Slovenien, Krmelj
... og skyldfri spiseoplevelse. Serveringsstørrelse: 100g Energindhold: 1436,3 kJ / 341,7 kcal Total fedt: 2,19g Mættet fedt: 0,34g TOTAL KULHYDRAT: 63,3g Sukker: 0,59g Fiber: 6,34g Protein: 11,23g SALT: 0,007g...
...Konjacgummi, Carrageenan, Enzym, Transglutaminase, Guargummi, Xanthangummi, Fosfat, Protein, Gelingsmidler, Tykningsmidler, Emulgatorer, CMC, Cellulose.
Spanien, Valencia
...SOJA er en bælgplante, der indeholder en betydelig procentdel af høj kvalitet proteiner (i 100 gram soja er 40 til 50% protein). Derudover har den mineraler (calcium og fosfor) og B-vitaminer. Sammensætningen af kornet er i gennemsnit 36,5% proteiner; 20% lipider; 30% kulhydrater; 9% kostfiber; 8,5% vand; og 5% aske.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Det er et økologisk pulver lavet af tørrede og knuste hampfrø. Pulveret, ligesom frøene, består af højkvalitets vegetabilsk protein, suppleret med essentielle aminosyrer, som er nødvendige for normal funktion og udvikling af kroppen. Nettovægt: 28 gr. Bruttovægt: 420 gr. Holdbarhed: 24 måneder Opbevaringsforhold: Opbevares ved en temperatur på 18 ± 3 ° C og en relativ luftfugtighed på højst 75...
...-vegansk- gluten- og laktosefri - certificeret økologisk - uden tilsat sukker - kilde til fiber og protein TischleinDeckDich er det magisk lækre og nærende quinoa-hirse måltid, afrundet med en overflod af aromatiske grøntsager og urter. Ved kortvarig kogning frigives de værdifulde ingredienser optimalt, så de kan udnyttes bedst muligt af organismen. De høj-kvalitets kulhydrater og vegetabilske...
Italien, Brescia
...Risibisi er en sprød økologisk snack lavet af ærter og ris. Risibisi er bagt, ikke friturestegt. Perfekte som snack eller til aperitif, de er en rig kilde til protein og fiber. De er også ideelle for dem, der følger en vegansk eller glutenfri diæt.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kokos Mugcake er et pulver til bagning af sunde muffins i mikroovnen med smag af kokos og vanilje. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfibre. Det indeholder præbiotika. Lækkert og smagfuldt kage med afbalancerede ingredienser på 5 minutter. Let og hurtigt at lave. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaber. En sund dessert. Velegnet til ernæring og diæter. Rig på proteiner...
Ukraine, Bucha, Kyiv
... elasticitet afhænger af mængden og integriteten af kollagenstrukturen. Rynker, tørhed, atrofi, ujævn pigmentering, tab og skrøbeligt hår; involution af negle, nedsat sekretorisk aktivitet af sved- og talgkirtler - karakteristiske aldersrelaterede ændringer forbundet med mangel på kollagen og hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en integreret del af det bindevævsnetværk i vores krop. I huden fylder hyaluronsyre sammen med vand og protein komplekser hulrummene i bindevæv.
ufs.country_names.RU, Omsk
...calcium og zink, som er nødvendige for den fulde udvikling af en voksende børns krop; det er ikke ringere end de fleste typer kød, kyllingeæg og mælkeprodukter. Jordnøddemel er for nylig blevet brugt i kosten til babymad med stigende hyppighed. Jordnøddemel indeholder også et B-vitaminkompleks (B1, B2, B3, B4, B5, B8, B9), som aktivt deltager i kulhydrat-, protein-, vand-salt- og lipidmetabolismen.
Kroatien, zagreb
...som igen er en kilde til aminosyrer, byggestenene i alle vores kropsceller! Ud over protein er Nutty BARice en sikker kilde til fiber, der er nyttig for fordøjelsessystemet, men også for kroppens samlede sundhed.
