Frankrig, Charbonnières-Les-Bains
Velkommen til HBF, Healthy Beverage & Foods, din destination for sunde drikkevarer og fødevarer, der vil glæde dine smagsløg, samtidig med at de nærer dig med ingredienser af høj kvalitet. Hos HBF tror vi på kraften i ernæring til at nære krop og sind, derfor forpligter vi os til at tilbyde et varieret udvalg af produkter, der opfylder dine sundhedsbehov, samtidig med at de er lækre. Vores drikke...
Tyskland, Aachen
Vi er AET-CoD GmbH, din pålidelige leverandør i Tyskland, og vi tilbyder dig en uforlignelig chokoladeoplevelse. Vore omhyggeligt dyrkede og forarbejdede økologiske kakaobønner fra Kamerun garanterer en ekstraordinær kvalitet. Vi lægger al vores passion i forarbejdningen af økologiske kakaobønner for at skabe et eksklusivt sortiment af kvalitetsprodukter, herunder: - Koldpresset kakaosmør - Varm...
Frankrig, Épaignes
Frankrig, Merville
...Specialty karamel er en stor familie af karamel, der spænder fra mælkekaramel til saltet smørkaramel, vegansk, reduceret sukker... Disse karamel tilbyder en unik tekstur og smag til hvert produkt. I pasta- eller glimmerform kan en række ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer...) bruges til at skabe dem. De imødekommer clean label tendenser og kan laves af...
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Det er et produkt opnået ved varm ekstraktion af ristede og hakkede frø (nibs) fra Theobroma cacao. Det har en lys gul farve. Til fødevare- og kosmetiske anvendelser. Fødevarer: Kakao-smør bruges til at lave chokolade. Kosmetik: Rig på essentielle fedtsyrer hjælper det med at bekæmpe solens virkning ved at absorbere UV-stråling. Takket være dets høje niveauer af lanolin fungerer det som en fugtighedscreme til huden, fugter den og reducerer vandtab, hvilket forsinker fremkomsten af rynker. MOQ: 20 kg...
Bulgarien, Otets Paisievo
...Kakaosmør (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao seed butter Kakaosmør er et lys gult fedt, der udvindes fra kakaobønner og bruges til at lave chokolade samt nogle kosmetiske og farmaceutiske produkter. Kakaosmør har smag og duft af kakao. Kakaosmør indeholder naturlige antioxidanter og er rig på vitamin E. Kakaosmør beroliger og fugter huden, hjælper med at forsinke tegn på aldring ved at...
Polen, Warszawa
...En basisvare i bagning, madlavning og som pålæg, værdsat for sin smag og kulinariske alsidighed. *Og et koncentreret mælkeprodukt, der bruges i chokolade, konfekture og bagning, kendt for at forbedre rigdom og tekstur.
Belgien, Wingene
Etableret i Belgien, INCA'CAO er specialiseret i skabelsen af personliggjort chokolade, chokoladeprodukter og producerer under private labels. Vores produktudvalg omfatter chokoladebarer, smørepastaer og nøddecremer. INCA'CAO har skabt en linje af håndlavet chokolade til gourmet, der integrerer en bredt tilgængelig fødevareteknologi og respekterer metabolismen hos mange forbrugere. Vi bruger en sp...
Spanien, Orkoien-Navarra
...Ingredienser Ris mel*, Ris sirup, ikke-hydrogenerede vegetabilske olier og fedtstoffer* (solsikke*, kakao*), Solsikkeolie*, chokolade chips* (Rørsukker*, Kakao pasta*, Kakao smør*, Emulgator SOY lecithin*, og Hævemiddel (ammonium bicarbonat) Uden Gluten Reference: Coesgpc Uden Gluten Ean: 8413115006508 Glutenfri Energi Værdi: 2022 Kj / 483 Kcal Glutenfri Fedt: 22 G Hvoraf Mættet 10 G Glutenfri Kulhydrater: 63,4 G Hvoraf Sukker 12,6 G Glutenfri Protein: 4,9 G Glutenfri Salt: 0,04 G Glutenfri Pakker: Kasse med 12 pakker á 150 G...
