Frankrig, Solesmes, Pays De La Loire, France
Siden 1990 har FREMONT AFFUTAGE specialiseret sig i slibning og fremstilling af knive og skæreværktøjer til fødevareindustrien i hele Frankrig. Vores fagområde: sliber til fødevareindustrien. Slibning af knive og skæreværktøjer under vanding. Slibning, afbalancering og kontrol af tilstanden på skæreknive. Slibning af koteletknive, skiver til skinke, cirkulære knive, gitter og knive til kværne. Sl...
Spanien, Dicastillo, Navarra
...Eddike-dressing er lavet med æblecidereddike og ingredienser fra planter, såsom trøffel, pakket ved hjælp af fysiske processer. Det er et eksklusivt produkt, meget aromatisk med den uovertrufne smag af sort trøffel, der gør det perfekt og vinder selv den mest kræsne ganes hjerte. Med en perfekt konsistens og en meget behagelig duft og smag af sort trøffel, gør det det meget appetitligt til at krydre enhver form for ret, især salater, rå og tilberedte grøntsager, æg, marineret kød og let vildt, carpaccio, kød, spaghetti, paté, oste, desserter,...
Frankrig, Mandelieu
...Ingredienser: sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), olivenolie, salt, aroma. Råd: ideel til forretter, carpaccio, kogte eller stegte hvide kødretter og kan endda ledsage nogle desserter. Findes også i 500 g format.
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Spanien, Cox (alicante)
...Tapenader, også kendt som kapers, er frugten, der stammer fra stilkene. Ligesom stilkene bliver de syltet i en blanding af vand, salt og eddike. Med en lille størrelse og en oval form er tapenader den ideelle syltede grøntsag til at ledsage en tallerken med røgede varer som laks, torsk og bonito. Desuden kan tapenader kombineres med en middelhavssalat, tartar, carpaccio og fisk. Endelig skal det nævnes, at denne syltede grøntsag har et lavt kalorieindhold.
Frankrig, Auxerre
Find vores udvalg af guddommelige røde, hvide, rosé og mousserende vine! Vores ambition er at lette samarbejdet mellem franske vinproducenter og nationale samt internationale købere. Grundlagt i 2018, er DIXVINS din B2B-butik, der tilbyder online salg af vine og spiritus lavet i Frankrig til restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyder regelmæssigt særlige og tematiske ka...
Italien, Firenze
...Carpaccio af sort trøffel er et af de mest efterspurgte produkter på grund af den udsøgte smag, som er intens men behagelig. Det søges af både kokke og private kunder, der foretrækker at bruge et produkt, der indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at give retterne den rette balance og smag. Unikt produkt.
...Hela Curry Garathi 300g Den let ristede note harmonerer perfekt med alle varme curryer, skaldyr og krebsdyr, fisk, fjerkræ, grøntsager og mørke fisketyper som tartar og carpaccio af fisk og kød. Sværhedsgrad: +++++ Uden tilsætningsstoffer, der skal deklareres på menuer (i henhold til §9 i "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Tyskland). Hela. Vi er din kompetente partner for smag og moderne...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...koldpresset. 100% Manzanilla Cacereña. Olien er mild, med en balance mellem bitterhed og krydrethed. Den kendetegnes ved sin delikate frugtagtighed, med noter af banan – kiwi og grøn tomat. Derudover er der aromaer af grøntsager som artiskok og friskklippet græs. Anbefales til fisk, carpaccio, salater og rå grøntsager, bagte eller dampede retter, samt til bagning og til dine mayonnaise. Metalbeholder 3L. Findes også i metalbeholder 5L eller glasflaske 500ml.
Holland, Nuenen
... til kvalitet og bæredygtighed. På denne måde kan vi garantere en stabil kvalitet, som dine kunder vil vende tilbage til. Vores røde tunfisk loins er dybfrosne og særdeles velegnede til videre forarbejdning. For eksempel som carpaccio eller i sushi. Eller portioner tunstykkerne i steaks til grillen.
Frankrig, Valréas
...En økologisk ekstra jomfruolivenolie udvalgt for sin aromatiske rigdom, forfinet med den delikate duft af trøffel (Tuber Melanosporum), en ægte sort perle fra det provencalske terroir! Smagsråd: På en salat, carpaccio, risotto, friske pastaer eller en moset kartoffel.
Martinique, Rivière-Pilote
...Denne exceptionelle eddike, fremstillet af mestereddikeproducenten "Frédéric Chaix", er lavet med frisk hvidløg. Blød i munden, vil den udtrykke sine kraftige og friske noter i dine retter. Lad dig overraske. FANTASTISK TIL: Salater, hvide kødretter, fisk, carpaccio, tartar af fisk eller kød, deglacering, marinering af kød, plancha, muslinger, østers. 100% naturlig: uden farvestoffer eller kunstige aromaer.
Frankrig, Malataverne
...BERGERAC BLANC AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2018 750ml Vi foreslår at servere en Bergerac Blanc med: - Rødtunge med kapers. - En ardi Gasna. - Asparges med røget laks. - Bouchées à la reine med skaldyr. - Carpaccio af havbars. - En chorba. - Sprøde laks.
Spanien, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUKT Krydderi lavet med havsalt og en blanding af krydderier Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af krydderier (10%): (rosa peber, hibiscus og røget paprika). Anbefalinger: Perfekt til at krydre skaldyr, carpaccio, rosa sauce, galicisk blæksprutte, kød og fisk. Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 121 Kj/29 Kcal. Fedt: 1,2 g, hvoraf mættet: 0,2 g. Kulhydrater: 2,0 g, hvoraf sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
Holland, Enschede
...Vinkenlap, (hakket, tartar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (spidsen af ossenhaas) Fillet- Ossenhaas, haasbøf Hanger Steak (eller Butcher’s Tenderloin)- Longhaas Mock Tender- Skuldermuskel Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Overlår Rump Cap- Halestykke, Picanha Rump Steak- Bøf Short Loin- Tynd lænd Shoulder Clod- Blommeskive (Carpaccio) Sirloin- Tykk lænd Skirt Steak- Mellemgulv, Omloop Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kogebøf...
