Velkommen til DISTRAZUR, din grossist inden for delikatesser. I over 25 år har vi betjent den traditionelle handel med et konstant fokus på at levere kvalitetsprodukter, der er tilpasset vores kunder og adskilt fra de store distributionskanaler. Vores mærke, Les Saveurs du Clavon, tiltrækker de mest kræsne gourmeter. Det er let genkendeligt og garanterer et udvalg af velsmagende, fine og delikate ...
...Denne landpâté med pommeau er lavet af de cisterciensermunker fra Bricquebec-klosteret i Manche. Det er en original, kvalitets-pâté, der er produceret håndværksmæssigt!
...Alle vores svin er certificeret i Økologisk Landbrug. De fodres med AB-certificerede korn fra vores gård.
Vores landpâté er pakket i glasbeholdere på 180g eller 350g.
Garanti for uden laktose og uden nitritsalte.
Mindste holdbarhed: 1 år.
...De bestræbelser, der er gjort af produktionen, har ført til udarbejdelsen af specifikationer til forarbejdning af både kogte og friske pølser: pølsemageri, landpâté og skinke.
Flere anerkendte virksomheder med ekspertise er en del af Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
... Verriner 120g og 180g
Andeconfit (lår IGP Périgord) 750g
Andefedt 330g
Kyllingeleverdelikatesse med Monbazillac 200g
Weekendpaté med andefedt (20%) 175g
Rillettes ren and (100%) 180g
Andesvinder 180g
Baskisk paté med Espelette-peber 180g
Landpaté med floc de Gascogne 180g
Andeterrine med appelsin 180g
Kaninterrine med timian 180g
Landterrine med kastanjer 180g
Kaggeterrine med kantareller 180g...
... X5
* Kogt skinke af høj kvalitet uden svær
* Kogt skinke af høj kvalitet med svær
* Kogt steg
* Landpâté i terrine
* Stegt bryst
* Foie pâté i terrine
* 1/2 kogt bryst
* 1/2 røget bryst på gammeldags måde...
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
...L'autrucherie du Doneu tilbyder kvalitetskød fra strudse, der stammer fra deres egen produktion og deres eget godkendte slagteri. De strudseprodukter, der sælges på stedet, inkluderer: strudsekød (ren strudsefilet, strudse steak, strudsekød til pierrade, fondue, carbonnades), strudsecharcuteri (røget strudseskinke, strudse-pølse af ren kød, strudseleverpostej, strudse-landpâté), strudsenektar, strudseæg, strudsefjer, skind og lædervarer lavet af strudse. Strudseprodukterne er garanteret 100% naturlige. Der er mulighed for at besøge strudseopdrættet, butikken og smagslokalet for strudseprodukter.