... egenskaber og giver mange fordele: det er rigt på mineraler som jern, magnesium, fosfor og silicium. Det har en styrkende effekt på negle og hår og understøtter sundheden for knogler og tandemalje. At forberede hirse er meget enkelt; det kan tilberedes som vi ville lave en pastaret. Man bringer vandet i kog, tilsætter den ønskede mængde hirse og lader det koge i den nødvendige tid, som normalt aldrig overstiger 15-20 minutter.
...-doseringstrinnet starter en anden fase for at nå den ønskede endelige vægt ved at tilsætte en kontrolleret mængde guld- eller sølvtråd eller pulver (afhængigt af kundens specifikation) og aflæsse den korrekte mængde materiale i en beholder.
For at opretholde nøjagtighed og produktivitet er maskinen i stand til selv-læring baseret på den kontinuerlige brug. Især kan maskinen statistisk forudse den gennemsnitlige faldtid for et enkeltkorn for at undgå overskud.
... i bønnen, hvilket giver kaffen en sød og behagelig eftersmag. Efter ristning køles hver enkelt oprindelse separat.
Denne metode sikrer, at kaffen bevarer distinkte nuancer af aromaer og smage, som derefter balances for at opnå perfekt harmoni i koppen.
AROMATISK PROFIL
Stærk og energigivende espresso kaffe, med en stærk og intens smag. Fyldig og cremet krop med en kraftig kakaosmag, med noter af ristede korn og rom.
Producenter af Økologisk og Konventionel Couscous, fremstillet udelukkende med raffinerede eller fuldkornsmejer fra korn (Durumhvede, Majs, Ris, Boghvede, Kamut, Spelt, Byg, Hirse) og bælgfrugter (Kikærter og Linser især) samt Quinoa, i opskrifter med enkelt- eller flere ingredienser. Certificerede Økologiske Producenter af CCPB, vi har desuden BRC- og IFS-certificering, udstedt af TÜV. Emballage: Big Bag på 1 Ton, papirposer på 20 og 5 kg, eller cellofanposer på 250 g, 500 g, 1 kg - på anmodning, også med etiket leveret af Kunden.