Italien, Orsogna
...Produkt til restaurationsbranchen, pizzeriaer, catering. Egenskaber: Fint skåret sort trøffel (Tuber Aestivum) opbevaret i ekstra jomfruolivenolie og et nip salt. Anbefalede doser: 10/15 g pr. person. Nyttige tips: Klar til brug. Forbrug: Som krydderi til første retter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyldte pastaer osv.), til fyld i pasta og salte retter, carpaccio af kød...
Frankrig, Roubia
... vinparring Til apéritif, Carpaccio af kammuslinger, Skaldyr, Krustaceer, Svinekotelet, Kalveschnitzel Serveringstemperatur: 13° - 17° Farve: Rød Druetype: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Polen, Warszawa
...100% italiensk olie er fremstillet af oliven fra sorterne Ogliarola og Coratina: denne olie fascinerer os med de krydrede og bitre noter fra Coratina, som blødes op af den delikate berøring fra Ogliarola, der skaber en olie med en duft og frugtagtighed, der er intens som hjertet af Apulien. TILBEHØR: Den passer meget godt sammen med bruschetta med tomat, tun-carpaccio, svampesalater, grillet radicchio, grøntsagssupper, første retter med pølse, kogt blæksprutte, rødt kød eller vildt, samt lagrede hårde oste.
Italien, Ponte Galeria
... skåret i overensstemmelse med strenge forarbejdningsteknikker, vil sikre den smag og konsistens, som kun denne skat fra Middelhavet kan tilbyde. Ekspert skærere portionerer den i stykker uden skind, uden sorte dele, helt trimmet, klar til forberedelse af sashimi, sushi og carpaccio. Garanti for Anisakis-fri ICCAT-certificeret tunfisk...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... en meget smuk perlage. Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs repræsenterer også lethed og friskhed. Vi anbefaler at reservere denne cuvée til dine mest raffinerede retter. Som for eksempel til at forfine dine fiskeretter i sauce. Den vil med succes ledsage en carpaccio af kammuslinger eller skaldyr.
Frankrig, Sète
...Tø defrost Golfo Nuevo kammuslinger i køleskabet for at gøre skæringen lettere og bevare en fastere tekstur. Nyd dem som carpaccio eller grillet, ledsaget af din valgte sauce.
Østrig, Vienna
...Trøffelolie er en delikat og aromatisk krydderolie. Den er lavet med en højkvalitets koldpresset olivenolie fra Primadonna. Trøffelolie er særligt velegnet til at forfine risotto og pasta, carpaccio, røræg, ost, kartoffelmos, flødesaucer / let bundne saucer, røræg / stegte æg, blødkogte æg / pocherede æg / onsen æg og skinke. Indhold: 150 til 750 ml Smag: original sort trøffel Smag gennem naturlige trøffelskiver, med fin olivenaroma.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk gammel rødvinseddike* * Produkt fra Økologisk Landbrug Denne gamle rødvinseddike er lagret på egetræsfade i 6 måneder. Denne periode giver den en rund smag samt træagtige noter. Bruges i vinaigretter, salater, rå grøntsager og marinader. Et carpaccio marineret i gammel rødvinseddike lagret på egetræsfade er en delikatesse. Dette produkt fås også i flasker på 25 og 50 cl. Du finder LEONY-serien i delikatesseforretninger.
Spanien, Terrassa
Ledere inden for friske kødprodukter. Specialister i udskæring af oksekød og fjerkræ. Fuld kollektion af produkter til alle behov. Roler Summumm af produkter af højeste kvalitet. Stort udvalg af specialiteter som Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Vinterprodukter og specielle festprodukter som Ekstra Møre Ataditos og fyldte produkter. Sæsonprodukter som Forberedte grillretter, spyd og kebab; forberedelser til bouillon, sunde og fedtfattige varianter. Virksomhed med stor evne til at tilpasse sig vores nationale og internationale kunders behov.
Spanien, Sevilla
Vi er producenter af højkvalitets gourmetprodukter fra havet. Vores specialitet er fremstillingen af håndlavede ansjoser fra Cantabrico, som er lavsaltede og uden ben, plukket i hånden med pincet. Derudover fremstiller vi andre gourmetprodukter på dåse eller frosne, såsom marinerede sardiner eller carpaccio af røde rejer fra Carboneras, blandt andre produkter. Vi har også vores eget mærke og franchiser. Vi er til stede på det nationale og internationale marked. Mere information på aquisantona.com...
Spanien, Llançà
Virksomhed inden for forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter. Vi er specialiserede i blæksprutter og tilbyder forskellige formater af kogt blæksprutte, med saucer, i carpaccio, hel. Også fiske- og skaldyrsuppe, blæksprutteburgere, carpaccio af rejer.. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler og kan fås friske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detailhandelen, da vi har forskellige formater og emballager.
Spanien, Rois
.../enhed, faste vægte... - Håndlavede blæksprutteburgere, blæksprutte-toast med røget San Simón-ost, blæksprutte-carpaccio, kroketter, ravioli, wonton-ravioli, cannelloni, blæksprutte-empanadas lavet med galicisk gult majsmel. Vi innoverer og udvikler kontinuerligt nye produkter med blæksprutte som hovedingrediens, uden at miste traditionen.
Populære lande for dette søgeord