Frankrig, Objat
...Ingredienser: Mørk chokolade 71% oprindelse ikke EU (kakao, rørsukker, kakaosmør), 12,29% hasselnødder. Næringsværdier pr. 100g: Energi 2275Kj, 549Kcal, fedt 45g, heraf mættede fedtsyrer 23g, kulhydrater 27g, heraf sukker 23g, protein 8,9g, salt 0g.
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...Kakaoen, der anvendes til fremstillingen af denne mørke Grand Cru chokolade fra Colombia, dyrkes i Magdalena-dalen, i hjertet af Santander-regionen i den nordøstlige del af landet. Denne mørke Grand Cru chokolade har en kakaoprofileret, tannisk karakter og afslører primært aromaer af tørrede frugter og røde frugter. Denne chokolade udtrykker alle sine aromaer, både når den nydes alene og når den...
Frankrig, Malataverne
...Mørk chokolade er en chokolade, der indeholder mellem 43 % og 100 % kakao og kakaosmør, mens resten primært består af sukker. Chokolade hjælper med at bekæmpe rynker. De antioxidanter, den indeholder, såsom catechin, hjælper med at holde kroppen dynamisk. Hvid chokolade eller mælkechokolade er ikke blandt disse ungdommelige fødevarer, da deres kakaoindhold, og dermed indholdet af antioxidanter, er langt lavere end i mørk chokolade.
Frankrig, Biguglia
...Start efteråret blødt med denne opskrift, der er så lækker og samtidig så fyldig. Opskriften er lavet af La Bonne Boxe med vores Amandulosa nøddecreme. Chai latte er oprindeligt en drik lavet primært med te og lidt mælk, men her er den forvandlet med nogle usædvanlige ingredienser. At lave og nyde uden nogen form for moderation ...
Frankrig, Louviers
...På genetisk niveau stammer denne kakao primært fra en typisk hybrid fra Sur del Lago-regionen i Venezuela, med et Criollo-indhold på mellem 5 og 20%.
Frankrig, Talant
... "Hvem bliver den næste store konditor?". Christophe Adams værksted fremhæver ædle og centrale ingredienser i bagværk gennem en samling bøger: Jordbær, Chokolade ... hver bog inviterer dig til at genopdage disse elementer. For konditoren er citronen mere et krydderi end en frugt, og den bruges primært som smagsgiver snarere end som en grundlæggende ingrediens. For Christophe Adam er citronen en kilde til mange inspirationer. Opdag i denne bog 45 opskrifter krydret med møder med gæster. Reference: BELI04 På lager: 8 Produkter Dimensioner: 128 Sider - Fr Sprog: Fransk...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Denne eksklusive japanske whisky er en Single Grain, hvilket betyder, at den er lavet af en blanding af korn (primært majs) fra et enkelt destilleri. Den skaber en perfekt forbindelse mellem karakteren af en traditionel whisky og sødmen fra en bourbon. Denne Coffey Grain udstråler sin charmerende stil og udvikler sig i munden med chokolade-, kakao- og ristede aromaer, der giver...
Frankrig, Griesheim Sur Souffel
...Velkommen til vores bageafdeling. Her finder du mange forme til at lave primært kager og bagværk: kageforme, savarinforme, puddingforme, kouglofforme, mousse- og flanringe samt forme til tærte i dej. Vi tilbyder fleksible silikoneforme, nogle i rustfrit stål og andre med en non-stick belægning. I bageafdelingen tilbyder vi også effektive redskaber til at lave bagværk og chokolade. Kvalitet og...
Frankrig, Toulouse
... primært anvendes inden for virksomheder, med kalendere, kuglepenne eller mapper, giver tilbuddet om reklamebeklædning et bredere handlingsområde. Faktisk, takket være t-shirts eller kasketter, er det nemt at sponsorere sportsbegivenheder for eksempel. For de mere kræsne findes der også serigrafi på chokolade eller teæsker!
Frankrig, Lyon
... og emballager. Som virtuose i skabelsen af skræddersyede luksusposer og emballager for de største mærker, positionerer CLASSYPAC sig som den ubestridte mester på markedet: selvom vores aktivitet primært drejer sig om papirposer og papkasser til luksusbranchen, tilbyder vi også en sourcing-aktivitet. Dermed har kunder, der ønsker at fremsætte særlige anmodninger omkring unikke koncepter, alle grunde til at samarbejde med CLASSYPAC. Dette er især sandt, da CLASSYPAC er det eneste franske firma, der mestrer processen fra design til levering.
Frankrig, Lognes
...-emballageløsninger (HFFS) og vertikale emballageløsninger (VFFS) samt vægløsninger til bagermarkeder, pizzaer, tortillas, salater, frugt, grøntsager, kød, ost, vådservietter, chokolade, konfekture, frostvarer og andre industrier. ILAPAK designer og fremstiller også skræddersyede flowpack-maskiner (HFFS) og emballerings- og vægløsninger (VFFS). Vore projektingeniører og brancheeksperter arbejder tæt sammen...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play