Belgien, Moen
...Belgiske chokolade-trøfler fyldt med en lækker cremet praliné...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Hvid chokolade 30% oprindelse ikke EU (sukker, kakaosmør, hel mælkepulver, kakao, emulgator: rapslecithin) kandiseret appelsinskal, hasselnød, blåbær, figen, tranebær, pistacie, mandel. Næringsværdier pr. 100g: Energi 2063Kj, 501Kcal, fedt 36g, heraf mættede fedtsyrer 16g, kulhydrater 36g, heraf sukker 34g, protein 6.2g, salt 0.02g.
Frankrig, Montelimar
...Mandel- og chokoladecremen med Montélimar nougat er en subtil blanding af vores ristede mandler og Montélimar nougat. Ægtheden af nougaten blandes med lækkerheden af chokolade og mandler for at skabe en glat, velsmagende delikatesse. Uden palmeolie er vores creme en ægte fornøjelse. Smør uden moderation!
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... æg ved stuetemperatur 3 kopper sigtet kage mel 1 kop tyk flødeskum 1 spiseskefuld vaniljeekstrakt 1/2 1 teskefuld mandel ekstrakt 1/2 teskefuld citronekstraktChokolade Flødeskum Kage Ingen liste over flødeskumskager er komplet uden inkludering af en chokolade mulighed.
Polen, Warszawa, Poland
...Anhydrous mælkefedt (AMF) kan opnås fra smør eller fløde med 35% -45% fedtindhold afhængigt af sæsonen. Produktionsprocessen består i at fjerne vand og ikke-fedtstoffer. Dette gør produktet lettere at opbevare, da det indeholder mindre vand. Foodcom leverer AMF, der indeholder mindst 99,8% mælkefedt. AMF'en leveret af Foodcom anvendes i vid udstrækning i fødevareindustrien, især i produktionen af bagværk, is, chokolade og mælkeholdige drikkevarer. Vores standardiserede AMF har en ensartet konsistens og en blød smag.
Frankrig, Rouen
... cashewnødder kan også anvendes i fødevareindustrien som en kvalitetsingrediens i andre produkter såsom smør, mel, mælk, konfekture, bagværk og chokolade. Vi tilbyder muligheden for at integrere cashew nødder fra Tanzania, som er større og sødere end de asiatiske, i dit udvalg af tørret frugt. Fordelene ved friske cashew nødder er åbenlyse. Vi har reduceret leveringstiden til 2 måneder fra Afrika til Europa eller Amerika, mens vi holder cashew nødderne friske og hele. Vi tror på en direkte forsyningskæde. Vi er glade for at kunne give alle nødvendige oplysninger!
Polen, Brzozów
...hasselnødder, kakao og erythritol som sødemiddel. Sheasmør (også kendt som shea butter eller karitésmør) forbindes ofte med kropspleje, men udvundet fra nødderne fra det afrikanske sheatræ, er sheaolie længe blevet værdsat af mennesker over hele verden, der bruger sheasmør til at producere sund chokolade. Sheaolie giver cremer en lignende cremet, silkeagtig konsistens som palmeolie, men er bedre i forhold til beskyttelse af det naturlige miljø og truede arter. Sheasmør bruges som et alternativ til smør af veganere, og i modsætning til smør lavet af komælk...
Frankrig, Yssingeaux
...Cacao Vanille, cacaoté Café Caramel/Corsé/Meget ristet Cappuccino Karamel Mælk/Smør Chokolade Note cacaotée, honninget Crème brûlée Ahorn Malt Kastanje Honning Calisson Nougatine Praliné Hasselnød, karamel Truffons Cacao, fløde Bagværksnoter: Tarte Tatin, Tarte Meringue-Citron Vanille, vaniljeekstrakter, vanilje af oprindelse...
Belgien, Gent
... er det tid til at finde ud af det! Du kan ikke have en kulinarisk tur uden en smagning, og derfor inviterer vi dig til et specialiseret workshop, hvor du kan kombinere champagne og chokolade. En kombination, man kan dø for! Vi afslutter vores kulinariske tur på Comics Café restauranten, en unik lokal spisested. Her vil du spise i et rigtigt museum og lære nogle af de verdensberømte belgiske...
