Frankrig, Solesmes, Pays De La Loire, France
Siden 1990 har FREMONT AFFUTAGE specialiseret sig i slibning og fremstilling af knive og skæreværktøjer til fødevareindustrien i hele Frankrig. Vores fagområde: sliber til fødevareindustrien. Slibning af knive og skæreværktøjer under vanding. Slibning, afbalancering og kontrol af tilstanden på skæreknive. Slibning af koteletknive, skiver til skinke, cirkulære knive, gitter og knive til kværne. Sl...
Frankrig, Mandelieu
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Frankrig, Auxerre
Find vores udvalg af guddommelige røde, hvide, rosé og mousserende vine! Vores ambition er at lette samarbejdet mellem franske vinproducenter og nationale samt internationale købere. Grundlagt i 2018, er DIXVINS din B2B-butik, der tilbyder online salg af vine og spiritus lavet i Frankrig til restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyder regelmæssigt særlige og tematiske ka...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...koldpresset. 100% Manzanilla Cacereña. Olien er mild, med en balance mellem bitterhed og krydrethed. Den kendetegnes ved sin delikate frugtagtighed, med noter af banan – kiwi og grøn tomat. Derudover er der aromaer af grøntsager som artiskok og friskklippet græs. Anbefales til fisk, carpaccio, salater og rå grøntsager, bagte eller dampede retter, samt til bagning og til dine mayonnaise. Metalbeholder 3L. Findes også i metalbeholder 5L eller glasflaske 500ml.
Frankrig, Valréas
...En økologisk ekstra jomfruolivenolie udvalgt for sin aromatiske rigdom, forfinet med den delikate duft af trøffel (Tuber Melanosporum), en ægte sort perle fra det provencalske terroir! Smagsråd: På en salat, carpaccio, risotto, friske pastaer eller en moset kartoffel.
Frankrig, Malataverne
...BERGERAC BLANC AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2018 750ml Vi foreslår at servere en Bergerac Blanc med: - Rødtunge med kapers. - En ardi Gasna. - Asparges med røget laks. - Bouchées à la reine med skaldyr. - Carpaccio af havbars. - En chorba. - Sprøde laks.
Frankrig, Roubia
... vinparring Til apéritif, Carpaccio af kammuslinger, Skaldyr, Krustaceer, Svinekotelet, Kalveschnitzel Serveringstemperatur: 13° - 17° Farve: Rød Druetype: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... en meget smuk perlage. Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs repræsenterer også lethed og friskhed. Vi anbefaler at reservere denne cuvée til dine mest raffinerede retter. Som for eksempel til at forfine dine fiskeretter i sauce. Den vil med succes ledsage en carpaccio af kammuslinger eller skaldyr.
Frankrig, Sète
...Tø defrost Golfo Nuevo kammuslinger i køleskabet for at gøre skæringen lettere og bevare en fastere tekstur. Nyd dem som carpaccio eller grillet, ledsaget af din valgte sauce.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk gammel rødvinseddike* * Produkt fra Økologisk Landbrug Denne gamle rødvinseddike er lagret på egetræsfade i 6 måneder. Denne periode giver den en rund smag samt træagtige noter. Bruges i vinaigretter, salater, rå grøntsager og marinader. Et carpaccio marineret i gammel rødvinseddike lagret på egetræsfade er en delikatesse. Dette produkt fås også i flasker på 25 og 50 cl. Du finder LEONY-serien i delikatesseforretninger.
Populære lande for dette søgeord