...Håndplukning, sorteret tre gange: ved lastning, ved modtagelse og i kælderen. Traditionel vinifikation, Beaujolais-maceration på cirka 8 dage i temperaturregulerede tanke før presning.
SMAGSNOTER
Intens, klar og skinnende purpurfarve med livlige violette nuancer. Næsen, meget åben og udtryksfuld, afslører noter af mørke frugter som brombær og solbær, der udvikler sig til krydrede noter. I munden...
... gør det muligt at kontrollere udbyttet.
Høsten: manuel.
Vinifikation:
Traditionel Beaujolais-metode, semi-kulsyreholdig,
med hele klaser. Med en maceration på 8 dage i gennemsnit.
Lagring i tank i 6 til 8 måneder.
Smagning:
En vin, der ikke gør sig til!
Næsen er præget af karakteristiske aromaer
af pæon og kirsebær. I munden er den solid, fyldig.
Tanninerne er til stede uden at være grove.
Rundheden af druesorten præsenterer sig her med en smuk dybde.