Belgien, Namur
Swaff Company er en grossist af kaffe og te af høj kvalitet, baseret i Belgien. Vi tilbyder vores kunder den bedste kaffe- og teoplevelse ved at levere aromatiserede og luksuriøse kaffer, både som bønner og BIO-kapsler. Vores kunder er både virksomheder og private. Med Swaff får du en komplet løsning til dit yndlingsøjeblik: kaffetid; udlejning af professionelle maskiner + tilbehør + kaffe & te.
Italien, Giuliano
...Mandelmel, blandet eller v eller pasteuriseret, sukker, smør, fedtstoffer og vegetabilske olier, ren hvid chokolade, rå mandler, citron, bagepulver.
Frankrig, Furiani
...Ingredienser Blond chokolade (kakaosmør, sukker, helmælkspulver, valle, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt, æggehvide, smør), speculoos (hvedemel, sukker, vegetabilsk olie, kanel, sojamel, salt). Reference:CASDULCPRAL...
Sverige, Åkersberga
Hos Naturell AB har vi gjort økologisk mad til standard. Vi tror på en verden, hvor 100 % økologiske fødevarer er normen. Som specialist i økologiske fødevarer tilbyder vi produkter af høj kvalitet. Det er sådan, vi langsomt men sikkert er blevet det førende firma inden for økologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot at sælge økologisk sundhedsprodukter i bulk. Vi har udelukkende 100 % øk...
Frankrig, Etaples
...Fondez for vores unikke skabelse: Bouchot-formene i chokolade trompe l'oeil med en kerne af karamelchokolade og en fin skal af mørk chokolade. Sachet på 70 gram Produktet er fremstillet håndværksmæssigt i vores værksted i Boulogne Sur Mer, Frankrig Ingredienser: smør, sukker, fløde, chokolade...
Frankrig, Malataverne
...ingredienser hvid chokolade (min 28% kakao) ingredienser sukker, smør, kakao, helmælkspulver, rosenblade 2%. emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma. Kan indeholde spor af nødder. Hvid chokolade er en konfekture af elfenbenfarvet, der er produceret af kakaosmør. Den indeholder også mejeriprodukter, sukker, lecithin og aromaer, men ikke kakao i pulverform, i modsætning til andre chokolader.
Østrig, Gerasdorf
... vaniljeekstrakt); mørk chokolade (kakaomasse; sukker; kakaofedt; emulgator: sojalecithin; naturlig vaniljeekstrakt); emulgator: glycerin; glukosesirup; smør; krystalliseret invert sukker sirup; stabilisator: sorbit; farvestoffer: E120, E100, E133, E150b.
Frankrig, Arles
... sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), blond chokolade 32% kakao (kakaosmør, sukker, helmelkpulver, skummetmælkspulver, valle (mælk), smør (mælk), naturlig vaniljeekstrakt, emulgator sojalecithin), hvid chokolade 33% kakao (kakaosmør, helmelkpulver, sukker, emulgator sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), HASSNØDDER, MANDELER, PISTACIER, VALNØDDER, PECAN NØDDER, MACADAMIA NØDDER, karameliserede JORDNØDDER, tørret BANAN, frysetørret JORDBÆR, frysetørret HIMBEER, rosiner, ingefær, tørrede TRANEBÆR.
Frankrig, Niedernai
...pisket smør med en ultra cremet og smeltende mousse, dens sammensætning er tilpasset ansigtets hud. Chokolade moussen vil tilfredsstille dig både med sin tekstur og sammensætning, dens naturlige kakaoduft eller dens farve, der vil fremhæve din teint.
Polen, Wrocław
...Ingredienser: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag), karamelfyld 13%: sukker, smør, fløde 13% (mælkefløde), stabilisator: carrageenan, glukosesirup, kafferfyld 13%: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag), fløde (mælkefløde), stabilisator: carrageenan, mocha smagspasta 4,7%, (glukosesirup, invert...
...Kakao er den vigtigste ingrediens i chokoladeprodukter, slikbarer, æsker eller bulkchokolade, mange typer småkager og kager. Det bruges også i vid udstrækning i kosmetiske produkter som fugtgivende cremer og sæber. Når bønnerne er blevet fermenteret og tørret, kan de behandles for at producere en række produkter, for eksempel: • Kakao Smør • Kakao Pulver • Kakao Nibs og meget mere. Kakao har...
Populære lande for dette søgeord