Italien, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana er et glutenfrit mel til bagværk, der er kendetegnet ved en blanding af majsstivelse, risstivelse, plantefibre og majs-surdej. Kommer ikke fra en afgluteniseringsproces; indeholder ikke mælk, æg eller hvedestivelse. Et produkt af høj kvalitet, naturligt og kendetegnet ved et højt indhold af fibre og gavnlige naturlige enzymer. En blanding, der giver plastiskitet til dejen...
Italien, altamura
...Focaccia Barese er lavet af en dej bestående af følgende råvarer af høj kvalitet: finmalet durumhvedemel, hvedemel, sojalecithin, ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, gær, vand, forbedringsmiddel. Den indeholder gluten og soja. Topping: cherrytomater fra bakkerne, sorte oliven, oregano. Håndlavet, pakket i ATM og indpakket i plastfolie til fødevarer.
Italien, Caraglio
... kartoffelflager, hvedemel "00", durumhvedesemulje, æg og udvalgte kødtyper. De bliver straks frosset og nedkølet til -18°C, uden nogen form for konserveringsmiddel, som garanti for et ægte produkt af høj kvalitet. Blandt nyhederne finder du: Frosne saucer klar til brug og frosne grøntsagssupper klar til brug.
... for traditioner og "håndværk" er grundlaget for at skabe et produkt af høj kvalitet. En olie, der ikke blot er et simpelt krydderi, men som derimod betragtes som en ægte fødevare, der kan give og fremhæve smagen af de retter og produkter, den hældes over.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play