Spanien, Dicastillo, Navarra
...Eddike-dressing er lavet med æblecidereddike og ingredienser fra planter, såsom trøffel, pakket ved hjælp af fysiske processer. Det er et eksklusivt produkt, meget aromatisk med den uovertrufne smag af sort trøffel, der gør det perfekt og vinder selv den mest kræsne ganes hjerte. Med en perfekt konsistens og en meget behagelig duft og smag af sort trøffel, gør det det meget appetitligt til at krydre enhver form for ret, især salater, rå og tilberedte grøntsager, æg, marineret kød og let vildt, carpaccio, kød, spaghetti, paté, oste, desserter,...
Spanien, Cox (alicante)
...Tapenader, også kendt som kapers, er frugten, der stammer fra stilkene. Ligesom stilkene bliver de syltet i en blanding af vand, salt og eddike. Med en lille størrelse og en oval form er tapenader den ideelle syltede grøntsag til at ledsage en tallerken med røgede varer som laks, torsk og bonito. Desuden kan tapenader kombineres med en middelhavssalat, tartar, carpaccio og fisk. Endelig skal det nævnes, at denne syltede grøntsag har et lavt kalorieindhold.
Spanien, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUKT Krydderi lavet med havsalt og en blanding af krydderier Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af krydderier (10%): (rosa peber, hibiscus og røget paprika). Anbefalinger: Perfekt til at krydre skaldyr, carpaccio, rosa sauce, galicisk blæksprutte, kød og fisk. Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 121 Kj/29 Kcal. Fedt: 1,2 g, hvoraf mættet: 0,2 g. Kulhydrater: 2,0 g, hvoraf sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
Spanien, Terrassa
Ledere inden for friske kødprodukter. Specialister i udskæring af oksekød og fjerkræ. Fuld kollektion af produkter til alle behov. Roler Summumm af produkter af højeste kvalitet. Stort udvalg af specialiteter som Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Vinterprodukter og specielle festprodukter som Ekstra Møre Ataditos og fyldte produkter. Sæsonprodukter som Forberedte grillretter, spyd og kebab; forberedelser til bouillon, sunde og fedtfattige varianter. Virksomhed med stor evne til at tilpasse sig vores nationale og internationale kunders behov.
Spanien, Sevilla
Vi er producenter af højkvalitets gourmetprodukter fra havet. Vores specialitet er fremstillingen af håndlavede ansjoser fra Cantabrico, som er lavsaltede og uden ben, plukket i hånden med pincet. Derudover fremstiller vi andre gourmetprodukter på dåse eller frosne, såsom marinerede sardiner eller carpaccio af røde rejer fra Carboneras, blandt andre produkter. Vi har også vores eget mærke og franchiser. Vi er til stede på det nationale og internationale marked. Mere information på aquisantona.com...
Spanien, Llançà
Virksomhed inden for forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter. Vi er specialiserede i blæksprutter og tilbyder forskellige formater af kogt blæksprutte, med saucer, i carpaccio, hel. Også fiske- og skaldyrsuppe, blæksprutteburgere, carpaccio af rejer.. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler og kan fås friske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detailhandelen, da vi har forskellige formater og emballager.
Spanien, Rois
.../enhed, faste vægte... - Håndlavede blæksprutteburgere, blæksprutte-toast med røget San Simón-ost, blæksprutte-carpaccio, kroketter, ravioli, wonton-ravioli, cannelloni, blæksprutte-empanadas lavet med galicisk gult majsmel. Vi innoverer og udvikler kontinuerligt nye produkter med blæksprutte som hovedingrediens, uden at miste traditionen.
Populære lande for dette søgeord