Matchende produkter
Nutty BARica - mad
Nutty BARica - mad
Ukraine, Kyiv
...Bygkorn – et mirakuløst kilde til protein (måske 10 g pr. 100 g gryn), da dets biologiske værdi overgår hvedeproteiner. Måske 5% af det rå lager af byggrød – det er uopløselig fiber. Desuden må vi ikke glemme det mest vigtige – de sunde fedtstoffer og kulhydrater, som findes i grøden. En portion færdiglavet grød – en mirakuløs kilde til energi. 100 g af det rå produkt indeholder over 300 kcal. Og...
... fødevarer. Den primære strategiske akse er at give dig den bedste løsning uden ulemperne ved traditionelle processer. Takket være Protein Booster-løsningerne er forbruget af vand og energi lavere end ved klassiske processer (> 40% med den innovative løsning Black Box), ligesom kapitaludgifterne. Dit produkt er af bedre kvalitet, med et højere proteinindhold og beskyttet mod slid, alt sammen med mindre vedligeholdelse og mindre udstyr.
Georgia, Dusheti District
... omfatter et bredt udvalg af agro-økologiske zoner, der spænder fra semi-ørken til subtropisk og alpine. Højderne varierer efter regioner og går fra nul til 5.201 meter. Disse er ideelle forhold for produktion af honning. Kvareli - Kakheti er rig på honningplanter såsom: Muskartisk Carduus nutans; Jordrevehale Glechoma hederacea; Alfalfa Medicago caucasica; Honningkløver Melilotus albus; Skovsalvie Salvia nemorosa; Væverskærm Spartium junceum. Kalorier: 320 Kcal: Protein: 0,3g Fedt: 0g: Kulhydrater: 65g Sukrose: 29g: Fruktose: 36g...
Belgien, Mont-Saint-Guibert
...Nyd en lækker smag, mens du får din nødvendige dosis protein med frosne kyllingevinger til eksport. Kontakt os uden forsinkelse for at diskutere dine behov eller for eventuelle spørgsmål.
Frankrig, Flagnac
...Vegetarisk protein-galette lavet af schweizerbede blade, mælk, brød, æg, løg, persille og mel kan nydes som en proteinret, i en burger eller i en salat.
...Uddrag af produktudvalget: • Ris • Linser • Hvidløg • Løg • Psylliumfrøskaller • Krydderier f.eks. Økologisk gurkemeje - hele rødder, malet gurkemeje • Proteiner fra valle, mælk, æg og ris • Mentholkrystaller • Basilikum • Soja-produkter • Kokosolie og -pulver • Tørret grøntsager og frugter • Aminosyrer • Asparaginsyre Vores soja-udbud: • Soja lecithin • Soja protein koncentrat • Økologisk sojamel • Tekstureret soja...
ufs.country_names.RU, Moscow
..."Kød Pilaf" er en solid og velsmagende ret til hverdag. Lavet med grøntsager, ris, oksekød og krydderier Kogt i kød bouillon Balanceret i protein-, fedt- og kulhydratindhold Én portion - 205 kcal 2-3 minutter til forberedelse Det er en nyhed i rækken af perfekte vægttabsprodukter - en rig og aromatisk pilaf med kød. Den er skabt til dem, der ikke ønsker at nægte sig selv deres yndlingssmage...
Spanien, Almansa
...Sammensætning: Naturlig, Økologisk, polysaccharid, der ved hydrolyse producerer, arabinogalaktan, rhamnose, glucuronsyre, galactose, en mindre protein komponent og +-0- methoxyglucuronsyre.
Belgien, Plombières
... mundfølelsen af fødevarer. Castle MPC YOG 52 er tilpasset til at forbedre mælk til fremstilling af yoghurt for at opnå cremede produkter uden synerese. *tilpasning af blandinger med forskellige % af fedt og protein tilgængelig...
