udvikler sig.
Smag Struktureret og kompleks, tanninerne er bløde og elegante med en afslutning, der er rund...
...L'Armagnac Castarède - 1997 er en exceptionel årgang, lagret på egetræsfade indtil det blev tappet på flaske. Denne spiritus med 40° tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse, med komplekse noter af sveske, hvid fersken og kakao. I munden skiller den sig ud med sin rundhed og aromaer af ristet kaffe, hvilket giver en blød og vedholdende eftersmag. Uanset om du er en armagnac-entusiast eller nybegynder, vil denne årgang forføre dine smagsløg og berige dine smagsoplevelser.
... dehydreret. Denne faste, økologiske balsam redder effektivt håret og efterlader det blødt og rent.
Delikat duft af Monoï
Vægt: 30 gr SOLGT I KRAFTPOSE
Fordele:
100% naturlig
99,7% økologisk
Nærende og udredende
Uden konserveringsmidler
Håndlavet, lavet i Frankrig (12)
Formuleret uden vand
Zero waste
Ikke testet på dyr
Økonomisk: 1 blok = 3 flasker balsam
Shea, ricinus og kakao stammer fra økologisk landbrug.
...Superb rubinrød, granatrød kjole. En let violette nuance giver helheden en vis ungdommelighed.
En strålende vin med en meget smuk præsentation.
Næse med livlighed præget af aromaer af brombær, solbær og mere præcist solbærknopper.
Livlig angreb, struktureret og tonisk krop i én enkelt registrering. Den velsmagende finish spiller på noter af moka og kakao.
Med en smuk længde giver denne vin lyst til at smage og smage igen. Attraktiv vin.
En flot flaske i udsigt.
Eaplus Ecommodity er en fransk virksomhed med over 10 års erfaring inden for import-eksport af fødevarer. Vi importerer og eksporterer tropiske frugter, jordnødder, kakao, kaffe og andre fødevarer i hele Europa.
Vi er stolte af at have kvaliteten af vores service, vores professionalisme og vores reaktivitet blandt vores styrker. Takket være vores team af eksperter tilbyder vi enestående kundeservice og en meget god pris-kvalitet-forhold gennem vores certificeringer og kvalitetsmærker.
Se vores katalog og kontakt vores team!
... et udviklings- og selvhjælpsprojekt. Vi tilbyder kakao, kaffe, frugter, chokolade, te, småkager, marmelader, snacks, ris, krydderier... alle fra økologisk landbrug. Vi arbejder både med private og professionelle gennem kollektiv catering, caféer/restauranter og lokale myndigheder.
FRUISEC, en filial af Soparind Bongrain-gruppen, er specialiseret i behandling og forarbejdning af tørrede nødder i alle deres former. FRUISEC er anerkendt som en leverandør af ingredienser til fødevareindustrien. Nogle eksempler på tørrede nødder og blandinger, vi fremstiller: valnødder, mandler, macadamianødder, hasselnødder, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, cashewnødder, kakao, kaffe...
...hvor der er udviklet et reelt partnerskab, hvilket har gjort virksomheden til en af markedets førende aktører i Frankrig (1000 tons kaffe, 150 tons te, 1000 tons sukker og 100 tons kakao). Destination tilbyder et omhyggeligt udvalg af produkter fra økologisk landbrug og fairtrade. Kaffe, te, kakao, sukker, honning, frugtdesserter, konfekture, kiks, smørepålæg, færdigretter, vine, mere end 500 økologiske produkter... Hvert økologisk produkt udvælges af Destination's eksperter i henhold til en præcis kravspecifikation vedrørende smagskvalitet og sporbarhed.