...Den økologiske dild, med det latinske navn Anethum Graveolens, er en urt fra familien Apiaceae. Denne aromatiske urt med en delikat anisagtig duft tilføjer en lækker dimension til opskrifter på tilberedte retter. Den økologiske dild er friskplukket, vasket, tørret og frosset i flydende partikler til brug.
Dild fra økologisk landbrug: 100%
Total energi: 41 Kcal 171 kJ
Kostfibre: 3,6 g
Proteiner: 4,3 g
Salt: 0,2 g...
...DILDESKUDER
(ANETHUM GRAVEOLENS L.)
Urten har en karakteristisk krydret smag og anvendes i produktionen af krydderiblandinger og saucer. Den bruges også som krydderi til fisk. Bladene fås i tørret, skåret og malet form, steriliseret efter kundens ønske.
Tilbud:
– tørret, skåret dild.
– malet dild
– steriliseret dild
Pakning:
– papirpose med plastindsats 5-10 kg...
...En krans af stilke og grene af dild i det romerske imperium blev tildelt fremtrædende gladiatorer.
Brug til
Varme og kolde saucer, supper, kødretter, fjerkræretter, fiske-retter, æggeretter samt til syltning.
Smag
Krydret urtesmag
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 15
Fedt (g / 100g)… 3,0
Kulhydrater (g / 100g)… 37
Energiværdi (kcal / 100g)… 240...
... Omega 3, samtidig med at den tilbyder en finere og mere subtil smag.
Dette produkt kan anvendes i terninger eller efter dine ønsker, såsom på blinis, i salater, eller blot med citronsaft og dild. (fås i 2 nettovægte: 100g eller 200g)
DLC 3 uger efter emballering.
Reference: PTTRUFTSA100
Sammensætning: Ørredfilet, Salt
Opdræt: Ørred fra Dordogne
Art: Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss)
Opbevaring: 3 uger efter emballering, køleskab ved 0 til 4°C
Vægt: 200g...
... forskellige formål.
Uanset om det er det naturlige grønne fra persille i en vegansk smørepasta, den charmerende dild som ledsager i salatdressingen, eller den forfriskende duft af basilikum i pasta – alt dette og mange andre urter og krydderier vækker sanserne og giver det særlige pift i fødevareprodukter.
Og frosttørrede er de endnu mere intense i smagen. Så selv små mængder kan have en stor effekt.
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et værksted for håndværksrøgning, respekterer vi den store tradition for at give ægte entusiaster mulighed for at opleve smagen af en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er udvalgt frisk (og ikke frosset), tørret saltet med Guérande-salt "Nature&Progrès", nænsomt koldrøget med bøgetræ, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder også et delikat udvalg af røgede og marinerede laks, pastis fennikel, Bourbon peber, vodka dild.