Belgien, Malmedy
... rette op på disse mangler har Mamylac udviklet LACTO+, et kosttilskud, der korrigerer helmælk. Takket være sit indhold af sporstoffer, citronsyre, mælkesyrebakterier... hjælper LACTO+ med fordøjelsen af fedtstoffer, beskytter leveren og syrner mælken. I kombination med helmælk genopretter LACTO+ balancen mellem fedt/protein og korrigerer vitaminmangel.
ufs.country_names.RU, Saratov
...Byg tilhører en af de ældste dyrkede planter. På samme måde som hvede blev det dyrket under den neolitiske revolution i Mellemøsten for mindst 10.000 år siden. Bygkorn anvendes bredt til fødevarer, tekniske formål og foderformål, herunder i bryggeriindustrien, i produktionen af perlebyg og byg. Byg er et af de mest værdifulde koncentrerede dyrefoder, da det indeholder komplet protein og er rigt på stivelse. I Rusland anvendes op til 70% af byg til foderformål.
Frankrig, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...AccQ Tag Ultra, AccQ Tag Ultra - Automation, og AccQ Tag Prøveforberedelse til Nøjagtig Analyse af Aminosyresammensætning Aminosyresekvensen er den primære struktur af et protein, og den er unik for et bestemt peptid eller protein. At bestemme aminosyresammensætningen i protein-/peptidhydrolysater, fødevarer, foder og farmaceutiske præparater er vigtigt. Aminosyrer er også nøgleingredienser i...
Frankrig, Marseille
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
...Nitril Black engangshandsker er fremragende til håndtering af rengørings- og desinfektionsmidler, laboratoriearbejde, medicinalindustrien, professionelle rengøringstjenester, catering og generel håndtering af fødevarer. – Beskyttelseshandske i henhold til PSA – Pulver-, protein- og latexfri – Mikroru – Elastisk og rivfast...
... fremstilles gennem en proces, hvor frøene behandles med svovlsyre. Der er også en ristningsmetode, der hjælper med at adskille kim fra endospermen. Kemikaliet bruges primært som et tilsætningsstof, der hjælper med at tykne og stabilisere fødevarer. Fugtighed: 14-15% pH-område: 5.0-7.5 Protein: 3% Stivelse: Ikke påviselig...
Holland, Bv Nijkerk
...Rig på næring, sød sprød lækker, unik smag, er blevet beskrevet som verdens bedste spiselige nødder. Behandlet: Rå macadamia kan ristes med forskellige smagsvarianter såsom saltet, citron, hvidløg, karry, peber og blandes i automatisk maskineri, og de pakker i PP-poser eller trykt cellofan efter ordre. Pistacienødder bruges: Som snackprodukter, i is, chokolade, konfekture og nogle andre lækre fødevarer. Funktioner: Effektivt sænke blodtrykket; Anti-diabetes & kræft; Forebygge reumatoid arthritis; Strålebeskyttelse; Anti-aging.
...Bygkorn anvendes i vid udstrækning til fødevarer, tekniske formål og foder, herunder i bryggeriindustrien, i produktionen af perlebyg og byggryn. Byg er et af de mest værdifulde koncentrerede dyrefoder, fordi det indeholder et komplet protein rigt på stivelse.
Frankrig, Appietto
... g Protein: 5,7 g Salt: 0,37 g Energi: 2008 kJ (478 kcal) Fedt: 19 g Mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 68 g heraf Sukker: 29 g Protein: 6,9 g Salt: 0,67 g Energi: 2016 kJ (481 kcal) Fedt: 20 g Mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 69 g heraf Sukker: 28 g Protein: 6,1 g Salt: 0,68 g Energi: 1953 kJ (465 kcal) Fedt: 18 g Mættede fedtsyrer: 3,3 g Kulhydrater: 69 g heraf Sukker: 32 g Protein: 6 g Salt: 0,68 g...