Belgien, Wingene
...En metabolisk og mikrobiomvenlig opløselig fiber til bagning. Kan bruges som en sukkererstatning for at reducere kalorier (indeholder 75% af kalorierne fra sukker). Kan give volumen, tekstur, mundfølelse og konserveringskvaliteter, så den bruges primært som en erstatning for sukker, stivelse og/eller fedt. Ofte brugt til at tilføje fiberindhold til fødevarer. Polydextrose er ikke et sødemiddel...
... er omhyggeligt udvalgt. Dens smag, der både er sprød og cremet, adskiller den fra andre produkter på markedet. Vi tilbyder desuden forskellige smagsvarianter og emballager (løs vægt, pose, blok 15 kg,…); lad dig friste af vores nougat med saltet smørkaramel, mandel, chokolade eller speculoos, samt tranebær eller mandel/pistacie. Vi arbejder primært med grossister, distributører, delikatesseforretninger, markedsfolk, handlende,… Selvfølgelig står vores team til rådighed for at undersøge din forespørgsel og give dig yderligere information.
Belgien, Mouscron
... under distributørernes mærker. Vi bruger kun friske og højkvalitets ingredienser. Således er chokolade fra Callebaut, frugtpuréer (og ikke pulver), ægte mascarpone fra Italien... en del af vores opskrifter. Vores team består af erfarne og professionelle bagere, hvor det håndværksmæssige arbejde stadig spiller en vigtig rolle. Vores produkter forbliver derfor håndlavede.
Belgien, Genval
Chokoladefabrikken Molitor henvender sig primært til professionelle og Horeca. Specialiteter: 70 slags praliner, trøfler (med Grand Marnier) og ægte manons. Virksomheden arbejder meget med overtræk og lægger særlig vægt på kvaliteten af sine fyld. Molitor-chokoladerne distribueres til hoteller, restauranter, teatre, bagerier og chokoladebutikker, delikatesseforretninger,... Den samarbejder også med småkageproducenter, der overtrækker deres produkter med ægte chokolade.
Belgien, Eeklo
Producent af emballagemaskiner og komplette produktionslinjer til specifikke anvendelser inden for forskellige industrier. Specialist i enkelte niche-segmenter såsom: - produktions- og emballagelinjer til laminat, LVT, træ og tæppefliser - batch-size-1 emballageteknologi - automatisk samling og monteringslinjer - komplette emballagelinjer til fødevareindustrien, primært bagværk, chokolade, konfekture, ost - skræddersyet maskinbygning. Ekspert inden for serviceydelser til automatisering og programmering.
La Pâtisserie Européenne de Belgique fejrer sit 15-års jubilæum inden for import og eksport af småkager, kager og konfekture. Fra bagværk til konfekture, inklusive chokolade og småkager, tilbyder virksomheden et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet, hvis originalitet og succes blandt offentligheden har vist sig at være velbegrundet. Det skal også bemærkes, at der er en særlig præference for specialiteter, der primært stammer fra Spanien og Italien.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play