Virksomheden Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoliehus, grundlagt i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag drevet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille, men dygtig gruppe af medarbejdere.
Selskabets hovedkontor har altid været på nummer 56 i via Garessio i Imperia Oneglia, mens virksomhedens oliemølle ligger i Pontedassio, midt i olivenlunde i Oneglia-dalen.
Vores forretningsstrategi er...
...Den kultivar "Nocellara Etnea" repræsenterer excellence, kronjuvelen i den etnesiske olivenolieproduktion. I henhold til en langvarig virksomhedstradition vælges de grønne oliven fra træerne, overvåges og, så snart de er høstet, bearbejdes de med håndværksmæssig dygtighed og dokumenteret erfaring. Derefter omdannes de, knuses kunstnerisk, og kun når det er det rette tidspunkt, krydres de med selleri og frisk mynte, let krydret med oregano og chili og opbevares strengt i ekstra jomfruolivenolie.
...Ekstra jomfru olivenolie smagt til med chili, helt fremstillet af sicilianske oliven ved koldpresning. For information og priser bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme)
i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter
i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg
i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer
i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme
smeltet med trøffel, olivenpaté med
trøffel, trøffelcreme,...
...Caciotta fior di bontà er en frisk ost med tilsatte mælkesyrebakterier, der gennemgår en kort tørreperiode.
Selvom det er en halvfast ost, er den cremet indeni med en sød/let syrlig smag og ekstremt velsmagende. Vi producerer den også i varianter med chili og oliven.
Det er et fremragende produkt at nyde alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombination med salater eller forretter.
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
...Grillede auberginer
ARBEJDET FRA FRISK
Ruller af speck fyldt med delikat komælkost
Artiskokker à la contadina
ARBEJDET FRA FRISK
Soltørrede tomater marineret i middelhavsstil
ARBEJDET FRA FRISK
Oliven à la Monacale
Med chili, hvidløg, krydderier, salt...
Vores historie starter med en passion, der er født og vokset i familien i generationer. Kærligheden til jorden, kærligheden til området, kærligheden til Puglia. Vores sortiment: rustikke artiskokker, grillet artiskokker, skiver af artiskokker, grillet aubergine og i strimler, soltørrede tomater, krydrede chili. Desuden vores svampe-trio bestående af 3 typer svampe: chiodino, muschio og champignon. Uundgåelige er lampascioni i olie for at afslutte med vores flagskibsprodukt: kødfuld og velsmagende, grøn eller sort, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
... Calamignara (den sidstnævnte er en sjælden og indfødt art, der er typisk for vores område og bidrager til at give produktet en højere kvalitet), certificeret af CCPB, både på flasker og i dåser, samt paté af sorte/grønne oliven, aromatiseret olie med naturlige aromaer som citron, chili, rosmarin, basilikum, hvidløg; spiseoliven. Vores produkter er fremstillet og tappet i henhold til høje kvalitets- og...
Vi er en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og eksport af forskellige agrofødevareprodukter med fokus på: Kaprer, kapersfrugter, oliven, olivenolie, solsikkeolie, chili osv. Vores virksomhed anvender de bedste systemer til kvalitetskontrol, sikkerhed og hygiejne i hver fase af produktionskæden, hvilket gør os i stand til at tilbyde et sikkert produkt af allerhøjeste kvalitet, der...
... binder dem til deres område: tørrede eller fyldte tomater, grillede auberginer, græskarscremer, artiskokker, broccoli, fyldte oliven, fyldte peberfrugter og krydret chili er blot nogle af de typiske produkter fra Cilento, der er forvandlet til olivenolie-bottles.
...Familieejet virksomhed, født ud af kærligheden til sit eget land og dets traditioner. I hjertet af Valle del Belice vokser en frugt af høj kvalitet, Nocellara del Belice, det eneste produkt i Europa med to DOP.
Vores virksomhed fortsætter desuden sin omhyggelige produktion og blev i 2012 certificeret som økologisk virksomhed.
Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af afledte produkter såsom: Aromatiserede olier (med hvidløg, citron, rosmarin, salmorigano og chili), olivenpasta (grønne, sorte, med appelsinskal, med mandarinskal og med citronskal), oliven i saltlage, cunzate "krydret" og aromatiseret.
... friske trøfler, citron, blodmandarin, rosmarin og chili. Vi tilbyder også højkvalitets IGT Salento vine lavet af primitivo, negroamaro, ottavianello og malvasia. ROSE', HVID, RØD og PASSITO.
Derudover har vi en begrænset produktion af søde mandler fra gamle træer, der er spredt i vores olivenlunde, som normalt bruges i gourmetbageri, i kulinariske opskrifter eller som snacks.
Virksomheden har altid...
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
Vores virksomhed blev grundlagt i 1995 som en førende aktør inden for håndlavet produktion af Scaldatelli, småkager, Mostaccioli og andre lokale specialiteter. Vi bruger råvarer af høj kvalitet fra vores eget land. Vores produktsortiment omfatter forskellige smagsvarianter, herunder: Traditionelle Scaldatelli, med olie, med chili, med løg, med pizzaiola, med sesam, med rosmarin, med oliven, med oregano, med kartofler og mange andre smagsvarianter, typiske Pugliese Mostaccioli med kogt vin, småkager i forskellige former og smagsvarianter.