...Farver... Vi elsker dem. Ved overgangen fra vinter til forår mærker vi manglen på sol og farverige udsigter. Derfor farver vi vores egen verden ved slutningen af vinteren! Vi kan ikke lide kunstige tilsætningsstoffer, så vi har søgt inspiration i naturen. Og sådan blev en mandel i hvid chokolade med tilsætning af farvestoffer af vegetabilsk oprindelse skabt. Vi skabte denne farve ved at tilsætte spinat. I kombination med chokolade er dens smag ikke mærkbar, men takket være det får vi naturligt en smuk grøn nuance og en sundere snack.
Produktfunktioner: Glutenfri, Saltfri...
... er dårligt absorberbart. Fra fødevarer optages kun 15-40%. Nødder, frø, kornprodukter, gryn, brune ris, tørret frugt, friske grønne bladgrøntsager og chokolade er nogle af de fødevarer, der er rige på magnesium. For dem, hvis kost ikke er rig på de nævnte produkter, kan kosttilskud vise sig at være nødvendige. Hvordan kan man supplere magnesiumunderskud? Man kan anskaffe sig magnesiumtilskud i form af tabletter eller kapsler, eller supplere dette mineral gennem huden. Ifølge nogle forskere sikrer denne metode den bedste absorption.
...men også en æstetisk aspekt.
BOPP FILM
Disse film bruges især til emballering af utrykte varer som f.eks.: te, cd'er, parfumer, kosmetik, bagværk, herunder især chokolade- og kageprodukter, tørret frugt, pasta, is, kakao, tændstikker.