Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De mest ædle stykker af vores iberiske svin, såsom Iberian Presa, er dem, der bruges til håndværksmæssigt at producere vores Egehnede Iberiske "Natural" Premium Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en særlig balance mellem fedt, magert kød og sort peber giver en subtil naturlig delikatesse til dette produkt. SKU:673000-1 Forsendelsesvægt:N/A...
Tyskland, Dissen
... E-nummer fri variant "N". N for naturlig RoxFox® produkter W-N og O-N har hver især en harmonisk smagsprofil, samtidig med at de tilbyder antioxidantpotentiale. Udover angivelse af krydderi eller krydderiekstrakt er der ikke behov for yderligere deklaration ved brug af RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er der ikke behov for at deklarere et E-nummer under den tyske...
Frankrig, Laissac
...Denne håndlavede tørrede pølse er fremstillet i vores charcuterie-værksted i Laissac, Aveyron. Den består kun af 3 ingredienser: svinekød, Guérande-salt og Kampot IGP-peber fra Cambodja, i en naturlig tarm. Denne tørrede kød kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Ideel til dine charcuterie-brætter, vil den tørrede pølse ledsage coppa, lonzo, saucisson, tørret oksekød og skinke nødder for...
Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, Moder gær (naturlig gær fra type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, mozzarella, friarielli, pølse.
Frankrig, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt af at tilbyde sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med særlig opmærksomhed på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi er opmærksomme på kvaliteten af vores ingredienser og arbejder sammen med lokale producenter for at tilbyde dig det bedste. Vi eksporterer vores produkter til Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikk...
Tyskland, Ssssss
Matchende produkter
Naturlig Pølse Schafedarm
Naturlig Pølse Schafedarm
Tyskland, Wippingen
JDF Die Import-Export GmbH er en virksomhed, der blev grundlagt den 27. juli 2000. Vores hovedkontor ligger i Tyskland. Vi opfylder de højeste standarder på handelsmarkedet. Vi drager fordel af prisforskellen på varer fra udlandet og andre markeder. Vi køber varer til de bedste priser og sælger dem, hvor der er efterspørgsel. Vi tilbyder produkter til lavere priser end dem, der er etableret i et b...
Tyskland, Lenting
...Udmærket til tørret, røget pølse eller salami. Kontakt os, og find det produkt, der passer til dig. Fibrøse tarme får deres unikke egenskaber gennem kombinationen af en speciel papirbase og en naturlig viskosebelægning. Papirbasen giver styrke og dimensionel stabilitet, hvilket gør de fibrøse tarme til det bedste valg til brug på "highspeed" produktionsanlæg. Viskosebelægningen er vand- og gasgennemtrængelig og tillader udvidelse eller sammentrækning af belægningen i henhold til behandlingskravene.
Østrig, Wiener Neustadt
... husholdningerne af husmoren selv, råstoffer til produktion af alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer, aromaer og essenser til spiritus- og næringsmiddelindustrien. I destillationen blev essenser, rom, frugtdestillater og udtræk til mejeriindustrien (mælkeholdige drikkevarer) fremstillet. Derudover blev der produceret iskremsråstoffer på naturlig basis (fra frugter), duftkompositioner til kosmetik, pølse krydderier og fødevarefarver.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Spanien, La Roda
... rosmarinhonning, timianhonning og appelsinhonning. Cenceñas kager til gazpachos, gazpacho kager, håndlavede kager, kager til Manchego gazpacho, hovedingredienser til gazpacho Manchego. Den bedste tørrede, kogte og friske pølse fra Albacete-bjergene. Peber salami, chorizo fra La Mancha, helvedes chorizo, løgpølse, hvid blodpølse, chistorra, tørret chorizo. For at afslutte med nogle håndlavede øl...
Spanien, Calera De León
Vi har i over 25 år været opdrættere af pure iberiske svin og modnere af Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en lille familievirksomhed med en meget begrænset produktion, der er helt håndlavet og naturlig, på gammeldags vis. Vores produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpølse, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produkter fra traditionel iberisk...
Populære lande for dette søgeord